Classic Eye Liner, tartós alsó vagy felső szemkontúr sminktetoválás a XI.kerületben

Minden pillanat számít a reggeli rohanásban, és már unod is az állandó sminkelést?

Cseréld a szemceruzát valami sokkal tartósabbra, amivel nem csupán időt spórolsz, de a profi kozmetikus munkája nyomán sminked mindig tökéletes is lesz!

Kérj szemeid formájához és színéhez tökéletesen illeszkedő alsó vagy felső szemkontúr sminktetoválást kuponunkkal óriási kedvezménnyel a Naturelles Szépségklinikán (XI. kerület)!

Ár:19.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
45.000 Ft
56%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.10.26. - 2022.01.26

szemkontúr tetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Classic Eye Liner - tartós sminktetoválás készítése szemkontúrral alsó VAGY felső szemhéjra 1 fő részére, 1 alkalommal.

A szem formájához, színével harmonizáló sminkhatás érhető el, mely optikailag fiatalít és kiemeli a szem színét. Igéző tekintetet ad.

A tökéletes kontúrvonal kialakítása meglehetősen nehéz feladat,komoly tapasztalatot igényel.
 
Minden vendég számára előnyös,ha a típusának megfelelő formát készítjük számára.Különböző színek alkalmazásával kiemelhető a szem szépsége.
 
Neked ajánljuk, ha mindig tökéletes sminket szeretnél, nem akarod hogy a munkahelyen, edzésen elkenődjön, maszatolódjon a sminked. Tökéletes, esztétikusan tervezett vonalvezetés, hangsúlyos, vagy akár természetes lágy hatással az igéző pillantásokért
 

A profi eljárásnak köszönhetően gyönyörű, egyenletes, tartós és költséghatékony sminked lesz, mindössze 1-1,5 óra alatt!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.26. - 2022.01.26 között

Fontos! A szolgáltatás csak beleegyező nyilatkozat aláírásával vehető igénybe.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy egy időben egyszerre csak egy vendéggel tud foglalkozni a szolgáltató, így a kezelésre lehetőleg egyedül érkezz, a szalonban várakozni nincs lehetőség.

Bejelentkezés:

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Keresd Korányi Szilviát a +36-70/627-2180 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
  • A kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.
  • 1 fő 2 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok:

Cukorbetegeknek és véralvadásgátlót szedőknek a kezelés nem ajánlott. További ellenjavallatokról egyeztess partnerünkkel.

Felárak, opciók

Kérjük, vedd figyelembe, hogy problémás (rosaceás) bőr kezelése esetén előfordulhat, hogy vérzés tapasztalható. Ilyenkor vérzéscsillapító használata ajánlott, melynek helyszínen fizetendő felára van (5.000 Ft)

Korrekció

A sminktetoválás elkészülte után nem látható azonnal a pontos végeredmény, így később korrekcióra szükség lehet. A korrekcióra leginkább a tetoválás elkészülte után 4-8 héttel érdemes visszamenni. Ennek árát a kupon nem tartalmazza.

 

További információk

  • A szalonban a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelő sminktetováló festékeket használják.
  • A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal egyéni tulajdonságoktól függően. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek.
  • A sminktetoválás napján a magas koffeintartalmú italokat és alkoholt kerüld, mert vérzékenységet okoznak, ugyanezen okból nem javasolt a kezelés előtt fájdalomcsillapítót bevenni.
  • A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag megbízható anyagokat használ.

 

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon, vagy sms-ben! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, max. 15 perc késés elfogadott!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig 12-18-ig
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Kondorosi út 10/A B. épület 7.em.7.
176.-os kapucsengő

szemkontúr tetoválás kuponunk leírása

Tartós sminktetoválás - tartós szépség

Legyen szó bármilyen eseményről, szülinapról, buliról, családi összejövetelről, mindig a tökéletes sminkre vágysz? A tartós sminktetoválás akkor éppen neked ajánlott! Már egy beavatkozással a legszebb vonalvezetésű, művészi rajzolatú kozmetikai tetoválást varázsolják arcodra a Naturelles Szépségklinikán.

A fenti képeken a szolgáltató munkáit láthatod, további referenciákért kattints a szolgáltató oldalára ide.

Ajánljuk leginkább azoknak:

  • akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének,
  • akiknek fárasztó és unalmas a mindennapi sminkelés, és a napközbeni korrigálás,
  • akik sportolás közben is szeretnének tündökölni,
  • akik a hagyományos smink alapanyagokra allergiások.

A szemhéjtetoválás színét, a szem és a szemöldök színéhez igazítják. A sminktetoválás elkészítése beavatkozástól függően 1-1,5 órán át tart. A tetoválás után vékony varr képződik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A smink tetoválást követően 4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat.

Hogyan legyen gyönyörű és tartós sminked?

Előbb konzultáción veszel részt, ahol a kozmetikussal közösen választjátok ki a számodra legmegfelelőbb stílust, színt és formát. Így garantáltan olyan sminked lesz, amilyet elképzeltél magadnak.

A szemhéj tetoválásánál leginkább a fekete színt használják, de választhatsz barna árnyalatot is! A színt a szemedhez és a szemöldököd színéhez igazítják.

Fontos tudnod, hogy a rendszeres és tartós szempilla festés esetén a sminktetoválás gyorsabban halványodik, mint az arc bármely más területén. A szemhéj tetoválásnál választhatsz a felső kontúr vagy az alsó kontúr közül.

A  szemkontúr tetoválás lényege, hogy kiemelje a szemek színét, hangsúlyossá tegye a tekintetet. Kortól függetlenül, mindenki számára tökéletes megoldás. Lehet szolid, diszkrét kontúr, vagy vastag tusvonalat, de akár füstös satír is.

Válaszd a Naturelles Szépségklinika tartós és esztétikus sminktetoválás ajánlatát, vásárolj kupont a DiamondDealen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu