Tökéletes fenék és comb kavitációs, rádiófrekvenciás zsírbontó és vákuumos narancsbőr kezelésekkel

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Feszes és formás comb és popsi lakozik benned is, csak elő kell varázsolni!
  • Az akár több alkalmas kavitációs zsírbontó, rádiófrekvenciás + vákuumos narancsbőr kezelés comb és popsi területen segít, hogy kihozd magadból a legtöbbet.
  • A XI. kerületi Szépségmegállóban szakértelem és modern, hatékony gépek várnak a kezelések során.
Ár:24.790Ft59.950 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
59.950 Ft
52%
35.160 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.12.05. - 2019.02.15

Kavitációs zsírbontás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom kavitációs zsírbontás + 1 alkalom rádiófrekvenciás kezelés + 1 alkalom bipoláris vákuumos narancsbőr kezelés fenék és comb területre.

A háromféle kezelés együttesen, és külön-külön is igénybe vehető, előre egyeztetett időpontok szerint.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 5 alkalom kavitációs + 1 alkalom rádiófrekvenciás + 1 alkalom bipoláris vákuumkezelés fenék és comb területre + AJÁNDÉK paprika illóolajos testfáslizás - 59.950 Ft helyett 24.790 Ft.
  • 3 alkalom kavitációs + 1 alkalom rádiófrekvenciás + 1 alkalom bipoláris vákuumkezelés fenék és comb területre - 35.990 Ft helyett 16.790 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.05. - 2019.02.15 között

Fontos! A kezelendő területen a zsír vastagsága érje el a 1,5 cm-t!

  • Az ajánlat csak 18 év feletti nők részére szól!
  • Cukorbetegeknél az inzulin beadását követő 3 óra elteltével vehető igénybe, mivel a kezelés befolyásolja annak felszívódását!
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal.
  • Egy vevő egy kupont használhat fel saját részre!
  • Az ajándék kezelést külön is felhasználhatod!

Bejelentkezés:

Időpont foglalás szükséges. Bejelentkezés a +36-20/227-7153 számon lehetséges.

Elhelyezkedés:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok:

A kavitációs zsírbontás ellenjavallatai: várandós, szoptató nőknek, nőknek menstruáció alatt, epilepszia, szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek, pacemaker, májbetegség, cukorbetegség, helytelen veseműködés, kezelt területen lévő gyulladás vagy bőrbetegség, reuma, implantátumok (nőgyógyászati spirál, gyomorgyűrű) esetén, tetoválás a kezelt testterületen.

A rádiófrekvenciás kezelés ellenjavallatai: fém implantátum a kezelendő területen, immungyengeség vagy immunrendszert gyengítő orvosság szedése, daganat, terhesség, várandós vagy szoptat, menstruál, lázas állapot, epilepsziára való hajlam; szív és érrendszeri betegségek, keringési zavar, pacemakerrel, egyéb beültetett elektromágneses eszközzel vagy egyéb implantátummal rendelkezik; elégtelen vese- és májműködés, daganatos megbetegedés, súlyos csontritkulás, nem kezelt cukorbetegség; kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén, hasi sérv, anyagcsere-, hormonális zavar esetén.

A vákuumkezelés ellenjavallatai: Terhesség, pacemaker, súlyos szív-és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, láz-vagy gyulladásos állapotban, epilepszia, cukorbetegség, pajzsmirigy vagy hormonális zavarok, bármilyen fertőző betegség fennállása.

További információk

Első alkalommal: beleegyező nyilatkozatot és személyes adatlap, egészségügyi űrlapot töltesz majd ki és írsz majd alá.

  • Ezután személyre szabott tájékoztatást kapsz a kezelésről, ahol kiszűrik a kizáró tényezőket és felteheted kérdéseidet, ha vannak.

Mire figyelj a kezelés igénybevétele előtt, közben és után?

  • megfelelő folyadékbevitelre, táplálkozásra
  • hamarabb látható hatás érdekében: hol tart éppen hormonciklusod. Kezdd a kezelést, a menstruációt követő napokon. Mivel menstruáció közben a szervezet vízvisszatartása csökkentheti a kívánt eredményt.
  • rendszeres méregtelenítésre, testmozgásra (akár 30 perces séta)

A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag további hatékony kiürülését segíti!

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása minimum 24 órával a kezelés előtt lehetséges, vagy ha ez nem történik meg, az alkalom illetve a kupon felhasználtnak minősül.

Kérjük a pontos érkezést is a foglalt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Kavitációs zsírbontás kuponunk leírása

Magabiztos és szexi kiállást szeretnél, és jó úton is jársz, ha ezt olvasod

Comb és fenék körméret csökkentő program, választható alkalomszámú kavitációs zsírbontással, valamint 1-1 alkalom rádiófrekvenciás kezeléssel és vákuumos narancsbőr kezeléssel.

A választás rajtad áll, hány alkalmas alakformáló bérletet szeretnél, az alábbi 3 csomag közül:

  • 1 alkalom kavitációs zsírbontás, 1 alkalom rádiófrekvenciás kezeléssel + 1 alkalom vákuumos narancsbőrkezeléssel.
  • 3 alkalom kavitációs zsírbontás, 1 alkalom rádiófrekvenciás kezeléssel + 1 alkalom vákuumos narancsbőrkezeléssel.
  • 5 alkalom kavitációs zsírbontás, 1 alkalom rádiófrekvenciás kezeléssel + 1 alkalom vákuumos narancsbőrkezeléssel + AJÁNDÉK illóolajos testfáslizással.

Kavitációs, ultrahangos fogyasztó kezelés

A kavitációs ultrahangos alakformálás egy olyan eljárás, mely teljes mértékben fájdalom-, és kockázatmentes, csak a zsírsejtekre van hatással.

A kezelés során a nagy teljesítményű ultrahangfej által kibocsátott, emberi fül számára nem hallható hullámok behatolnak a bőrréteg alá, ami intenzív rezgésre készteti a zsírsejteket, majd ennek hatására a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre a sejt közötti térben. Az ütközéseknek köszönhetően a sejtfal (membrán) megbomlik és a benne lévő zsír természetes úton, a májon keresztül a nyirokrendszer segítségével a szervezetből a vizelettel együtt kiürül. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen a sok folyadék (napi 3-4 liter) fogyasztása.

Ez a forradalmian új eljárás semmilyen kockázattal vagy fájdalommal nem jár, és biztonsággal alkalmazható zsírpárnák eltüntetésére, narancsbőr (cellulitis) valamint laza kötőszövet kezelésére, a nyirokkeringés javítására, serkentésére, ödémák csökkentésére, bőrfeszesítésre, hiszen klinikailag bizonyított, hogy a kavitáció csak olyan szövetben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak,melyben az ultrahangot fókuszáljuk, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövet, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlenek maradnak.

A zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

Amit a rádiófrekvenciás kezelésről tudni kell

Folyamata:

  • a szabadon hagyott testfelületet ultrahang géllel bekenik,
  • a kezelőfejet a fogyasztani kívánt helyre teszik, majd folyamatos, lassú mozgással masszírozzák,
  • a maximum megengedett kezelési terület nagysága 2×2 tenyérnyi.

A fejlett rádiófrekvenciás (elektromágneses hullámokkal működő) készülék, amely csökkenti a bőr lazaságának problémáját, kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos testformáló kezeléseket tesz lehetővé.

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja.

A hő hatására a kollagén rostok felgyűrűződnek és a bőr fokozatosan feszesebbé válik,  fiatalos ragyogást kölcsönözve Neked. A rádiófrekvenciás kezelés fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt.

A rádiófrekvenciás kezelés fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal növeli a testtekercselés hatékonyságát, elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Előnyei:

  • Kockázat- és szövődménymentes.
  • Eredményessége hamar láthatóvá válik, akár az első kezelés után.
  • Lényegesen olcsóbb egy műtéti beavatkozásnál, az eredmény tartós.

A vákuumos narancsbőr kezelésről

A vákuummasszázs a köpölyözésre épül. Ez egy nagyon trendi méregtelenítő - vérkeringés fokozó kezelés még a sportolók körében is. Beszippantják a bőrödet a vákuum segítségével, így serken a vér- és nyirokkeringés, nő a bőr alatti szövetek oxigénellátása és anyagcseréje. Ez az egyik leghatékonyabb zsírolvasztó eljárás, hiszen a vákuum összetöri apró darabokra az idegesítő, levakarhatatlan zsírsejteket, így ezeknek a fala megtörik, a benne lévő salakanyag kipréselődik, a bőröd pedig ismét feszes és sima lesz!

A nyirokkeringés a vákuum hatására ötvenszeresére növelhető. Ez az állapot kezelés után napokig fennmarad, ezért elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel!

Ajánlott mindenkinek, aki fogyni szeretne fenék és comb területen, valamint megszüntetni a két területen előforduló narancsbőrt.Szépségmegálló SHR tartós szőrtelenítés

A Szépségmegállóról

Amennyiben bővebben tájékozódni szeretnél a kezelésekkel kapcsolatban, keresd fel a Szépségmegálló honlapját, ahol sok általános kérdésre választ találsz.

Kellemes, igényes szalonban várnak Téged is!

Szépségmegálló váró

Csapj le az ajánlatra, hogy sokkal jobban érezhesd magad a bőrödben!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu