TeamBörtön - A kihívás napja, szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamrában

Logikamra szabadulószobák | Budapest, VII. ker.
A Logikamra jóvoltából most Te és akár családod vagy barátaid is most egy olyan világba csöppenhettek, ahol bármi megtörténhet és meg is történik, ha nem figyelsz, hiszen ki tudja, hogy a következő utcasarkon milyen szörny leselkedik Rátok... Töltsetek el egy órát egy hihetetlen izgalmakkal teli világban: TeamBörtön - A kihívás napja szabadulós játékában, csak válassz csomagot, már 8.990 Ft-tól!
Ár:8.990Ft12.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
31% kedvezmény
12.990 Ft
31%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.24. - 2018.03.20

logikamra kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

TeamBörtön - A kihívás napja szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamra jóvoltából.

Élő, logikai kalandjáték, mely élvezetes kikapcsolódást nyújt 8 éves kortól! 12 éves kor alatt szülői engedély szükséges a részvételhez.

  • Akár 2 fő részvételével is teljesíthető a játék, mely 5-6 fő részvételével ideális.
  • A játék 80 perc alatt végigjátszható. Nehézségi fokozata: 10/8.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.24. - 2018.03.20 között

  • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.
  • A kupon nem vonható össze más kedvezménnyel.

Bejelentkezési lehetőségek:

További információk

Ha elfogadod a kihívást, szólj néhány barátodnak, és látogassatok el a Logikamrába!

  • Két egyedi pálya vár Rátok rengeteg érdekes, megoldandó feladvánnyal.
  • A játék során csak a logikára, ügyességre, csapatjátékra van szükség, nem szükséges kúszni-mászni, a szoba balesetveszély-mentes.

A szobák garantált szórakozást nyújtanak cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, ahol különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás és módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a foglalt időpontra.

Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Murányi u. 50

logikamra kuponunk leírása

TeamBörtön, avagy lények élnek köztünk...

Na persze, nem olyan félelmetes szörnyetegek, mint a híres rendező, Tim Burton filmjeiben, de azért számíthatsz rettegésre, meglepetésekre és nehéz szituációkra, amikre jó, ha gyorsan találsz majd megoldást...

Két egyedi pálya vár Rátok rengeteg érdekes, megoldandó feladvánnyal az izgalmak világában!

Amennyire hangulatos, épp annyira kreatív, viszont nem olyan sötét, mint Tim Burton filmjei. A Team Börtön a logikamra mentális verőembere, akit csak a legügyesebb és legjobban összedolgozó csapatoknak sikerül legyőznie. A Team Börtön a különleges feladványi miatt válik nehézzé. A nagyszerű fényhatásokkal és látványvilággal ellátott szobák azonban eloszlatják a feszültséget. A hangulatos környezet igazán remek helyet teremt a tökéletes kikapcsolódásra.  

TeamBörtön - A kihívás napja, szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamrában

Miben más a Logikamra, mint a legtöbb szabadulós játék?

Itt olyan feladatokkal találkozhatsz, amilyenekkel sehol máshol! Itt találhatod meg Budapest legkreatívabb, legkülönlegesebb feladványait. Éppen ez adja a szobák pikantériáját. Emiatt válik sokszor azok számára is nehézzé, akik már tapasztaltak, s azok számára könnyűvé, akik először járnak ilyen helyen, viszont logikában és rátermettségben nem szenvednek hiányt.

80 perces játékidő, 2 választható pálya, 8 hangulatos helyiség, 27 kinyitásra váró zárszerkezet, s több mint 40 logikai/ügyességi feladat vár Rátok!

A feladatok terén nagyon sokféle dolgot próbáltak egy csokorba fogni, így tisztán a logikai feladatok mellett vannak ügyességi, illetve különböző készségeket és érzékszerveket próbára tevők is. Ezzel a játék egyrészt élvezetessé válik, másrészt szinte lehetetlen, hogy a csapat bármely tagja is unatkozzék. Nem elegendő, ha valaki egyedül próbálkozik a feladványokkal - a siker kulcsa a jó összmunka és a kommunikáció! 

TeamBörtön - A kihívás napja, szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamrában

"Ami a pályák hangulatát illeti, igyekszünk érdekes, különleges helyet teremteni: a hangok, a fények, a tárgyak, a képek, mind azt szolgálják, hogy 80 percre tényleg kiragadjunk Benneteket a valóságból, és komoly izgalmat keltsünk Bennetek a kijutást illetően. Amit nyújtunk: családias hangulat, vidám pillanatok, igényes, baráti környezet. Varázslatos kis hely ez."

A játékot mindkét esetben játszhatják gyermekek is, de főleg a Wonderground esetében ajánlott. A szobák garantált szórakozást nyújtanak cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, ahol különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben. A szobákat 2-6 fős csapatok részére tervezték, párhuzamos feladatkialakítással.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu