Újgenerációs ULTRASONIC intenzív alakformáló, testfeszesítő kezelés 5 alkalommal, a Vígszínháznál

Ági Szépségszalon (r) | Budapest, XIII. ker.
  • Forradalmi újdonság a zsírbontás és testfeszesítés területén, melyet férfiak és nők egyaránt igénybe vehetnek!
  • Az egyik legeredményesebb eljárás az alakformálásban, a felhalmozódott zsír lebontásában és eltávolításában. Az ULTRASONIC kezelés az anyagcsere javításával, a nyirok- és vérkeringés elősegítésével intenzív módon hozzájárul a fogyás beindításához.
  • Műtéti beavatkozás nélkül, fájdalom nélkül látványos és tartós eredmény érhető el: karcsúvá teszi, formálja az alakot, csökkenti a narancsbőrt, a nyúlási csíkokat.
  • Kedvezményes DD kuponunkkal újgenerációs zsírégető kezelésen vehetsz részt 5 alkalommal, a Vígszínház közelében fekvő szalonban.
Csak a mai napon:
10.990Ft
19.900 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
82% kedvezmény
Ma -45% extra kedvezménnyel!
58.000 Ft
82%
47.010 Ft
-45%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.03.07. - 2019.06.07

Alakformáló bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalmas ULTRASONIC alakformáló kezelés az Ági Szépségszalonban, az alábbiak szerint:

  • a különleges zsírbontó és bőrfeszesítő vákuum és rádiófrekvenciás technológiával rendelkező, újgenerációs ULTRASONIC testkezelő géppel történik, az alkalmanként 40 perces kezelés.
  • Komplett alakformáló rendszer: Vákuum, Rádiófrekvenciás zsírbontás és testfeszesítés egy készülékben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.03.07. - 2019.06.07 között

Bejelentkezés

  • Előzetes bejelentkezés szükséges, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/308-4414 telefonszámon.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a többiről egyeztess a szolgáltatóval, ugyanakkor a megkezdett kezelés nem átruházható.

Megközelítés

Barátságos szalon kedves és segítőkész személyezettel, könnyen megközelíthető helyen: A Vígszínház mögött, a belváros szívében, Westend City Center közelében.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 9.00-21.00-ig
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József utca 8.
(A Vígszínház mögött)

Alakformáló bérlet kuponunk leírása

Egyedülálló hatékonyság az új alakformáló kezelésnek köszönhetően!

Testünk időről időre változik. Az alkatunk megváltozását azonban a legtöbb esetben szomorúan nyugtázzuk. A zsírszövet szaporodása narancsbőr megjelenésével jár, a fogyás után gyakran marad vissza petyhüdt, laza bőrszerkezet. Az ULTRASONIC  több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az alakformáló készülékek fejlesztésében, ezért nyugodtan rábízhatod magad legújabb gépükre.

Az ULTRASONIC kezelésről:

Zsírbontás és méregtelenítés, az alábbiak szerint:

  • a test alakjának természetes módon történő átformálására képes,
  • mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt érhetünk el,
  • a készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékonyan tudja befolyásolni,
  • hozzájárul az anyagcsere helyreállításához,
  • a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek jelentős részének a burka szétpattan, a zsír kifolyik belőlük, a nyirokkeringéssel, természetes úton távozik.
  • aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

Miben más mint a többi kezelés?

Közismert, hogy a rádiófrekvencián alapuló eszközök piacán ma két fő irányzat verseng: egy, valamint több pólussal rendelkező rádiófrekvenciás árammal működő készülékek.

A Tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a nagy zsírfelületre irányuló testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. A mélyreható kezelés a zsírszövet elfolyósodását célozza, így a zsírtömeg csökkentése a fő feladata. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal rendelkező kezelőfejek látványosabb, azonnali hatást garantálnak, ám csak felületes kezeléseknél: a bőr feszesebbé válását, a striák hosszú távú eltüntetését, új kollagén és elasztin képzését eredményezik.

A két technológia kínálta válaszúton a konkurens gyártók vagy az egyik vagy a másik megoldást választják. Az ULTRASONIC gép mindkét technológiát: az unipolárist és a bipolárist is alkalmazza, így technológiai előnybe kerül a versenytársakkal szemben.

A technológia célja a zsírbontás, a zsírszövet tömegének csökkentése, illetve a narancsbőrrel érintett területek kisimítása. A komputer szabályozta rádiófrekvenciás hullámok fokozzák a kötőszöveti méregtelenítést, miközben a nyirok elvezeti a felesleges salakanyagoket, melyek felhalmozódása a cellulit kialakulásának a legfőbb oka. A cellulit problémát a gyökerénél szüntetheti  meg.

Már most elkezdheted tudatosítani magadban, hogyha neked is szükséged van ilyen kezelésre, akkor igenis megérdemled. Innentől már csak a vásárlás választ el annak igénybevételére.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu