Talpreflexológiai kezelés fél órában a Főnix Rendelőben. Talpmasszázzsal a gyógyulásért!

Főnix Rendelő | Budapest, VIII. ker.
  • Fejfájásra keresel megoldást? Vagy szeretnéd helyreállítani emésztő-, ideg-, nyirokrendszered, illetve ízületeidet megfelelő állapotban "visszakapni"?
  • Javíts közérzeteden, életminőségeden a talp reflex-zóna terápiával, mely DD kuponunkkal kedvezményesen a tiéd lehet!
  • Látogass el kuponunkkal a Főnix Rendelőbe, mely az Orczy tértől 5 perc sétára található!
Ár:2.750Ft5.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
5.500 Ft
50%
2.750 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.06.29. - 2018.10.03

Talpreflexológiai kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Talpreflexológiai kezelés fél órában a Főnix Rendelőben egy fő részére.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.06.29. - 2018.10.03 között

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Időponttal kapcsolatban, hívd Kocsiczki Ingridet a +36-20/958-0233 számon a kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával.

Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi adható de a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel saját részre. 

Ingyenes parkolási lehetőség a Kőris utcában.

A Főnix rendelő könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel: 9-es busz-Kálvária téri megálló, 99-es busz-Kőris utcai megálló, 83-as troli-Csobánc utcai megálló

Ellenjavallatok:

A kezelésen nem vehetnek részt lázas betegségben vagy fertőző betegségben szenvedők (előbb orvosi kezelés szükséges), és daganatos betegségekben szenvedők (orvosi szakvélemény szükséges).

További információk

A reflexológiai kezelés segít szervezeted állapotának felmérésében, és segíthet a panaszok legyőzésében is.

A talpon lévő idegvégződések lehetővé teszik a reflexológus számára hogy a szervezeted állapotára következtessen egy állapot felmérés során.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül! Ügyelj a pontos érkezésre, max. 15 perc késés elfogadott, ne tartsd fel az utánad következő pontosan érkező vendéget. 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:9.00-20.00-ig, Szombaton előre egyeztetett időpontban
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Kálvária Tér 13. 1/9. 16-os kapucsengő

Talpreflexológiai kezelés kuponunk leírása

Könnyed, gyors, hatékony segítség az emésztésnek, ideg- és nyirokrendszernek- ez a talpreflexológia

Mára a népszerű természetes gyógymódok között tarthatjuk számon a reflexológiát, mellyel legfőképpen az alábbi tünetek enyhíthetők vagy szüntethetők meg teljesen: emésztéssel kapcsolatos, hormonális alapú tünetek (pajzsmirigy működési zavar, menstruációs panaszok) ízületi fájdalmak. Elősegíthető a belső szervek regenerációja, megszüntethető a fejfájás, az idegrendszeri problémák, serkenthető a nyirokrendszer és a keringési rendszer, ezáltal a méregtelenítés is gyorsul.

Érezd és élvezd a talp reflex-zóna terápia minden pillanatát! Szakértő, gondoskodó reflexológusod: Kocsiczki Ingrid örömmel segít Neked a Főnix Rendelőben, a VIII. kerületben!

Miért hasznos számodra a Talpreflexológiai kezelés?

A talpon található több tízezer, kb. 70 000 idegvégződés, melyek a különböző szerveinkkel közvetett kapcsolatban állnak. A szerveink egyfajta letérképezése található meg a talpunkon, zónákba rendeződve. Ha ezeket a zónákat masszírozással stimuláljuk, hatással lehetünk az azzal kapcsolatban lévő szervre. A talpunk reagál oly módon, hogy a problémásabb területek stimulálásakor enyhe fájdalmat érzünk az adott szervnél.

Tehát kiderül, mely zónát érdemes a továbbiakban masszíroztatni - akár a későbbiekben is - leginkább, hogy a szervezet öngyógyító képességét aktiválja a masszőr, s így az adott szerv megfelelő működését biztosíthassa. Életminőség és közérzet javítására egyaránt alkalmas a talpmasszázs, reflexológia. 

 Érezd és élvezd a talp reflex-zóna terápia minden pillanatát! Szakértő, gondoskodó reflexológusod: Kocsiczki Ingrid örömmel segít Neked a Főnix Rendelőben, a VIII. kerületben!

Összefoglalva tehát a talp-reflexológia előnyeit:

  • A reflexológiai kezelés segít szervezetünk állapotának felmérésében, és segíthet a panaszok legyőzésében is.
  • Kiváló a keringés és a méregtelenítő funkciók gyorsítására is, a kezelés után ellazultnak, relaxáltnak érzed majd magad.
  • jó közérzetet és ellazult állapotot okoz, javítja az anyagcserét, hosszú távon erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyulását is. 

Kiegészítő információk:

  • Igény esetén a tapasztalatok megbeszélése a kezelés után.
  • Ha semmilyen panasz sincs, akkor is érdemes kipróbálni a kezelést, hiszen 30 percben tökéletesen ellazít a mindennapok rohanása közben, után.

Érezd és élvezd a talp reflex-zóna terápia minden pillanatát! Szakértő, gondoskodó reflexológusod: Kocsiczki Ingrid örömmel segít Neked a Főnix Rendelőben, a VIII. kerületben!

Használd ki hát, ezt a remek ajánlatot, hogy természetes úton kezeltesd valamely fentebb felsorolt panaszodat, és a reflexológián át szakember segítsen hozzá a testileg-lelkileg egészséges élethez. Kuponunkkal most kedvezményesen kipróbálhatod, csak kattints, és vedd meg most!

Válaszd a DiamondDeal kuponját, és ismerd meg a szervezeted minden problémáját, hogy mihamarabb megkezdhesd a gyógyulás folyamatát, így erős és egészséges lehetsz, ráadásul a közérzeted is sokkal jobb lesz!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu