Teljes test szőrtelenítés 3 alkalommal Biomed SHR-el hölgyek részére! Számolj le a szőrszálakkal!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Spórold meg magadnak a folyamatos szőrtelenítésre fordított időt és hagyd hátra a fájdalmas régi módszereket az innovatív Biomed SHR tartós szőrtelenítéssel!
  • A Biomed SHR ötvözi az IPL és lézeres szőreltávolítás előnyeit, miközben elhagyta a negatív mellékhatásait, most akár már szőke szőrszálakon és barnult bőrön is hatékonyan megszabadulhatsz a zavaró szálaktól!
  • 3 alkalmas bérlettel gondoskodhatsz róla, hogy akár évekig selymes lehess a következő területek mindegyikén: lábszár, intim, hónalj és bajusz.
  • Kedvezményes árért vedd meg a kupont, a Király utcai 4-6 villamos megállótól pár perc sétára található Diamond Masszázs Stúdióhoz a VII. kerületbe és válaszd a gondtalan mindennapokat tartósan!
Ár:27.990Ft137.500 Ft
Ár: 13.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 14.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
80% kedvezmény
137.500 Ft
80%
109.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.01.11. - 2024.04.11

SHR tartós szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalmas Biomed SHR tartós szőrtelenítés bérlet hölgyeknek, az alábbi területekre vonatkozóan:

  • lábszárak,
  • teljes intim,
  • hónalj,
  • bajusz.

A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely a "Super Hair Removal" kifejezés rövidítése. Ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ez a kezelés kényelmesebb, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

A kezelésre 2-3 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.

A kezeles FHR géppel történik ami mindkét funkciót magába foglalja: SHR, IPL.

  • IPL - Intense Pulse Light vagyis villanófényes technológia
  • SHR - Super Hair removal
  • FHR - Fast hair removal

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.01.11. - 2024.04.11 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Az első alkalmat a fent jelzett időpontig kell felhasználnod, a további alkalmak beváltására 1 év a felhasználási határidő, az 1 alkalom beváltásától számítva!

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértésed köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.
  • A kezelést Marányi Adrienn szalonvezető, és Darmos Sándor tulajdonos, oktató masszőr és testkezelő végzi. A választott kezelő személyét előzetesen szükséges e-mailben jelezni, jelzés hiányában az egyeztetett időpont napján dolgozó kolléga végzi el a kezelést.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

A kupon páros masszázsra nem használható fel. Az ajánlat több kupon vásárlásával sem használható fel páros masszázsra! Ehhez kérjük, hogy vásárolj páros masszázs kupont!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kuponos vásárlás esetén egy szolgáltatás típusra (pl.: masszázs) egy kupont lehet felhasználni, minden további kupon 25% felár megfizetésével vehető igénybe.

További információk

  • Egy alkalommal mindegyik területedet kezeljük, ami az SHR kuponban szerepel, vagyis a lábszáradat, intim, hónalj és bajusz területet. Azaz 3 alkalommal látogatsz el kezelésre.
  • Szőke, vagy világos szőrszálakon is végezhető az eljárás. Valamint a barna bőr sem akadály többé. Azonban a kezelés előtt vagy után kerülni kell a szolárium használatát, hogy a bőrt kíméljük minimum 2 hétig! A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
  • Kiváló lehetőséget nyújt számodra ez az SHR végleges szőrtelenítés kupon, hogy megismerkedj a kezeléssel!
  • A szőrtelenítés szinte fájdalommentes.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok

A kezelést, terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 13.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 14.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Nagyon jól ellazított a kezelés. Az arcmasszázs különösen jólesett."
Tóth Vira

Videó

SHR tartós szőrtelenítés kuponunk leírása

Pálfordulás a szőrtelenítési szokások területén

Az otthoni szőrtelenítő módszerek veszélyesek, időigényesek és csak ideig-óráig tartanak! Ahhoz, hogy az alábbi két kép közül inkább a második jellemezzen Téged, érdemes ügyet vetned az alábbi ajánlatra.

NAGY területeken HATALMAS simaság!

Az SHR szőrtelenítés az alábbi területek mindegyikére vonatkozik:

  • lábszárak,
  • teljes intim,
  • hónalj,
  • bajusz.

Tehát amellett, hogy tartósan selymes lesz a lábad, intim, hónalj, és bajuszka területeken is búcsút mondhatsz a pihéknek.

Sima szőrtelen hónalj

Lássuk, mi az az SHR szőrtelenítés!

A módszer kíméletesen, fokozatosan melegíti fel a nem kívánatos szőrszálak szőrtüszőit, anélkül, hogy megsértené a bőrfelszínt! Az eredmény pedig tartósan sima terület, a bőröd károsodása nélkül, a kezelés enyhe kellemetlen érzéssel járhat. Egyéni jó tulajdonsága a társaival ellentétben, hogy ezt az eljárást a test bármely pontján el lehet végezni!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban a kezelést BioMed SHR 1000 Szőrtelenítő géppel végzik!

SHR tartós szőrtelenítés a Diamond Szépségszalonban.

Az SHR tartós szőrtelenítés előnyei:

  • kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség,
  • hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is,
  • a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak,
  • gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére, 
  • barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted,
  • akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.

Ha szeretnél tartósan szőrtelen és selymes lenni, kattints a Megveszem gombra! A Diamond Masszázs Stúdió valóra váltja álmaid!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu