Sztárfotózás smink és frizura készítéssel a celebek kedvenc fotósával! 200 nyers, 10 retusált képpel

Senki nem készít olyan pazar képeket rólad, mint egy profi fotós, Mohácsi Gábor (XIII. kerület), főleg, ha mellette még sminkedről és frizurádról is gondoskodnak! A csomag részeként kb. 500 kép készül, melyek lehetnek egészen merészek vagy visszafogottak is, ez csak rajtad múlik! Egy biztos: ezekre a képekre biztosan büszkén tekinthetsz majd mindig! Csak vásárolj kupont mindössze 19.500 Ft-ért!
Ár:19.500Ft85.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
85.000 Ft
78%
65.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.04. - 2018.03.20

portfólió fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A kupon egy egyéni portfólió készítésre, sztárfotózásra nyújt lehetőséget:

  • kb. 200 nyers képet, amelyet megkapsz az általad hozott pendrive-on,
  • 10 retusált képet
  • sminkedről, frizurádról a helyszínen gondoskodik a szolgáltató,
  • kb. 1.5 -2 óra időtartam,
  • Készülj 3 szett öltözékkel a változatos képek érdekében!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.04. - 2018.03.20 között

  • A kuponból többet is vásárolhatsz, nem korlátozta a szolgáltató a megvásárolható darabok számát. 
  • Add ajándékba kedvesednek: egy csodálatos emlékkel lesz gazdagabb a képekkel, és az élménnyel, hogy sztárnak érezhette magát!

Bejelentkezés:

Hívd Mohácsi Gábort a +36-20/985-4092-estelefonszámon, hétköznap 12:00-tól. Ha nem veszi fel, épp dolgozik, ez esetben küldj SMS-t, és visszahív.

A szolgáltató jelenleg nagyon elfoglalt, így lehetséges, hogy 4-6 hét várakozási idő is lehet a fotózásra!

Felárak, opciók

Felár ellenében további képeket is retusáltathatsz, hogy az az album még nagyobb lehessen! És a retusálásnak és az utómunkálatoknak köszönhetően csak az marad a képen, ami valóban megállja a helyét a címlapokon is.

További információk

  • A szolgáltató munkáit megtekintheted itt vagy az Instagram oldalán!
  • Merészebb vagy visszafogottabb képek? Csak rajtad múlik, hogy milyet szeretnél!
  • A képek tükrözik majd az egyéniségedet, de ami a legfontosabb, a szépségedet igyekszik a középpontba állítani! 

A szolgáltató gondoskodik arról, hogy profi sminkkel az arcod szépségét kiemelje, és azokat a pici kis hibákat elfedje! A frizurád is tökéletesen fog mutatni a fotózáson, és folyamatosan gondoskodik arról, hogy az az utolsó képen is tökéletes legyél!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontok lemondása legalább 24 órával a foglalás előtt lehetséges! Ellenkező esetben felhasználtnak minősül a kupon!

Videó

portfólió fotózás kuponunk leírása

Irány a reflektorfény!

Mi lenne, ha pár órán át úgy érezhetnéd magad, mint egy ünnepelt fotómodell? Sminkes-fodrász figyelné az arcod, a frizurád, hogy minden tökéletes legyen a képeken, és neked csak arra kellene figyelned, hogy merre nézel, hogyan állsz? Te pedig csak pózolsz, és várod az instrukciókat a fotóstól, aki végig azon van, hogy a legjobbat hozza ki belőled! Nos, mindez most valósággá válhat!

A képeken a Moss Photography Stúdió, Mohácsi Gábor munkáit láthatod, aki olyan celebekkel dolgozott már együtt, mint VV Anett, Lévai Adrienn Playboy címlaplány, de számos neves fotómodellt is lencsevégre kapott. Bővebben a munkáit megtekintheted itt vagy akár az Instagram oldalán is.

Mohácsi Gábor több mint 10 éves profi fotós tapasztalatával garancia arra, hogy a Te szépséged, bájod, érzékiséged a fotókról is visszaköszönjön. És hogy most az ár se jelentsen számodra feltétlen akadályt, a DiamondDeal alkuja adja neked a lehetőséget!

Csak Te leszel a sztár abban az időszakban, ameddig a fotózás zajlik! Itt most minden Rólad szól, mindenki csak azért dolgozik, hogy Te jól érezd magad, hogy a Te szépséged érvényesülhessen a képeken. És ez nem túlzás! Hiszen a megérkezésed pillanatától a retusálandó képek kiválasztásának végéig minden körülötted forog, végig Te leszel a középpontban.

Elfáradtál a 300-adik képnél? A pihenő természetesen neked is jár, kis hűsítő, a fodrász, a sminkes már azt lesi, kell-e valamit korrigálni. És a szusszanás után folytatódhat a fotózás! Mutasd meg magad: Te vagy a legszebb, a legcsábítóbb!

Uraim: Ugye a Ti párotok a legszebb? A legérzékibb? Ajándékozzátok meg kedveseteket egy megismételhetetlen élménnyel!

Foglaljuk össze így a végére, mit is ajánlunk a számodra: egy olyan igazi sztár fotózást, amin összesen kb. 500 nyers kép készül, amiből 10-et választhatsz ki, ezeket a fotós retusálja, korrigálja, hogy ez a 10 fotó valóban a legszebb, a legjobb legyen. Mindezek mellett a sminkkel és a frizura készítéssel sem kell fáradnod, benne van ugyanis az árban az elkészítése!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu