Természetes hatású szemöldök tetoválás, akár kopott, rontott tetoválás javítására is

Glamour Hair Szalon | Budapest, IX. ker.
  • Nem vagy elragadtatva szemöldök ívedtől, a rajzolgatását pedig már unod?
  • Tartós megoldást kínál számodra a természetes hatású szemöldök tetoválás az általad választott legmegfelelőbb technikával.
  • Vedd meg kuponnal nagy kedvezménnyel, és szépülj a Glamour Hairben (IX. kerület), a tapasztalt sminktetováló, Kővágó Brigitta kezei alatt.
Ár:16.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
45.000 Ft
63%
28.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.18. - 2018.10.24

természetes hatású szemöldök tetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Természetes hatású szemöldök tetoválás választható technikával

Többféle technika közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • Microblading,
  • Powder Brows,
  • Klasszikus Satír

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.18. - 2018.10.24 között

  • Előzetes bejelentkezés a +36-30/993-9233 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének bediktálásával.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre, és mutasd be a helyszínen.
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kezelés után tilos: Napozni és szoláriumozni 8-10 napig, erős verejtékezéssel járó sport 4-5 napig, uszoda-szauna 10 napig, leszedni, kapargatni a varratot.

Ellenjavallatok: 

Terhesség, szülés után 3 hónapig, bármely krónikus betegség esetén csak írásos szakorvosi engedéllyel (vese,-máj, és cukor betegség,  daganatos betegség)  bármilyen vírusos vagy bakteriális fertőzés (AIDS, TBC, Hepatitis, Influenza) herpesz esetén, sugárkezelés alatt vagy az azt követő 1,5 éven belül, véralvadás gátló gyógyszer szedése esetén.

Felárak, opciók

A korrekció díja a helyszínen fizetendő: 3.500 Ft/korrekció. 

Testtetováló festékkel készült sminktetoválás korrigálására, átütésére a kupon nem vehető igénybe mert átüt a sminktetováló festéken. 

További információk

Végre tartósan olyan formája lehet szemöldöködnek, amilyennek megálmodtad!

Természetes hatású szemöldöktetoválásodat tapasztalt sminktetováló készíti el, miután megbeszéltétek, és előrajzoltátok a formát.

A kupon akár kopott, rontott szemöldöktetoválás javítására is felhasználható.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: előre egyeztetett időpontban
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Márton utca 19.

természetes hatású szemöldök tetoválás kuponunk leírása

Tartósan szép szemöldökre vágysz?

A szemöldököd ívével sosem voltál elégedett, ezért amióta csak eszedet tudod magadnak rajzolod, de már meguntad az örökös sminkelgetést? Vagy a már kikopott, esetleg elrontott szemöldök tetoválásod takargatását untad meg? Hagyd is, válts nyugodtan valami tartósra és csodásra, hiszen szemöldök tetoválással ma már nem csupán egy feketés, szürkés csíkot kapsz a szemed fölé, hanem valami sokkal szebbet és jobbat!

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Miért jó a természetes hatású szemöldök tetoválás?

Ha nem egyforma a szemöldököd, kikopott a vége, esetleg szakaszosan nő pl. egy heg miatt, vagy ha szeretnél sötétebb árnyalatra váltani, akkor neked is ajánlott a szemöldök tetoválás. És a ma elérhető technikák garantálják azt is, hogy természetes hatású lesz, s a tükörbe nézve azt mondod majd: mintha mindig is ilyet viseltem volna!

Erről gondoskodik Kővágó Brigitta szaktudása és évek alatt felhalmozott tapasztalata, valamint az is, hogy vele egyeztetve a számodra legmegfelelőbb technikát választhatod majd ki.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

A választható technikákról röviden

Microblading

A saját szemöldököd szálainak vékonyságához hasonló szálacskákat tetoválnak bőrödre, így ránézésre egy idő után te magad sem fogod tudni megmondani, hogy melyik az igazi, melyik tetovált. A legvékonyabb szálakat ezzel a technikával lehet megvalósítani, és mivel minden szálirány tetoválása megoldható, teljesen valósághű szemöldök szálak tetoválhatók vele. Minimális bőr irritációval járhat, nagyon kíméletes technika. Ráadásul a tetoválás után akár már azonnal party-képes leszel!

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Powder Brows technika

A fentinél karakteresebb szemöldök tetoválás, mely valójában a régi típusú satírozás újszerű változata. Ha szeretnéd kiemelni a szemöldöködet a mindennapos rajzolgatás nélkül, ez a legjobb választás.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Klasszikus satír

A hagyományos megoldás, mellyel hangsúlyossá teheted szemöldök ívedet.

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Az esetek legnagyobb részében szükség van korrekcióra is, hiszen a nem elég mélyre jutó festék egyszerűen kihullik a bőrből. A korrekció díját azonban nem tartalmazza kuponunk,  azt kedvezményes felár ellenében tudod igénybe venni.

Készüljön tökéletes sminktetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Végre nem kell többé a szemöldököd kihúzásával bajlódnod, vagy takargatnod a régi, kikopott szemöldök tetoválásodat! Csak vásárolj kupont, és irány a Glamour Hair!

Készüljön tökéletes szemöldök tetoválásod a Glamour Hair szalonjában, Kővágó Brigitta kezei alatt, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu