Joker bérlet! Töltődj fel 5x70 perces választható masszázsokra szóló bérlettel Dunakeszin

5/5Angyali Szalon | Budapest

Rendszeresen szeretnél időt szakítani a feltöltődésre?

Ha van némi szabadidőd, akkor mi sem egyszerűbb egy 5 alkalmas masszázsbérlettel, mellyel az Angyali Szalonban, Dunakeszin nepáli-, nyirok-, zsírégető-, frissítő- vagy sportmasszázs közül választhatod ki azt, amelyet adott alkalommal igénybe vennél!

Vásárolj kupont a DiamondDealen, és legyen időd rendszeresen a feltöltődésre, vagy épp zsírégetésre, méregtelenítésre!

Ár:14.490Ft38.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
62% kedvezmény
38.000 Ft
62%
23.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.12.05. - 2023.03.06

masszázs bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalmas, alkalmanként 70 perces testmasszázsra feljogosító bérlet egy fő részére, választható masszázsokkal állapotod és kedved szerint:

  • Nepáli masszázs - teljes test
  • Nyirokmasszázs - teljes test
  • Zsírégető masszázs - has, comb, fenék
  • Frissítő drágaköves masszázs - teljes test
  • Sportmasszázs - teljes test

Frissülj fel egyik alkalommal, másik alkalommal pedig nyugodtan válassz zsírégetést vagy egzotikus nepáli masszázst, csak rajtad áll. Egyforma vagy akár 5 különböző masszázzsal is ellazulhatsz az 5 alkalom során!

A kupon ajándékként is kitűnő, lepj meg vele valakit, akire ráférne egy kis ellazulás, s a megajándékozott döntheti el, hogy milyen masszázsra szeretné felhasználni a bérletet!

A masszázst több éves masszázs tapasztalattal rendelkező hölgy masszőz végzi, aki szeretettel várja a hölgy és férfi vendégeket egyaránt, barátságos környezetben, professzionális anyagokkal.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.12.05. - 2023.03.06 között

Beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/487-7883 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatóval!

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Saját részre mindenki 1 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok: magas vérnyomás, daganatos megbetegedés. Esetleges más panaszok esetén érdeklődj szolgáltató partnerünknél.

Megközelítés

Újpest központtól busszal vagy a nyugati pályaudvartól öt megálló.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Kolonics Gy. u. 2/b. 1.em. 43.
(43-as kapucsengő)

Angyali Szalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Testmasszázs és talpmasszázs is tökéletes volt. "
Purecs Edina

masszázs bérlet kuponunk leírása

Tudod mi segíthetne a rendszeres feltöltődésben?

Már az sem tölt fel, ha egy dolgos nap után felteszed otthon a lábaidat, és csak relaxálsz vagy tévét nézel? Adj magadnak esélyt a kikapcsolódásra rendszeresen, amire tökéletes egy masszázsbérlet! Sőt, nem csak pihenésedet szolgálhatja, hiszen többféle masszázs közül választhatsz, melyek között a zsírégető- vagy a nyirokmasszázs éppúgy választható, mint a feltöltődésedet szolgáló masszázstípusok.

Az izmok ellazítása, feszültség oldása érdekében biztosan jól esik egy kiadós, 70 perces masszázs, amit az Angyali Szalonban, Dunakeszin nagy kedvezménnyel vehetsz igénybe a DiamondDeal kuponjával!

A masszázs szükségessége

Legyen szó a hétköznapokban álló- vagy ülőmunkáról, egész napos talpalásról, a 70 perces masszázs garantáltan jól esik majd. A masszázs hozzásegít belső éneddel való egyfajta találkozásra, azaz a belső odafigyelést segíti elő. Emellett testedet is felfrissíti a bőrödtől elkezdve, az izmaidon, ízületeiden keresztül, minden porcikádig. Saját szükségeid szerint választhatod ki az összesen 5-féle masszázstípusból, melyik illeszkedik legjobban hozzád. 

Emellett a mindennapi irodai vagy akár otthoni munka megterhel bizonyos izomcsoportokat, melyek ellazításához néha szükség van külső segítségre. Ekkor jön jól ez a masszázs lehetőség, mely több téren is segítségedre lehet.

Gyorsítja a keringést, javítva a sejtek anyagcseréjét, ezáltal elősegítve a gyors regenerációt, a salakanyagok gyors távozását. Nyújtja az igénybe vett izmokat, enyhíti az igénybe vett izmok feszültségeit. Emellett nagy mennyiségű endorfint szabadít fel, mellyel csillapítja a fájdalmakat, oldja a stresszt, és rendkívül kellemes relaxációt biztosít.

Összefoglalva, amiért a masszázs ajánlott számodra is:

  • Javítja az izomzatodat és általános egészségi állapotodat,
  • Növeli a teljesítményedet,
  • Javítja a koncentrációt,
  • Oldja a stresszt,
  • A zsírégető masszázs hatékonyan száll szembe a zsírpárnákkal is
  • A nyirokmasszázs kifejezetten a nyirokáramlás serkentésére szolgál, a méregtelenítést gyorsítja

Élvezd te is a masszázs kedvező élettani hatásait kedvező DD kuponunkkal, Dunakeszin az Angyali Szalonban!

Ötféle masszázs közül választhatsz

Ezzel a masszázs bérlettel akár mind az öt masszázst is kipróbálhatod egyszer-egyszer, vagy felhasználhatod a neked leginkább tetsző masszázsra is az öt alkalmat. Csak rajtad múlik, melyiket választod, az alábbiak közül: 

Nepáli masszázs  -  a mély izmokért, a letapadásokat felszedve, szelíd módszerrel, finoman rezegtetve hangolják vissza saját testedre izmaid rezgését, csodálatos hatás érhető el már az első alkalommal.  

Nyirokmasszázs - olyan masszázs, mely serkenti, aktivizálja a nyirokrendszer működését, és elősegíti a nyiroknedvek keringését a szervezetben. Célja a szövet közötti folyadék kivezetése a szervezetből a nyirokáramlás serkentésének segítségével. Ezáltal gyorsítja a tisztulási folyamatokat.

Zsírégető masszázs - speciális masszázstechnika segítségével a kritikus területeket: has, comb, fenék célozzák meg, hogy a felhalmozódott zsírréteget eltüntessék, szétzúzzák és ezáltal felgyorsuljanak az anyagcsere folyamatok, valamint a méreganyag kiválasztás.

Frissítő drágaköves masszázs - mivel a féldrágaköveknek köztudott, hogy pozitív rezgése van, masszázs közben remek alkalom kínálkozik arra, hogy a testfelületre helyezzék őket, és kifejtsék hatásukat.

Sportmasszázs - a megterhelt izmok kilazításáért - a sportolóknak, a hatékony regenerációhoz elengedhetetlen de bárki igénybe veheti. Ellazítja a megterhelt, letapadt és fáradt izmokat, hogy megadhasd a szervezetednek azt, amire vágyik. 

Épp ilyen masszázst kerestél, ami felfrissít, kényeztet és az igénybe vett izmok regenerációját is segíti? Akkor csak kattints a Megveszem gombra, és fizetés után máris tiéd ez a roppant kedvezményes 5 x 70 perces masszázsbérlet kupon, melyet Dunakeszin, az Angyali Szalonban használhatsz fel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu