Többfunkciós mikroszálas felmosó

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.790Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
41% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
41%
1.200 Ft

Többfunkciós mikroszálas felmosó legfontosabb tudnivalók

Te is beleborzongsz, ha felmosásra szánod a fejed?

Nem vagy egyedül, hisz ez az egyik legkíméletlenebb házimunka! DE! Van megoldás.

Többé nem kell átélned a hirtelen fellépő hát és derékfájdalmakat! Többé nem hosszú időn keresztül a felmosással szenvedned!

Könnyíts magadon és végezz mihamarabb a munkával! Ráadásul sokkal hatékonyabban! Mindössze egy csavarással rögtön szárazzá varázsolhatod a felmosófejet!

A Mikroszálas anyagának köszönhetően több port képes összegyűjteni, mint hagyományos társai, így az egész házat ragyogóra varázsolhatod!

Ráadásul a felmosó vízben lévő baktériumoktól is távol tarthatod a szervezedet! Így jelentősen csökkentheted a megbetegedések esélyét!

Ne gyötrődj tovább a felmosás átkával! Rendeld meg a kütyüt és enyhíts a rád rugaszkodó házimunka súlyán!

Hasznos tudnivalók:
A felmosófej 360 fokban elforgatható, így a nyélcsavarós végének köszönhetően könnyedén szárazra tudod csavarni. A közepén található egy szivacs, aminek a segítségével a makacs foltokat is el tudod tüntetni. Járólap, csempe hajópadló, linóleum, parketta takarítására alkalmas. Bármilyen vödörrel használhatod.


A felmosó tulajdonságai:
- Felmosófej: mikroszál + szivacs
- Méret összezárva/kinyitva: 75/125 cm
- Nyél anyaga: műanyag
- Nyélcsavaró funkció
- Csíkmentesen tisztít

Mit rejt a termék doboza?
- 1 db többfunkciós mikroszálas felmosó

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)