Testi-lelki erő megújítása 60 perc holisztikus, Bach-féle virágterápiás masszázzsal, a Kálvin térnél

  • Szívesen részt vennél egy masszázson, mely lágy fogásokkal történik?
  • A holisztikus masszázsnak éppen ez a lényege. A Bach-féle virágterápiával kombinálva pedig testet, lelket, szellemet egyaránt felemelő élmény, mely még a jobb és bal agyféltekét is összehangolja a lehető legegészségesebb szintre.
  • Kedvezményes DD kuponunkkal részt vehetsz a 60 perces szuper masszázson, a IX. kerületi Zöldsziget Masszázs Stúdióban, a Kálvin tér közelében.
Ár:3.990Ft9.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
9.000 Ft
56%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.09.13. - 2019.12.13

Testmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Holisztikus teljes testre szóló, antiallergén, különleges Bach-féle virágesszencia kivonatot tartalmazó krémmel vagy olajjal történő masszázs, 1 fő részére, melyet nemtől és kortól függetlenül bárki igénybe vehet.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.09.13. - 2019.12.13 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, kuponkódod megadásával, a +36-30/318-8977 telefonszámon, az alábbi nyitva tartási időn belül.
  • Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 07:00-20:00, szombaton 07:00-13:00-ig.
  • 1 fő saját részre 1 db. kupont használhat fel.

További információk

A szalon a Kálvin tér közelségében található, ahol parkolási lehetőség is van.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-20:00 Szo: 07:00-13:00
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 16. 1/21. 113. kapucsengő
(Zöldsziget Masszázs Stúdió)

Testmasszázs kuponunk leírása

Ismét harmóniában, önmagaddal

Harmónia alatt pedig azt értjük, hogy testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt jó passzban fogod magad érezni, valamint jobb és bal agyféltekéd összehangolásával magasabb teljesítményre leszel képes.

A holisztikus és virágterápiás masszázs technikájáról:

Masszőröd két, híresség nevéhez fűződő technikát alkalmaz, kombinál, melyek eredetéről és technikájáról az alábbiakban olvashatsz.

A holisztikus masszázs egy ringató, hullámoztató, finom energetikai masszázstechnika melynek gyógyereje pont a "gyengédségéből" adódik. Ez a fajta technika, Dr. Tatjana Szmirnova (pszichofizika kandidátusa) nevéhez fűződik. A ringató mozdulatok hatására agyféltekéink harmonizálódnak, egységbe kerülnek. Ebben a tudatállapotban sokkal alkalmasabbá válunk problémáink valódi okának felszínre hozásában. A masszázs hatására visszaáll testünk helyes energetikai állapota, sorra oldódnak a testben lévő feszültségek és blokkok, ezáltal helyreáll a szervezet fizikai, lelki és szellemi egyensúlya.

A kezeléseket Bach-féle virágesszenciák alkalmazásával teszi masszőröd még hatékonyabbá.

A Bach virágterápia, egy angol orvosnak köszönhetően jött létre, akit dr. Edward Bach-nak hívtak. 1930-ban 38 különböző virágot gyűjtött össze, mely virágokat egy-egy kedélyállapothoz társított. Ezt azzal a céllal tette, hogy a virágok pozitív tulajdonságait kihasználva az emberi szervezetben lévő negatív, diszharmonikus állapotokat helyrebillenthesse.

Hiszen, ha a lelki egyensúly helyreáll, a test által produkált tünetek is megszűnnek. Az esszenciák fokozatosan és gyengéden fejtik ki hatásukat ahhoz, hogy újra testi-lelki-szellemi egyensúlyba, egységbe, harmóniába kerüljünk önmagunkkal, csökkentve a fizikai panaszok számát, ráadásul boldogabbak, önfeledtebbek leszünk. És mivel elindul egy pozitív folyamat, miszerint minél boldogabbak vagyunk, annál kevésbé vagyunk betegek, és minél egészségesebbek vagyunk, annál boldogabbak leszünk, javul az önképünk, önbizalmunk, sőt, ezáltal önismeretünk is.

A Bach virágterápia hatékony, biztonságos és természetes módszer, mely az önbizalomra, önismeretre is pozitív hatással van.

Amire számíthatsz

  • A masszázs alsó ruházatban történik, miközben a teljes test törölközővel le van takarva, az éppen masszírozott testrész kivételével.
  • Masszőröd antiallergén krémet és/vagy olajat használ a masszázsnál, melyek Bach-féle virágesszencia-kivonatokat tartalmaznak.
  • Lágy, ringató mozdulatokra számíthatsz, melyek célja a testi-lelki-szellemi egyensúly helyreállítása.
  • A szalonban van lehetőséged zuhanyzásra is, amennyiben szükséged lenne rá.

Vásárolj kedvezményes DD kupont saját magadnak és akár szeretteidnek, hogyha a harmonikus életre szavazol!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu