Tartásjavító háttámasz

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.830Ft2.290 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
21% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.290 Ft
21%
460 Ft

Tartásjavító háttámasz legfontosabb tudnivalók

Sokat ülsz egy kényelmetlen irodai széken, vagy autóban? Neked is szokott fájni a hátad? Van, hogy már nem bírsz a székben ülni vagy vezetés közben a volán mögött?

A hátfájás a modern ember egyik leggyakoribb betegsége. Nem csak te szenvedsz tőle, hanem szinte mindenki. A többséggel ellentétben, Te viszont örökre leszámolhatsz a hátfájással. A munkakedved és a munkád minősége is javulni fog, amikor végre megszűnik a hátfájásod!

Ezzel a háttámlával elfelejtheted a hátfájást! 

Hasznos tudnivalók:

Az ülőmunkát végző embereknek szüksége van egy olyan megoldásra, ami ergonomikusan támasztja a hátát így csökkentve fájdalmait. A háttámla növeli a kényelmet és megszünteti a hátfájást. A háló tökéletesen illeszkedik a háthoz, ez lehetővé teszi szellőzést, és így biztosítja a magas komfortot.

Képzeld el amikor maximális kényelemben ülsz a székedben. Ugye milyen felemelő érzés?Szüntesd meg a hátfájást, amíg elviselhetetlenné nem válik!

A háttámla tulajdonságai:

  • Anyaga rugalmas háló és erős fém keret.
  • Mérete: 42 cm x 36 cm x 13,8cm
  • Szín: fekete

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Ergonómikus háttámla

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)