Tavaszi megújulás teljes arctisztítással, szemöldökszedéssel, fogyasztással, ajándékkal, Oktogonnál

A tavasz tökéletes időpont arra, hogy te is megújulj, és mindenkit lenyűgözz!

Ehhez nyújtunk át neked egy szépségcsomagot, melyben arctisztítás és szemöldökszedés gondoskodik arcbőröd szépségéről, rádiófrekvenciás fogyasztás és ajándék vibrotréner edzés pedig alakod formálásáról.

Mindezt kedvezményes DD kuponnal a Király utcai 4-6 villamosmegállótól pár perc sétára, a VII. kerületi Diamond Masszázs Stúdióban veheted igénybe.

Ár:11.990Ft54.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
54.000 Ft
78%
42.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.13. - 2019.08.07

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kozmetikai és fogyasztó szépségcsomag, az alábbiak szerint:

  • teljes arctisztítás,
  • szemöldökszedés,
  • 60 perces rádiófrekvenciás fogyasztó kezelés,
  • +ajándék 10 perc vibrotréner edzés.

Nyűgözz le mindenkit varázslatos megújulásoddal, melyet ezzel a csomaggal érhetsz el!

A teljes arctisztítás több lépésben gondoskodik arcbőröd tökéletes tisztaságáról és üdeségéről, többek között peelinggel, gríz és mitesszer eltávolítással, VIO fertőtlenítő kezeléssel, ultrahangos hatóanyag bevitellel, bőrtípusnak megfelelő pakolással. Különösen ajánlott a pattanásos és tág pórusú arcbőr kezelésére, de megelőzésként is kiváló.

A rádiófrekvenciás fogyasztással fájdalom, fáradság és mellékhatások nélkül érhetsz el fogyást, körfogat csökkenést a test szinte bármely táján.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.13. - 2019.08.07 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információkhttps://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásokra nem cserélhető, más akciókkal nem összevonható.

További információk

Szemöldököt ízlésnek megfelelően, arcformához illően szedik gyantával vagy csipesszel.

Tájékoztatunk Titeket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadjátok, úgy a szolgáltatást nem vehetitek igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

Daganatos megbetegedés, pacemaker, magas vérnyomás, epilepszia, trombózis, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, hormonális zavarok, bőrbetegség, fényallergia, szív vagy érrendszeri betegség, vesebetegség, csontritkulás, egyéb gyulladásos, fertőző vagy súlyos betegségek, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt a szolgáltatások nem vehetők igénybe. Botox kezelés vagy hyaluronsavas feltöltés után 4 illetve 6 hétig nem vehető igénybe a szolgáltatás.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves"
Szarka Mária

Videó

szépségcsomag kuponunk leírása

Kozmetikai és fogyasztó szépségcsomag teljes megújulásodért

Új szelek fújnak nálad, és ennek megfelelően szeretnéd, ha ez külsődön is meglátszana? Csak erre a kuponra van szükséged, és arcod szépségét máris teljes arctisztítás és szemöldökszedés, alakod tökéletességét rádiófrekvenciás fogyasztás és ajándék vibrotréner edzés emeli majd. Épp erre van szükséged? Csak kattints a Megveszem gombra! Szeretnél többet tudni? Olvass tovább!

Mit várhatsz az arctisztítástól?

A kozmetikus az alap letisztítással kezdi a kezelést, arctejjel, tonikkal. Mindig figyel a fertőtlenítésre és egyszer használatos kendőt, a tisztításhoz szükség esetén, steril tűt használ. Az egész kezelés kellemes és ellazító, már csak azért is, mert a nyugodt hangulatot árasztó szalonban maximálisan kényelembe helyezheti magát a vendég, és a kezelés ideje alatt csak a szépségével törőnek. A gőzöléssel megfelelő módon felpuhítják a bőrt, aztán jöhet a kezelés nagytisztítás része.
Közben egy lazító, stresszoldó arc-és dekoltázsmasszázsban is részesítik. Miután az arc végre megszabadult az év közben felgyülemlett mérgektől, jöhet a fertőtlenítés és az összehúzó pakolás. A VIO-kezeléssel bőröd pórusait lezárják és fertőtlenítik a speciális áramhatással. Végül, de nem utolsó sorban, az ultrahangos hatóanyag bevitel segít arcot feltölteni értékes tápanyagokkal, hogy üde és egészséges legyen. Hogy a végeredmény még nagyobb hatású legyen, gondoskodnak a szemöldök szépítéséről is. Formára szedik, miközben a tökéletességre törekednek, egyéni ízlés szerint.

A rádiófrekvenciás fogyasztásról is ódákat zenghetünk

A rádiófrekvenciát manapság már a szépségipar számtalan területén bevetik, hiszen az arcfiatalítástól a hajhullás elleni kezelésig rengeteg problémára nyújt megoldást. Azok szerencséjére, akik szeretnének fogyni, de mindezt kemény edzések és pláne műtéti beavatkozások nélkül képzelik el, az alakformálásra, fogyasztásra is bevethető.

A rádiófrekvenciás fogyasztó kezelés könnyedén koncentrálható egy-egy területre, így mindig a legkényesebb ponton érhető el hatásos eredmény. Emellett fájdalommentes a kezelés, gyakorlatilag egy kényelmes pihenésként élheted meg, ehhez képest sokakat meglep az azonnal látható, látványos eredmény, a centiméterekben mérhető fogyás.

Kezelhetők vele a karok, has, derék, csípő, fenék, belső- és külső comb, vádli, azaz minden terület, ahonnan általában fogyni szeretnénk. Ráadásul nincs hatóanyag bevitel, így sem allergiától, sem mellékhatástól nem kell tartanod, hacsak attól a kellemes mellékhatástól nem, hogy még a cellulit ellen is beválik.

Azonnali hatását az adja, hogy a megfelelő frekvencia és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást gyakorol a szövetekre, ami a zsírsejtek szétesését valamint szervezetből való távozását okozza. Te pedig ebből csak kellemes meleget érzel a kezelés nyomán, és egy pihentető óraként emlékszel majd az egészre.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: 10 perc vibrotréner edzés

A vibrotréner edzést talán már ismerheted. A minden irányban mozgó, rezgő talpazaton állva keményen megdolgoztatja az izmaidat azáltal, hogy folyamatosan kibillent az egyensúlyodból, mire izomzatod folyamatosan ellentart. A folyamatos izommunka eredménye, hogy 10 percbe akár 40-45 perc edzésmunka is sűríthető, és kiválóan formálja az alakot, feszesíti az izomzatot.

Lepd meg magadat egy kuponnal, és megújulásodhoz a fenti négy lépcsőfok vezet majd óriási kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu