Fogkő-eltávolítás fogfehérítő hatású polírozással, állapotfelméréssel az I. kerületben

4,8/5Meditum Dental | Budapest, I. ker.
  • A fogak az idő előre haladtával egyre inkább elszíneződnek és az alattomosan lerakódó fogkő is beárnyékolhatja fogaid fehérségét.
  • Az ápolt fogak nem csupán a vonzó külső, az igényes megjelenés szimbólumai, egészségügyi szempontból is fontos, hogy megőrizd makulátlanságukat.
  • A Meditum Dentál rendelőjében profi szakemberek lesznek segítségedre, hogy megőrizd fogaid egészségét, DD kuponunkkal ráadásul nagy kedvezményre tehetsz szert!
Ár:7.990Ft20.000 Ft
Ár: 2.240 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 5.750 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem foglalóval
Csak foglalósan vásárolható meg.
61% kedvezmény
20.000 Ft
61%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 14 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.23. - 2024.06.24

Fogkő-eltávolítás fogfehérítő hatású polírozással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 órás fogkő-eltávolítás fogfehérítő hatású polírozással és állapotfelméréssel 1 fő részére 1 alkalommal, az alábbiak szerint:

Az ajánlat tartalma:

  • Státusz felvétel,
  • Alsó és felső fogsoron fogkő-eltávolítás
  • Fogfehérítő polírozás
  • Teljes körű állapotfelmérés
  • Szájhigiénés tanácsadás, fogmosási instruálás
  • Szakszerű, fájdalommentes fogkő-eltávolítás
  • Dentál higiéniai vizsgálat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.23. - 2024.06.24 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/403-8968 telefonszámon, vagy online, a https://meditumdental.booked4.us/public/?CalendarId=3&Culture=hu időpontfoglaló rendszeren keresztül. A kuponkódot, vagy a kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre, ott szükséges átadnod a szolgáltatónak.

  • Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő, csak jelen ajánlatra érvényes.
  • Amennyiben a kezelést ajándékba szánod, vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, és a fennmaradó összeget kiegyenlítheted átutalással, vagy akár személyesen.
  • A szolgáltató új pácienseinek szeretne kedveskedni ezen ajánlattal, így kizárólag új páciensek vehetik igénybe a kupont.
  • Ajándékba korlátlan számú kupon adható, azonban ilyen esetben is érvényes, hogy kizárólag új páciens veheti igénybe a kuponos kedvezményt.

Megközelítés/Parkolás

Parkolási lehetőség a Mammut bevásárlóközpontban található.

További információk

  • A szolgáltató új pácienseinek szeretne kedveskedni ezen ajánlattal, így kizárólag új páciensek vehetik igénybe a kupont.
  • Ajándékba korlátlan számú kupon adható, azonban ilyen esetben is érvényes, hogy kizárólag új páciens veheti igénybe a kuponos kedvezményt.
  • A fogkő eltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás, amennyiben nem távolítjuk el rendszeresen a lerakódott fogkövet, gyulladás alakulhat ki.
  • A szájüreg és a fogazat betegségeit így könnyebb megelőzni, vagy meggátolni a kifejlődésüket.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 2.240 Ft-ért! A különbözetet, ami 5.750 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A vásárlók a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy egészségpénztári kártyával (OTP, MKB, Prémium) tudják kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged, ellenkező esetben az alkalom, és a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
38 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1015 Bp. Hattyú utca 16 fsz/1.
A belső udvarból nyílik. Parkolás a Mamutban.

Meditum Dental értékelése

★★★★★
★★★★★
"Szuper precíz és kedves ellátás, remek hangulat, Niki a legjobb. :) Csak ajánlani tudom."
Dira Gerda

Fogkő-eltávolítás fogfehérítő hatású polírozással kuponunk leírása

Egészséges mosoly = magabiztos megjelenés!

Mindenki számára fontos, hogy megjelenése igényes, és ápolt legyen. Ehhez elengedhetetlen, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk fogaink állapotára. A szájhigiéniára nemtől és kortól függetlenül fontos odafigyelnünk, és rendszeresen részt venni szűréseken. Ebben most profi szakemberek lesznek segítségedre.

A teljes állapotfelmérésnek, amit ebben az ajánlatban biztosítanak neked köszönhetően kiszűrhetőek a problémák és időben megelőzheted, hogy fogaid állapota romoljon. Vegyél le mindenkit a lábairól körülötted egy igazi Hollywood-i mosollyal!

Miért fontos a fogkőeltávolítás?

A fogkőnek, és a fogaidon lerakódott baktériumoknak két nagyon káros hatása van, egyrészt fogszuvasodást, másrészt ínygyulladást okozhatnak. Ha hosszú távon nincs megfelelően kezelve, sajnos akár a fogak elvesztéséhez is vezethet.

Ne habozz tovább, csapj le kedvezményes ajánlatunkra, és tégy a fogaid egészségéért, hogy ne kelljen takargatni csodás mosolyodat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu