Természetes hatású szemöldök tetoválás és 1 korrekció, akár kopott, rontott tetoválás javítására is

Glamour Hair - Kővágó Brigitta | Budapest, IX. ker.
Természetes hatású szemöldök tetoválás és 1 korrekció, akár kopott, rontott tetoválás javítására is
Szemöldök ívedtől sosem voltál elragadtatva, de a rajzolgatást már unod? Tartósabb megoldásért válaszd a természetes hatású szemöldök tetoválást! A Glamour Hairben (IX. kerület) több technika közül választhatod ki a számodra megfelelőt, és még egy korrekciót is kapsz kuponunkkal, melyet akár rontott vagy kifakult szemöldök tetoválás javítására is használhatsz. Vedd meg most, csupán 14.990 Ft-ért!
Ár:14.990Ft45.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
67% kedvezmény
45.000 Ft
67%
30.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 4 nap múlva.
A kupon beváltható:
2018.02.07. - 2018.05.09

természetes hatású szemöldök tetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Természetes hatású szemöldök tetoválás egy alkalom korrekcióval.

Többféle technika közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • Microblading,
  • Powder Brows,
  • Klasszikus Satír,
  • Hibrid Soft Powder,
  • Ombre Hibrid Soft Powder.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.07. - 2018.05.09 között

  • Előzetes bejelentkezés a +36-30/993-9233 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének bediktálásával.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre, és mutasd be a helyszínen.
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.

További információk

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

Glamour Hair - Kővágó Brigitta

Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Márton utca 19.

természetes hatású szemöldök tetoválás kuponunk leírása

Tartósan szép szemöldökre vágysz?

A szemöldököd ívével sosem voltál elégedett, ezért amióta csak eszedet tudod magadnak rajzolod, de már meguntad az örökös sminkelgetést? Vagy a már kikopott, esetleg elrontott szemöldök tetoválásod takargatását untad meg? Hagyd is, válts nyugodtan valami tartósra és csodásra, hiszen szemöldök tetoválással ma már nem csupán egy feketés, szürkés csíkot kapsz a szemed fölé, hanem valami sokkal szebbet és jobbat!

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Miért jó a természetes hatású szemöldök tetoválás?

Ha nem egyforma a szemöldököd, kikopott a vége, esetleg szakaszosan nő pl. egy heg miatt, vagy ha szeretnél sötétebb árnyalatra váltani, akkor neked is ajánlott a szemöldök tetoválás. És a ma elérhető technikák garantálják azt is, hogy természetes hatású lesz, s a tükörbe nézve azt mondod majd: mintha mindig is ilyet viseltem volna!

Erről gondoskodik Kővágó Brigitta szaktudása és évek alatt felhalmozott tapasztalata, valamint az is, hogy vele egyeztetve a számodra legmegfelelőbb technikát választhatod majd ki.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

A választható technikákról röviden

Microblading

A saját szemöldököd szálainak vékonyságához hasonló szálacskákat tetoválnak bőrödre, így ránézésre egy idő után te magad sem fogod tudni megmondani, hogy melyik az igazi, melyik tetovált. A legvékonyabb szálakat ezzel a technikával lehet megvalósítani, és mivel minden szálirány tetoválása megoldható, teljesen valósághű szemöldök szálak tetoválhatók vele. Minimális bőr irritációval járhat, nagyon kíméletes technika. Ráadásul a tetoválás után akár már azonnal party-képes leszel!

Powder Brows technika

A fentinél karakteresebb szemöldök tetoválás, mely valójában a régi típusú satírozás újszerű változata. Ha szeretnéd kiemelni a szemöldöködet a mindennapos rajzolgatás nélkül, ez a legjobb választás.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Klasszikus satír

A hagyományos megoldás, mellyel hangsúlyossá teheted szemöldök ívedet.

Hibrid Soft Powder és Ombre Hibrid Soft Powder

Ezeknél már két technikát alkalmaznak egyszerre egy szemöldökön belül, pl. a szemöldök elejére microbladinggel készülnek tetovált szálacskák, míg a szemöldök vége már finom porhatásba hajlik. A Powder Brows megoldástól is lágyabb megjelenés nyerhető vele. Az Ombre technika hasonlóan készül, de ott két színnel készül a szemöldök, így még jobban árnyalható az ív a tökéletes hatásért.

A kupon tartalmaz egy korrekciót is

Az esetek legnagyobb részében szükség van korrekcióra, hiszen a nem elég mélyre jutó festék egyszerűen kihullik a bőrből. De te ne aggódj, a kupon egy alkalom korrekciót is tartalmaz.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Végre nem kell többé a szemöldököd kihúzásával bajlódnod, vagy takargatnod a régi, kikopott szemöldök tetoválásodat! Csak vásárolj kupont, és irány a Glamour Hair!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas választható masszázs bérlet, teljes testre a TÉT-Egészségpontban! 1 óra csak a Tiéd!
9.000 Ft kupon ár helyett MA csak 7.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu