Egy gyönyörű mosolyért! - Ultrahangos fogkő-eltávolítás fehérítő hatású AirFlow polírozással

4,8/5Meditum Dental | Budapest, I. ker.
  • A gyönyörű mosoly, a gondos odafigyelésnek és a rendszeres ellenőrzésnek köszönhető!
  • Egy ultrahangos fogkőeltávolítás, és speciális technikával történő AirFlow polírozás lesz segítségedre abban, hogy visszanyerd fogaid szépségét.
  • A Meditum Dentál rendelőjében barátságos környezetben, profi szakemberek lesznek segítségedre, hogy megőrizd fogaid egészségét, DD kuponunkkal ráadásul nagy kedvezményre tehetsz szert!
Ár:13.990Ft30.000 Ft
Ár: 3.920 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 10.070 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem foglalóval
Csak foglalósan vásárolható meg.
54% kedvezmény
30.000 Ft
54%
16.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 14 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.23. - 2024.06.24

Fogkő-eltávolítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 órán át tartó, ultrahangos alapos fogkő-eltávolítás fehérítő hatású AirFlow polírozással, 1 fő részére 1 alkalommal, az alábbiak szerint:

Az ajánlat tartalma:

  • Státusz felvétel,
  • Teljes körű állapotfelmérés,
  • Szakszerű, fájdalommentes ultrahangos fogkő-eltávolítás felső és alsó fogsoron,
  • AirFlow polírozás,
  • Szájüregi rákszűrés,
  • Dentál higiéniai vizsgálat,
  • Szájhigiénés tanácsadás, fogmosási instruálás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.23. - 2024.06.24 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/403-8968 telefonszámon, vagy online, a https://meditumdental.booked4.us/public/?CalendarId=3&Culture=hu időpontfoglaló rendszeren keresztül. A kuponkódot, vagy a kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre, ott szükséges átadnod a szolgáltatónak.

  • Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő, csak jelen ajánlatra érvényes.
  • Amennyiben a kezelést ajándékba szánod, vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, és a fennmaradó összeget kiegyenlítheted átutalással, vagy akár személyesen.
  • A szolgáltató új pácienseinek szeretne kedveskedni ezen ajánlattal, így kizárólag új páciensek vehetik igénybe a kupont.
  • Ajándékba korlátlan számú kupon adható, azonban ilyen esetben is érvényes, hogy kizárólag új páciens veheti igénybe a kuponos kedvezményt.

Megközelítés/Parkolás

Parkolási lehetőség a Mammut bevásárlóközpontban található.

További információk

  • A szolgáltató új pácienseinek szeretne kedveskedni ezen ajánlattal, így kizárólag új páciensek vehetik igénybe a kupont.
  • Ajándékba korlátlan számú kupon adható, azonban ilyen esetben is érvényes, hogy kizárólag új páciens veheti igénybe a kuponos kedvezményt.
  • A fogkő eltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás, amennyiben nem távolítjuk el rendszeresen a lerakódott fogkövet, gyulladás alakulhat ki.
  • Az ultrahangos fogkő-eltávolítás finoman robbantja le a fogkövet, a fogzománc sérülése nélkül.
  • A szájüreg és a fogazat betegségeit így könnyebb megelőzni, vagy meggátolni a kifejlődésüket.
  • Az apró szemcsék tisztító erejének hála AirFlow polírozással fogaid még fehérebbek lehetnek.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.920 Ft-ért! A különbözetet, ami 10.070 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A vásárlók a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy egészségpénztári kártyával (OTP, MKB, Prémium) tudják kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged, ellenkező esetben az alkalom, és a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
38 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1015 Bp. Hattyú utca 16 fsz/1.
A belső udvarból nyílik. Parkolás a Mamutban.

Meditum Dental értékelése

★★★★★
★★★★★
"Szuper precíz és kedves ellátás, remek hangulat, Niki a legjobb. :) Csak ajánlani tudom."
Dira Gerda

Fogkő-eltávolítás kuponunk leírása

Tégy meg mindent fogaid egészségéért!

A fogászati vizsgálatok, kezelések hallatán a legtöbb emberben rossz érzések ébrednek, vagy rossz emlékek  térnek elő. Ajánlatunk révén most ez végre megváltozhat. Nem kell tovább tartanod a fogászati széktől, ugyanis barátságoskörnyezetben, családiashangulattal, és profi szakértelemmel várnak téged, fájdalommentes, komplett kezeléssel.
A teljes állapotfelmérésnek köszönhetően pedig kiszűrhetőek a problémák és időben megelőzheted, hogy fogaid állapota romoljon.

Ezt a kezelést különösen javasoljuk neked, ha dohányzol, vagy bort, feketeteát, kávét fogyasztasz és világosítani szeretnéd fogaid árnyalatát.

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Státusz felvétel,
  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás felső és alsó fogsoron,
  • AirFlow polírozás,
  • Szájüregi rákszűrés,
  • Dentál higiéniai vizsgálat,
  • Szájhigiénés tanácsadás, fogmosási instruálás.

Ultrahangos fogkő-eltávolítás

A fogkő a fogakon maradt lepedékekből, és a különböző baktériumokból képződik. Bármennyire is igyekszel odafigyelni a szájhigiéniádra, időnként szükséges szakemberek segítségét igénybe venned, hogy megőrizhesd fogaid épségét. Erre nyújt kiváló megoldást kezelésünk, mely során ultrahang segítségével távolítják el fogaidról a lerakódott fogkövet, kíméletesen, így nem kell tartanod a fogzománc sérülésektől sem.

Miért fontos a fogkőeltávolítás?

A fogkőnek, és a fogaidon lerakódott baktériumoknak két nagyon káros hatása van, egyrészt fogszuvasodást, másrészt ínygyulladást okozhatnak. Ha hosszú távon nincs megfelelően kezelve, sajnos akár a fogak elvesztéséhez is vezethet.

Ne habozz tovább, csapj le kedvezményes ajánlatunkra, és tégy a fogaid egészségéért, hogy ne kelljen takargatni csodás mosolyodat!

Az ultrahangos fogkő-eltávolításon kívül ezen a kezelésen a fogközök legmélyebb zugaiba is bejutó AirFlow polírozást is biztosítunk számodra.

Mitől különleges az AirFlow polírozás?

Az AirFlow polírozás, más tisztítási eljárásoktól eltérően fájdalommentes, gyors tisztítási módszer. Ez az eljárás az eddigi leggyengédebb és leggyorsabb fogpolírozási technika. A tisztább, fehérebb fogakkal nem csak jól fogsz kinézni, hanem friss lesz a leheleted, magabiztosabbá tesz, és tündöklőbb lesz általa a mosolyod. A légfúvással végzett polírozás azért is jó választás, mert a makacs, csúnya foltok, elszíneződések mellett hatékonyan eltávolít minden baktériumot a szádból. Összefoglalva az AirFlow előnyeit: hatékony, kényelmes, gyors és hosszú távon mindenképp költséghatékony, valamint sok-sok fájdalomtól óvhat meg!

Ugye te is szeretnél tenni fogaid egészségéért? Nincs más dolgot, mint megvásárolni hatalmas kedvezménnyel az ajánlatunkat, és elmenni a Meditum Dental rendelőjébe, hidd el fogaid hálásak lesznek! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu