Támogasd 500 forinttal az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület működését!

  • Segítség egy Mosolyért! Légy te is részese sürgősségi mentőeszközök beszerzésének!
  • Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület idén a Dabasi Mentőállomás munkáját szeretné segíteni, hogy pulseoxymeterek, vércukorszintmérők és lapáthordágyak kerüljenek beszerzésre!
  • Ennek a folyamatnak most te is részese lehetsz egy vagy több darab 500 Ft-os jótékonysági kupon megvásárlásával, melyet 100%-ban megkap az egyesület, és továbbítja a Dabasi Mentőállomásnak!
Ár:500Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft támogatás az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület javára.

Az adomány célja jelen esetben a Dabasi Mentőállomás támogatása, sürgősségi mentéstechnikai eszközök, azaz pulseoxymeterek, vércukorszintmérők és lapáthordágyak beszerzésével kapcsolatban.

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az egyesületnek utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

Köszönjük, hogy támogatod az egyesület munkáját!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén a balesetek gyorsabb mentése érdekében, az Országos Mentőszolgálattal kötött egyesületi megállapodás értelmében, segítséget nyújthatsz a Dabasi Mentőállomás részére.
  • A kupont nem szükséges kinyomtatni, hiszen ez adomány. Beváltása sem szükséges, hanem a vásárlást követően automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de ha szeretnéd nagyobb összeggel támogatni az egyesület munkáját, korlátlan számban vásárolhatsz kupont.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. A ... helyzetűeknek akkor segíthetsz, ha bankkártyával vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • A vásárlással közvetetten Te is hozzájárulsz sürgősségi mentőtechnikai eszközök megvásárlásához, mellyel a Dabasi Mentőállomás hatékonyabban, gyorsabban tud életeket menteni!

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogatói jegy kuponunk leírása

Támogasd te is a sürgősségi életmentést!

Ezúton te is bekapcsolódhatsz a társadalmi felelősségvállalásba! Adományod által a Dabasi Mentőállomás sürgősségi életmentés technikájának fejlesztésében segíthetsz. Te vagy a lánc elején, mivel a DD a te adományodat továbbítja az egyesületnek, az egyesület pedig a Dabasi Mentőállomásnak.

Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület rövid bemutatása

Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület 2005-ben alapított szervezet. Az a közös alapító tagjaiban, hogy mindannyian érdemben tenni szeretnének a hazai gyermek közgyógyellátás segítése, minőségének javítása érdekében.

Az egyesület nem határoz meg konkrét megkötéseket, szeretné mindig aktuálisan a leginkább támogatásra szoruló célokat és intézményeket segíteni, különös tekintettel az olyan területekre, ahol életmentésről, gyermekéletekről van szó.

A 2005-ben alakult egyesület az alábbi célokat szolgálja:

  • gyógyíthatatlan beteg gyerekeken való segítség,
  • megyei kórházak, mentőállomások és egyéb egészségügyi és szociális intézmények támogatása,
  • otthoni beteg gyermekek ápolása és részükre a szükséges orvosi eszközök vásárlása,
  • életmentő műtétek finanszírozása egyes egészségügyi intézmények osztályainak támogatása,
  • egyes mentőállomások elavult és hiányos műszereinek pótlása.

Miben segíthetsz 2019-ben?

A Dabasi Mentőállomás idén sürgősségi mentéstechnikai eszközök, megvásárlásában kérte a segítséget, így az alábbi eszközök beszerzésében tudsz közreműködni:

  • pulseoxymeterek,
  • vércukorszintmérők,
  • lapáthordágyak.

Eddigi sikerek

Az elmúlt évek során éves szinten több,mint 10.000.000 Forint értékben adtak át életmentő eszközöket a Nógrád megyei, Bács-Kiskun megyei, Pest megyei, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és budapesti mentőállomások részére.

Az egyesület irányításával évek óta eredményesen működnek olyan projektek, melyek révén segítséget nyújtanak számos mentőállomás számára. Ilyen volt például az „Életjel Kampány” , hogy mindenkinek esélye legyen a túlélésre”

Ha úgy gondolod, 500 Ft-nál többel is tudsz segíteni

Az oldalunkon megvásárolható akár egy, akár több db 500 Ft-os kuponon kívül más úton is támogathatod az Egyesület által felkarolt ügyet. Mondd el minél több embernek, hogy létezik ilyen egyesület, hogy minél több ember részt vehessen közvetett módon is más emberek életének megmentésében!

SEGÍTSD Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület munkáját, HOGY a befolyt összeget a Dabasi Mentőállomásnak továbbíthassák!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu