GoodID nyereményjáték

Újgenerációs ULTRASONIC intenzív alakformáló, testfeszesítő kezelés 5 alkalommal, a Vígszínháznál

Ági Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
 • Forradalmi újdonság a zsírbontás és testfeszesítés területén, melyet férfiak és nők egyaránt igénybe vehetnek!
 • Az egyik legeredményesebb eljárás az alakformálásban, a felhalmozódott zsír lebontásában és eltávolításában. Az ULTRASONIC kezelés az anyagcsere javításával, a nyirok- és vérkeringés elősegítésével intenzív módon hozzájárul a fogyás beindításához.
 • Műtéti beavatkozás nélkül, fájdalom nélkül látványos és tartós eredmény érhető el: karcsúvá teszi, formálja az alakot, csökkenti a narancsbőrt, a nyúlási csíkokat.
 • Kedvezményes DD kuponunkkal újgenerációs zsírégető kezelésen vehetsz részt 5 alkalommal, a Vígszínház közelében fekvő szalonban.
Csak a mai napon:
10.990Ft
19.900 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
82% kedvezmény
Ma -45% extra kedvezménnyel!
58.000 Ft
82%
47.010 Ft
-45%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.03.07. - 2019.06.07

Alakformáló bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalmas ULTRASONIC alakformáló kezelés az Ági Szépségszalonban, az alábbiak szerint:

 • a különleges zsírbontó és bőrfeszesítő vákuum és rádiófrekvenciás technológiával rendelkező, újgenerációs ULTRASONIC testkezelő géppel történik, az alkalmanként 40 perces kezelés.
 • Komplett alakformáló rendszer: Vákuum, Rádiófrekvenciás zsírbontás és testfeszesítés egy készülékben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.03.07. - 2019.06.07 között

Bejelentkezés

 • Előzetes bejelentkezés szükséges, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/308-4414 telefonszámon.
 • 1 fő 1 db kupont használhat fel.
 • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a többiről egyeztess a szolgáltatóval, ugyanakkor a megkezdett kezelés nem átruházható.

Megközelítés

Barátságos szalon kedves és segítőkész személyezettel, könnyen megközelíthető helyen: A Vígszínház mögött, a belváros szívében, Westend City Center közelében.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 9.00-21.00-ig
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József utca 8.
(A Vígszínház mögött)
GoodID nyereményjáték

Alakformáló bérlet kuponunk leírása

Egyedülálló hatékonyság az új alakformáló kezelésnek köszönhetően!

Testünk időről időre változik. Az alkatunk megváltozását azonban a legtöbb esetben szomorúan nyugtázzuk. A zsírszövet szaporodása narancsbőr megjelenésével jár, a fogyás után gyakran marad vissza petyhüdt, laza bőrszerkezet. Az ULTRASONIC  több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az alakformáló készülékek fejlesztésében, ezért nyugodtan rábízhatod magad legújabb gépükre.

Az ULTRASONIC kezelésről:

Zsírbontás és méregtelenítés, az alábbiak szerint:

 • a test alakjának természetes módon történő átformálására képes,
 • mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt érhetünk el,
 • a készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékonyan tudja befolyásolni,
 • hozzájárul az anyagcsere helyreállításához,
 • a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek jelentős részének a burka szétpattan, a zsír kifolyik belőlük, a nyirokkeringéssel, természetes úton távozik.
 • aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

Miben más mint a többi kezelés?

Közismert, hogy a rádiófrekvencián alapuló eszközök piacán ma két fő irányzat verseng: egy, valamint több pólussal rendelkező rádiófrekvenciás árammal működő készülékek.

A Tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a nagy zsírfelületre irányuló testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. A mélyreható kezelés a zsírszövet elfolyósodását célozza, így a zsírtömeg csökkentése a fő feladata. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal rendelkező kezelőfejek látványosabb, azonnali hatást garantálnak, ám csak felületes kezeléseknél: a bőr feszesebbé válását, a striák hosszú távú eltüntetését, új kollagén és elasztin képzését eredményezik.

A két technológia kínálta válaszúton a konkurens gyártók vagy az egyik vagy a másik megoldást választják. Az ULTRASONIC gép mindkét technológiát: az unipolárist és a bipolárist is alkalmazza, így technológiai előnybe kerül a versenytársakkal szemben.

A technológia célja a zsírbontás, a zsírszövet tömegének csökkentése, illetve a narancsbőrrel érintett területek kisimítása. A komputer szabályozta rádiófrekvenciás hullámok fokozzák a kötőszöveti méregtelenítést, miközben a nyirok elvezeti a felesleges salakanyagoket, melyek felhalmozódása a cellulit kialakulásának a legfőbb oka. A cellulit problémát a gyökerénél szüntetheti  meg.

Már most elkezdheted tudatosítani magadban, hogyha neked is szükséged van ilyen kezelésre, akkor igenis megérdemled. Innentől már csak a vásárlás választ el annak igénybevételére.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu