Tüntesd el a narancsbőrt 30 perces kézi cellulit masszázzsal Kispesten

Egészség Kuckó | Budapest, XIX. ker.

A nyárra választott bikinid tökéletesen áll rajtad, de a popsidon, combodon még apró gödröcskék zavarnak be az összképbe?

Tegyél a narancsbőr ellen kényelmesen, 30 perces bőrfeszesítő, cellulit masszázzsal az Egészség Kuckóban (XIX. kerület)!

Legyen tiéd a sima bőrhöz vezető út kulcsa nagy kedvezménnyel, csak a DiamondDeal kuponjával!

Ár:1.990Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
5.000 Ft
61%
3.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.05. - 2020.03.05

cellulit masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

30 perces kézi cellulit masszázs a narancsbőr ellen elsősorban hölgyeknek, az alábbi technikákkal:

  • nyirokkeringést serkentő fogások,
  • vákuum kezelés,
  • feszesítő fogások.

Szabadulj meg kényelmesen a narancsbőrtől nyirok- és vérkeringést serkentő, bőrfeszesítő masszázzsal! Habár egy kezelés után még nem garantált a látványos változás, kúraszerű alkalmazásával, legalább 3 kezeléssel, látványosan javítható a bőr állapota, a cellulit nagy mértékben enyhül vagy akár teljesen el is tűnhet.

Újdonsült masszőröd a hét bármely napján, hosszú nyitvatartással vár!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.05. - 2020.03.05 között

Bejelentkezéshez hívd a +36-70/661-5816 telefonszámot, vagy írj a szolgáltatónak sms-t, facebook üzenetet vagy emailt az enciladics@gmail.com e-mailcímre a kuponkódod megadásával.

Ellenjavallatok

Lázas állapot, terhesség, szoptatás vagy menstruáció ideje alatt, trombózis, heveny panaszokkal, vérzéssel, fájdalommal járó betegség, legyengült állapot, fertőző betegség, vérzékenység esetén a masszázs nem vehető igénybe.

Megközelítés

A szolgáltató az Ecseri piac közelében található, a Határ útról 194, 199-es busszal is megközelíthető. Parkolási lehetőség az utcában ingyenesen található.

Lemondási feltételek

Foglalt időpontod módosítására vagy lemondására legkésőbb 24 órával az adott időpont előtt van lehetőséged. Ha nem teszed, a kupon felhasználtnak minősül. Esetleg elajándékozhatod a kupont, és más felhasználhatja helyetted.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 9:00-20:00
Szolgáltatás helye
1194 Budapest, Nádasdy utca 131. fsz. 1.

cellulit masszázs kuponunk leírása

A narancsbőrnek mennie kell!

Ha ezt így kijelentetted magadban, vagy akár hangosan a tükör előtt, már csak kuponunkra kell szert tenned, hogy a combodat, popsidat csúfító kis, gonosz bumszliktól kényelmesen megszabadulhass. Lássuk, hogyan!

A cellulit masszázs a megoldás

Ugye álmodoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha a narancsbőrtől úgy is meg lehetne válni, hogy közben semmit sem csinálsz, csak kényelmesen fekszel, és lazítasz. A cellulit masszázs épp ezt ígéri neked, hiszen két fronton indít támadást a narancsbőr ellen: a salakanyagok minél gyorsabb és hatékonyabb eltávolításával valamint a bőr feszesítésével. Előbbire szolgálnak a nyirokkeringést serkentő fogások, melyek a nyirok- és vérkeringés gyorsításával, a vákuum kezelés pedig a mikrokeringés stimulálásával segíti, hogy a lerakódott salakanyagok mielőbb kiürülhessenek a szervezetből. A bőr feszességét pedig a feszesítő masszázs fogások adják vissza, melyek segítenek a bőr mélyebb rétegeiben beindítani a bőr regenerációját, megújulását.

A cellulit masszázs eredményeként:

  • fokozódik a nyirok- és vérkeringés,
  • a salakanyagok gyorsabban távozhatnak,
  • megindul a bőr regenerációja,
  • a bőr feszesebbé válik
  • több kezelés után látványosan enyhül a narancsbőr mértéke, vagy akár el is tűnik

Egy kezeléstől még nem várható csodák, bár aki szerencsés alkat, annál már egyetlen kezelés is elég lehet az eredményhez. A garantált hatáshoz kb. 3 kezelésre van szükség, ekkor már bárkinél szabad szemmel látható a siker.

Szeretnél kényelmesen megszabadulni a narancsbőrtől? Ha ez a vágyad, csak vásárolj cellulit masszázs kupont a DiamondDealen, és profi masszőr gondoskodik arról, hogy combod és popsid bőre ismét a lehető legfeszesebb és legsimább legyen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Egzotikus feltöltődés 90 perces páros masszázs egyedi passiógyümölcs illóolajjal, az Oktogonnál
17.490 Ft kupon ár helyett MA csak 15.740 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu