Trabanton szállni élvezet! 3 körös Trabant élményvezetés és retro életérzés a Kakucs Ringen.

Szeretnél családod tagjainak egy igazán retro ajándékkal kedveskedni? A Trabant-élmény senkinél nem maradhat ki! Bár az utakon már alig látni az egykori NDK csodajárgányait, te most mégis átélheted a maga idejében modernnek számító keletnémet veterán nyújtotta retro élményt! Repülj vissza a '80-as évekbe a Kakucs Ringen 3 kör erejéig, mindössze 15.990 Ft-ért!
Ár:15.990Ft32.000 Ft
Ár: 3.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 12.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
32.000 Ft
51%
16.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.28. - 2018.05.30

trabant élményvezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 körös Trabant élményvezetés a Kakucs Ringen 1 fő részére.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.28. - 2018.05.30 között

Hideg, fagyott pályán nem lehetséges igénybe venni a kupont, ezért általában április és november között vannak az élménynapok a balesetek elkerülése érdekében.

  • B kategóriás jogosítvány szükséges!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba.
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330-astelefonszámon.

További információk

Vezesd a keletnémetek egykori csodajárgányát, amelyre még manapság is sokan nosztalgiával gondolnak vissza! 

  • Komplett biztonsági felszerelés véd majd, és a vezetés előtt rövid oktatásban is részesülsz az autó sajátosságairól, a vezetéstechnikáról. A vezetés alatt szakértő kísérő segít majd.
  • Nagyszerű ajándék autókedvelőknek, az idősebb és a fiatalabb korosztálynak egyaránt.

Az autó:

  • 3 felömlős motor, 650 cm3, Cz38 karburátor, kevlár kuplung, sport váltó, bukócső.
  • Az autó, amit vezethetsz, nem egy egyszerű Trabant lesz: kategóriájában 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is Magyar Autocross bajnoki címet szerzett. 

Méret korlátok:

A bukócső miatti méret korlátok: max 120 kg tömeg, és max 190 cm magasság.

A pálya:

A Kakucs Ring tökéletes terep egy élményvezetéshez, és a programot az időjárás sem befolyásolja. Esőben csak nagyobb élmény lesz a vezetés!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 12.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2366 Kakucs Ring

Videó

trabant élményvezetés kuponunk leírása

"Trabanton szállni élvezet..."

Tartja az Exotic együttes ikonikus slágere, amit fiatal és az idősebb nemzedékhez tartozó egyaránt kívülről fúj. Persze az idősebbek még emlékeznek is rá, milyen érzés volt bepattanni a Trabiba és tövig lenyomni azt a bizonyos gázpedált, míg a legtöbb fiatal már csak fényképekről ismeri "Honecker bosszúját".

A Megoldasmindenre.hu jóvoltából az idősebbek most felidézhetik emlékeiket, a fiatalabbak pedig megismerhetik az egykori NDK büszkeségét, amely oly sok magyar család udvarát és garázsát díszítette. A Kakucs Ringen ugyanis 3 körös Trabant élményvezetés vár rátok a Diamond Deal kuponjával. 

Trabant élményvezetés a Kakucs Ringen, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!

A Trabantról

Az egykori szocialista országok közlekedésének egyik szimbólumát jelentő Trabant első darabja 1957-ben gördült le a futószalagról. A Zwickau városát híressé tevő autóból gyártásának 1991-ig tartó legfőbb szakaszában több, mint 3 millió darabot adtak el. Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné fel a Trabantokat jellegzetes külsejükről és belső terükről. Na és persze a semmivel össze nem téveszthető hangjukat is már messziről hallva beazonosíthatjuk.

A keletnémet autóipar a Trabant megalkotásával válaszolt a szintén legendává nemesedett Volkswagen Bogár megjelenésére. A nép számos becenevet aggatott a járgányra, amelyek közül a legismertebb és egyben a legbeszédesebb a "Honecker bosszúja". 

Trabant élményvezetés a Kakucs Ringen, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!

Milyen Trabantot vezethetsz a Kakucs Ringen?

A 3 körös élményvezetés során nem akármilyen Trabantot vehetsz kezelésbe: ez a modell három egymást követő évben -2012-ben, 2013-ban és 2014-ben- is elnyerte a Magyar Autocross bajnoki címét. 

Főbb technikai adatai: 

  • 3 felömlős motor,
  • 650 cm3
  • Cz38 karburátor,
  • kevlár kuplung, sport váltó
  • bukócső

Mit tartalmaz az élményvezetés?

A Kakucs Ringen, épített versenypálya biztonságában, a melletted ülő, nagy tapasztalatú oktató segítségével hozhatod ki magadból és az autóból is a maximumot. Biztonságodról több pontos biztonsági öv és bukósisak, és persze kísérőd is gondoskodik, így neked már csak a kigyorsításokra és a kanyarokra kell figyelned, miközben a Mustangnak úgy adagolod a gázt, ahogy csak mered. Egy igazán erős, izomautóval csiszolgathatod vezetői tudásodat, és persze örök élményt is szerezhetsz.

Bár a jövőt már nem ők jelentik, de a retro feeling kedvéért mindenképp megéri bepattanni a Trabiba és körbeszáguldani vele a Kakucs Ring aszfaltcsíkján. Vedd meg a kupont a valódi Trabant-élményért!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu