Szívstresszmérés 3D vizsgálattal, kiértékeléssel és életmódtanácsadással - Viport géppel, Nèpliget

4,3/5Medklinik | Budapest, VIII. ker.
  • Érzed, hogy folyamatosan stresszelsz és napjaidat szúró mellkasi fájdalmak és verejtékezés jellemzi? Ne hagyd, hogy a stressz és a mellkasi fájdalmak továbbra is befolyásolják mindennapjaidat.
  • Itt az idő, hogy kiderítsd, mi okozza ezeket a problémákat! A Medklinik csapatának segítségével most könnyedén megvizsgálhatod szíved egészségi állapotát a Viport készülék segítségével.
  • Ne habozz, próbáld ki még ma, és hamarosan megtudhatod az eredményt. Ráadásul most kedvezményesen részt vehetsz a kezelésen!
Ár:5.990Ft17.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
17.990 Ft
67%
12.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.06.16. - 2023.08.16

Szív vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy 3D szív vizsgálat.

  • Viport géppel
  • + életmód tanácsadás
  • Ez a vizsgálat egyedülálló jellegű a maga nemében. A mindennapi élet stresszes helyzetei során gyakran tapasztalunk szorító érzést a szívünk környékén, testünk remeghet, és erős verejtékezés is jelentkezhet.
  • A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi eszköz, amely segít könnyen és időben felismerni különböző kockázati tényezőket.
  • A VIPORT vizsgálat alapja a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paramétereinek kiértékelése. Ehhez egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése szükséges, amely lehetővé teszi a cardio stressz index (CSI) számítását. Az így nyert adatok szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés alapjául is.
  • Az elkészült mérés eredménye színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Az eredmény numerikus formában mutatja a stressz értékét (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia percenkénti átlagát, a QRS komplexus időtartamát milliszekundumban, valamint a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) változásainak mértékét.
  • Emellett a lehetőséget nyújtja a lehetséges szívritmuszavarok azonosítására is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.06.16. - 2023.08.16 között

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes időpontfoglalás szükséges. Időpont egyeztetés telefonon lehetséges a Medklinik Team+36-70/353-6192 telefonszámán. Az e-mailes időpont egyeztetést nem tudják elfogadni!

Még lejárat előtt kérjük, hogy megvásárolt kuponod kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon.

További információk

A szolgáltató nem kéri a védettségi igazolvány felmutatását!

Mit kell tudnod a Viport gépről?

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Viportot a mellkas falára helyezik és 2 percig stabilan tartják ott. A kiértékeléshez elegendő a gombot megnyomni. Az eredmény színes grafikus kijelzőn jelenik meg, mutatva a stressz értékét (CSI), a szívfrekvencia átlagát, a QRS komplexus időtartamát és a szívfrekvencia variabilitását. Lehetséges szívritmuszavarok is feltüntetésre kerülnek.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-19:00
Szolgáltatás helye
1087 Bp. Könyves Kàlmàn krt. 76.
Nèpligetnèl

Medklinik értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedvesek, segítőkészek voltak, jó szolgáltatást kaptam. Talán egy kicsit hosszabb vizsgálódásra számítottam (a jelzett kb. 45 perc helyett mindkettőnkkel végeztek kb. félóra alatt). Összességében négy csillag."
Vámos Tibor

Szív vizsgálat kuponunk leírása

Ismerd meg időben szíved rendes működését és tudd meg mihamarabb a probléma forrását 3D szív vizsgálat során!

A mindennapi élet során a szívünk van kitéve a legjobban minden változásnak. Ha Te is sokszor érzel a szíved tájékán szorító érzést, tested remeg vagy erősen verejtékezel, akkor  Neked is érdemes kivizsgáltatni szíved egészségi állapotát! 

A szívet, mint központi szervünket a legérzékenyebben érintő probléma a stressz. A szív érzékenyen reagál a szervezetet érő belső és külső stressz-hatásokra. Ilyen lehetnek például az érzelmi izgalmak.

A modern technológiának köszönhetően a szív és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető a Medklinikben a 3D szív vizsgálat során. A vizsgálat Viport készülékkel történik, amely teljesen fájdalommentes.

Milyen az a Viport készülék?

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is.
Az EKG jeleket a Viport a hátoldalára helyezett 3 elektródán keresztül vételezi, a standard elvezetés alapján. A mérést a mellkas felső részén balra, a szívhez közel, szorosan a szívre szorítva végzik el. A Viportnak könnyen kezelhető háromszög formája van, annak érdekében, hogy különböző helyzetben könnyen kezelhető legyen az eszköz.

A vizsgálat menete:

A Viportot a mellkas falára helyezik, ott tartják abban a pozícióban 2 percig. A kiértékelés megkezdéséhez egyszerűen megnyomják a gombot a készüléken. A felvétel végét a hangjelzés mutatja. 

Mialatt a Viport az EKG felvételt készíti, eközben elemzi a bejövő EKG jeleket, használja a matematikai algoritmusokat, amelyek nemcsak a kiválasztott morfológiai feltételeket (QRS) elemzi a felvett jelfolyamból, hanem a különböző szívfrekvencia variabilitás paramétereket is, vagyis a páciens egyes szívütéseinek variációs távolságát.

Ha a mérés elkészült, az eredmény a színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Numerikusan jeleníti meg a stressz értéket (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia egy perc alatt mért átlagát, a QRS komplexus időtartamát millisecundumban, a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) elváltozásainak mértékét, és feltünteti a lehetséges szívritmus zavart is.

Gondolom Neked is fontos, hogy tudd szíved rendes egészségi állapotát, így ne halaszd el ezt a nagyszerű lehetőséget, hiszen most kedvezményesen vehetsz részt a vizsgálaton! Ne engedd meg magadnak, hogy egy ilyen fontos szervünk elhanyagolva legyen és még a baj előtt tudd meg mennyire élsz stresszmentes életet! 

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu