Tökéletes feltöltődés! Arc-nyak-dekoltázsmasszázs rituálé De Noyle’s Spanyol kozmetikummal

Gold Shine Beauty Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
  • Újítsd meg energiádat egy kellemes kozmetikai masszázzsal!
  • Ragyogó és üde arcod, nyakad és dekoltázsod lesz a masszázstól, melyet professzionális De Noyle’s Spanyol kozmetikummal végez el rajtad Gábor Andrea kozmetikus.
  • Váltsd be kedvezményes DD kuponodat a XIII. kerületi Gold Shine Beauty Szépségszalonban!
Ár:3.490Ft7.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
7.600 Ft
55%
4.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.05. - 2019.05.06

Arc és dekoltázs masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szépségkezelő arc-nyak-dekoltázsmasszázs De Noyle’s kozmetikummal, az alábbiak szerint:

  • a bőr letisztítása a szennyeződésektől,
  • arcpeeling,
  • tonizálás,
  • kényeztető arc-, nyak- dekoltázsmasszázs,
  • zárókrémezés.

A teljes kezelés időtartama kb. 30 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.05. - 2019.05.06 között

  • Fontos! A szolgáltató kifejezetten az új vendégek részére szeretne kedveskedni jelen ajánlatával, melyet hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetnek.
  • A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges, kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával,  a +36-30/383-1673 számon.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.
  • Saját részre egy kupon használható fel ajándékba is adható viszont a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel saját részre. 
  • Ellenjavallatok: bőrbetegség, bőrben gyulladásos folyamatok, aknés, gyulladásra hajlamos bőr, pajzsmirigytúltengés, magas vérnyomás, szívbetegség.

További információk

  • A kezelés regenerálja, revitalizálja és hidratálja a bőrt, melytől az feszesebb, egészségesebb és ragyogóbb lesz!
  • A professzionális De Noyles spanyol kozmetikummal történik a kezelés melyet kifejezetten az arc és test látványos kezeléséhez fejlesztettek ki, hogy segítsenek visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát, a belső és külső szépségét.
  • A kozmetikum hypoallegén, nem tartalmaz parabént és ásványi olajokat. A kezelés kényezteti a bőrt, így megvédi az öregedés és a környezeti hatások ellen. A bőr sejtszinten töltődik fel mely hosszabb távon is láttatja előnyös hatásait.
  • A tökéletes testi és lelki feltöltődést nyújtó arc-nyak dekoltázs masszázs rituálét halk relaxáló zene mellett élheted át.
  • Garantáltan frissen, megújult energiával térsz haza!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás és módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Ennek hiányában a kupon felhasználtnak minősül. A késés nem megengedett. Kérünk, hogy figyelj a pontos megjelenésre, és ne várakoztass meg másokat! 

 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig 8:00-20:00-ig
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Pannónia utca 25. fsz/3.

Arc és dekoltázs masszázs kuponunk leírása

A masszázs kezelésről garantáltan frissen, megújult energiával térsz haza!

Kellemes időtöltés vár rád miközben szépülsz. Relaxáló zene, a kozmetikus tapasztalt keze, szuper minőségű kozmetikumokkal. A kozmetikumok már elő vannak készítve és arra várnak, hogy egyenesen a bőrödbe ivódva fejtsék ki jótékony hatásukat.

Gábor Andrea arany kezei között arcod és dekoltázsod felfrissül a masszázs során a XIII. kerületi Gold Shine Beauty Szépségszalonban!

A kezelés során a következő lesz a programod:

Szépségkezelő arc-nyak-dekoltázsmasszázs De Noyle’s kozmetikummal, az alábbiak szerint:

  • a bőr letisztítása a szennyeződésektől,
  • arcpeeling,
  • tonizálás,
  • kényeztető arc-, nyak- dekoltázsmasszázs,
  • zárókrém.

A teljes kezelés időtartama kb. 30 perc.

A masszázs jótékony ereje

Legyen szó arc-, nyak- vagy dekoltázsmasszázsról, a következő előnyökkel számolhatsz majd minden említett területen. A hámréteg ellenálló képessége megnövekedik, így bőröd jobban képes lesz újra megvédeni magát az őt érő külső hatásoktól. Ennek köszönhetően a mitesszer- és pattanásképződés is csökken. Mivel a a szövetek oxigéndús vérhez jutnak, fokozódik a sejtek képződése, mely lassítja az öregedést. A bőr hidratációját is elősegíti a masszázs, mely hidratációt csak fokozzák a kezelés során felhasznált krémek. Természetesen minél többször veszed igénybe a szolgáltatást, hosszú távon annál jobb eredményre számíthatsz. Rendszeres arcmasszázzsal a zsírszövet eloszlása is megváltozhat, mely még inkább a feszesebb arcbőrt szolgálja.

Gábor Andreánál igazán frissítő arc nyak dekoltázs masszázsban lehet részed XIII. kerületi Gold Shine Beauty Szépségszalonban!

A professzionális De Noyles spanyol kozmetikummal történik a kezelés melyet kifejezetten az arc és test látványos kezeléséhez fejlesztettek ki, hogy segítsenek visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát, a belső és külső szépségét. A kozmetikum hypoallegén, nem tartalmaz parabént és ásványi olajokat. A kezelés kényezteti a bőrt, így megvédi az öregedés és a környezeti hatások ellen. A bőr sejtszinten töltődik fel mely hosszabb távon is láttatja előnyös hatásait.

A kezelés regenerálja, revitalizálja és hidratálja a bőrt, melytől az feszesebb, egészségesebb és ragyogóbb lesz! A tökéletes testi és lelki feltöltődést nyújtó arc-nyak dekoltázs masszázs rituálét halk relaxáló zene mellett élheted át.

Téged is vár szeretettel, tettre készen Gábor Andrea, a Gold Shine Beauty Szépségszalonban!

A Gold Shine Beauty Szépségszalonban kellemes körülmények között szépülhetsz a XIII. kerületben, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu