Szöszgyűjtő labda

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.890Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
37% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
37%
1.100 Ft

Szöszgyűjtő labda legfontosabb tudnivalók

Gyakran jársz úgy, hogy a kedvenc agyonhordott melegítőd mosás közben összeszöszölte a többi ruhádat is? Biztos szedtél már ki a mosógépből hajszálakat is...

Ha a reakciód az előbbi két felvetésre a heves bólogatás és bosszankodás volt, akkor egy percig se habozz (ne szöszölj!), ugyanis elhoztuk Neked a megoldást!

Ezzel a fantasztikus szöszgyűjtő labdával nem csak a ruháidat kíméled meg, de saját magadat is egy felesleges munkától! Arról már nem is beszélve, hogy a mosógépednek is szívességet teszel vele.

Ints búcsút a ruhákra ragadt szöszöktől, hajszálaktól!

Hasznos infók:

Használata egyszerű: mindössze annyi a teendőd, hogy a ruháid és kedvenc öblítőd mellé dobd be a szöszbefogót is, az eredmény pedig garantált! Minden háziasszony legtutibb segítője lesz a mosókonyhában!

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött