Ulthera HIFU homlok és szemkörnyék fiatalítás, simulj ki Te is egy innovatív kezeléssel!

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Szabadulj meg a barázdáktól a homlokodon és fordítsd vissza az idő kerekét a szarkalábak eltüntetésével az Ulhtera HIFU segítségével!
  • Válaszd napjaink legmodernebb és legnépszerűbb fiatalító eljárását, amely már egy kezelés után is látványos eredményt nyújt!
  • A kor csak egy szám, Te döntöd el igazán, hogy mennyi idősnek szeretnél kinézni!
  • Látogass el a XI. kerületbe és nézz be a Szépségmegállóba, hogy jobban nézz ki!
Ár:17.490Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
40.000 Ft
57%
22.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.07. - 2021.03.08

ulthera hifu kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Homlok és szemkörnyék fiatalítás Ulthera HIFU kezeléssel

  • Kíméletesen, mégis hatékonyan fejti ki a hatását a mélyen ülő ráncokon is.
  • Nincs felépülési idő, a kezelés után azonnal visszatérhetsz a mindennapi teendőidhez.
  • Már egy kezelés is hatásos és a regenerálódási idő elteltével látványos eredményt mutat.
  • Az eljárás után még hónapokig folytatódik a ráctalanítás és feszesítés folyamata a kezelt területeken, így az idő előrehaladtával egyre szembetűnőbb a végeredmény.
  • Hatása tartós, akár évekig nem szükséges a ránctalanításra gondolni sem.

Szabadulj meg a barázdáid béklyóitól és éld újra fiatalosan, szabadabban és magabiztosabban az életet, most kedvezményes kuponunk segít!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.07. - 2021.03.08 között

  • Az ajánlatot kizárólag csak hölgyek vehetik igénybe!
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel saját részre.
  • A kezelésre a kupont kinyomtatott formában szükséges felmutatni.

Fontos információ: A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kezelésen kuponnal.  A kupon felhasználását követően a szalon saját, belső kedvezményeket biztosít vendégei számára!

Bejelentkezés

Időpont foglalás szükséges. Bejelentkezés a +36-20/227-7153 számon lehetséges.

Elhelyezkedés

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok

aktív, gyulladt aknés bőr, helyi fertőzés, nagyon vékony, porcelán-szerű bőr, terhesség, szoptatás, erős migrén, autoimmun betegségek, epilepszia, 1 éven belüli epilepsziás roham esetén, herpesz, vagy seb a kezelendő területen, kezeletlen diabétesz, súlyos cukorbetegség, arcbénulás, keloid sebhely, hiperplázia, érzékelési rendellenesség, hemosztatikus diszfunkció,mióma, szisztematikus betegség, krónikus betegség, vérzékenység, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen, pacemaker vagy más elektromos szerkezet a szervezeten belül, szteroidos vagy immunszuppresszív kezelés, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen, autoimmun betegségek, súlyos zsíranyagcsere zavar, májbetegségek, aorta aneorisma, nyirokkeringési zavar,szervátültetésen 3 éven belül, lázas állapot, vagy fertőző betegség, biológiailag fel nem szívódó implantátum, botox kezelés, hialuronsavas feltöltés, drakula terápia, orvosi szál behúzása  után min. fél évig, aszpirin rendszeres szedése esetén (illetve  szedését a kezelés teljes időtartama alatt fel kell függeszteni), tetovált bőrfelületen (a sminktetoválás kivétel). 

 

További információk

  • Az Ulthera HIFU napjaink egyik legkorszerűbb non-invazív (műtét nélküli) fiatalító eljárása, amelynél a kockázatok minimálisak.
  • A kezelés különböző fejekkel, 3 mélységben történik meg, így eléri a SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) réteget is, amely a bőr alátámasztásáért felelős.
  • A kezelés hatására a kollagén és elasztin elkezd újratermelődni, aminek hatására megkezdődik a lifting hatás.
  • A kezelés egy alkalom után is látványos eredményt nyújt, viszont ez a hatás a 90 napos regenerálódási idő után válik igazán szemmel láthatóvá.
  • A kezelés alatt mikro-fókuszált ultrahanggal úgynevezett thermopontok jönnek létre a 60-70 °C-os kezelés hatására, amely több lényeges folyamatot indít el a bőr különböző rétegeiben.
  • Kisebb érzékenységgel jár,nem igényel felépülési időt, így azonnal visszatérhetünk a mindennapi teendőinkhez.
  • Az FDA által jóváhagyott kezelés.

Ne mondj le a fiatalosan üde arcodról és ne hagyd ki ezt a hihetetlenül kedvezményes lehetőséget arra, hogy megőrizd kisimult bőröd!

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása minimum 24 órával a kezelés előtt lehetséges, vagy ha ez nem történik meg, az alkalom illetve a kupon felhasználtnak minősül.

Kérjük a pontos érkezést is a foglalt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

ulthera hifu kuponunk leírása

Számolj le a homloki barázdákkal és a szarkalábakkal akár évekre!

A bőrünk természetes módon előbb-utóbb veszít a fiatalos tartásából és így elkezd megereszkedni. Megfelelő hidratálással és ápolással késleltethetjük ezt a folyamatot, de végeredményben csak megjelennek ezek a huncut vonalak. Kezeld vagy előzd meg egy modern és innovatív műtét nélküli eljárással és simulj ki akár évekre!

Miért pont az Ulthera HIFU?

A válasz egyszerű: ez a kezelés nem igényel hosszú felépülési időt, idő hatékony és mivel sokáig dolgozik a bőr mélyebb rétegeiben is, így akár évekig tartós eredményt mutat. Kell ennél több? Akkor olvass tovább!

Mi történik a kezelés alatt?

Első körben fontos megjegyezni, hogy az eljárás alatt 3 különböző fej segítségével a gép 3 különböző mélységben fejti ki hatását. Részletesebben:

  • A 4.5mm-s mélységben végzett kezelés  az arcszövet tartó szerkezetére hat, mely az izmok felett helyezkedik el, ez az úgy nevezett SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) réteg.
  • A 3mm-s mélységben végzett kezelés a kollagén rendszert építi újjá, lifting hatást idéz elő.
  • Az 1.5mm-s  mélységben végzett kezelés pedig az elasztin rostokat építi újjá mely közvetlenül a ráncokra hat. 

A SMAS a Superficial Muscular Aponeurotic System egy vékony hártya, ami az izmok fölött található és meglehetősen nagy súlyt tartására képes. Amennyiben ez a hártya elveszti a rugalmasságát, és megnyúlik, elkezd az arcunk megereszkedni. Az bőr petyhüdtségéért ez a réteg felelős a legnagyobb mértékben. A korábbi hő alapú arcfiatalító eljárások egész egyszerűen nem érték el ezt a réteget, így a lézeres kezelések sem, csak a sebészi szike ért le mostanáig. Emiatt nyújt minden korábbinál szembetűnőbb hatást a HIFU kezelés, mert célzottan képest ezt a réteget stimulálni és közvetlenül feszesíteni.

Az Ulthera HIFU fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, irányítottan és ellenőrzötten jut a bőr alá, ott ennek hatására apró mikrosérülések képződnek, így a koagulációnak köszönhetően új sejtek jönnek létre, ezáltal beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. Az eljárás alatt 60-70 °C-os hőmérsékleten történik a kezelés, a magas hő következtében a kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, majd a 90 napos regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

Az összes non-invazív fiatalító eljárás közül a fókuszált ultrahangos kezelés jut a legmélyebbre, így eléri a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és kevés kockázattal jár.  Ha mindez nem lenne még elég hatására a fiatalodás még 2-3 hónapig folytatódik, és a kollagén folyamatos termelődése mellett körül-belül ekkora alakul ki a végleges eredmény amely évekig megmarad.

Okleveles bőrrejuvenációs szakértő vár Téged a Szépségmegállóban és tud Neked segíteni abban, hogy a tükörbe nézve ne a nem kívánt szőrszálakat lásd, hanem azt aki belül vagy, akit bátran megmutathatsz mindenkinek!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu