Szívstresszmérés 3D vizsgálattal, kiértékeléssel és életmódtanácsadással - Viport géppel, Nèpliget

4,3/5Medklinik | Budapest, VIII. ker.
  • Érzed, hogy folyamatosan stresszelsz és napjaidat szúró mellkasi fájdalmak és verejtékezés jellemzi? Ne hagyd, hogy a stressz és a mellkasi fájdalmak továbbra is befolyásolják mindennapjaidat.
  • Itt az idő, hogy kiderítsd, mi okozza ezeket a problémákat! A Medklinik csapatának segítségével most könnyedén megvizsgálhatod szíved egészségi állapotát a Viport készülék segítségével.
  • Ne habozz, próbáld ki még ma, és hamarosan megtudhatod az eredményt. Ráadásul most kedvezményesen részt vehetsz a kezelésen!
Ár:5.990Ft17.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
17.990 Ft
67%
12.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.06.16. - 2023.08.16

Szív vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy 3D szív vizsgálat.

  • Viport géppel
  • + életmód tanácsadás
  • Ez a vizsgálat egyedülálló jellegű a maga nemében. A mindennapi élet stresszes helyzetei során gyakran tapasztalunk szorító érzést a szívünk környékén, testünk remeghet, és erős verejtékezés is jelentkezhet.
  • A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi eszköz, amely segít könnyen és időben felismerni különböző kockázati tényezőket.
  • A VIPORT vizsgálat alapja a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paramétereinek kiértékelése. Ehhez egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése szükséges, amely lehetővé teszi a cardio stressz index (CSI) számítását. Az így nyert adatok szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés alapjául is.
  • Az elkészült mérés eredménye színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Az eredmény numerikus formában mutatja a stressz értékét (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia percenkénti átlagát, a QRS komplexus időtartamát milliszekundumban, valamint a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) változásainak mértékét.
  • Emellett a lehetőséget nyújtja a lehetséges szívritmuszavarok azonosítására is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.06.16. - 2023.08.16 között

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes időpontfoglalás szükséges. Időpont egyeztetés telefonon lehetséges a Medklinik Team+36-70/353-6192 telefonszámán. Az e-mailes időpont egyeztetést nem tudják elfogadni!

Még lejárat előtt kérjük, hogy megvásárolt kuponod kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon.

További információk

A szolgáltató nem kéri a védettségi igazolvány felmutatását!

Mit kell tudnod a Viport gépről?

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Viportot a mellkas falára helyezik és 2 percig stabilan tartják ott. A kiértékeléshez elegendő a gombot megnyomni. Az eredmény színes grafikus kijelzőn jelenik meg, mutatva a stressz értékét (CSI), a szívfrekvencia átlagát, a QRS komplexus időtartamát és a szívfrekvencia variabilitását. Lehetséges szívritmuszavarok is feltüntetésre kerülnek.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-19:00
Szolgáltatás helye
1087 Bp. Könyves Kàlmàn krt. 76.
Nèpligetnèl

Medklinik értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedveség, a megtalált problémára adott megfelelő tájékoztatás."
Kompár Katalin

Szív vizsgálat kuponunk leírása

Ismerd meg időben szíved rendes működését és tudd meg mihamarabb a probléma forrását 3D szív vizsgálat során!

A mindennapi élet során a szívünk van kitéve a legjobban minden változásnak. Ha Te is sokszor érzel a szíved tájékán szorító érzést, tested remeg vagy erősen verejtékezel, akkor  Neked is érdemes kivizsgáltatni szíved egészségi állapotát! 

A szívet, mint központi szervünket a legérzékenyebben érintő probléma a stressz. A szív érzékenyen reagál a szervezetet érő belső és külső stressz-hatásokra. Ilyen lehetnek például az érzelmi izgalmak.

A modern technológiának köszönhetően a szív és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető a Medklinikben a 3D szív vizsgálat során. A vizsgálat Viport készülékkel történik, amely teljesen fájdalommentes.

Milyen az a Viport készülék?

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is.
Az EKG jeleket a Viport a hátoldalára helyezett 3 elektródán keresztül vételezi, a standard elvezetés alapján. A mérést a mellkas felső részén balra, a szívhez közel, szorosan a szívre szorítva végzik el. A Viportnak könnyen kezelhető háromszög formája van, annak érdekében, hogy különböző helyzetben könnyen kezelhető legyen az eszköz.

A vizsgálat menete:

A Viportot a mellkas falára helyezik, ott tartják abban a pozícióban 2 percig. A kiértékelés megkezdéséhez egyszerűen megnyomják a gombot a készüléken. A felvétel végét a hangjelzés mutatja. 

Mialatt a Viport az EKG felvételt készíti, eközben elemzi a bejövő EKG jeleket, használja a matematikai algoritmusokat, amelyek nemcsak a kiválasztott morfológiai feltételeket (QRS) elemzi a felvett jelfolyamból, hanem a különböző szívfrekvencia variabilitás paramétereket is, vagyis a páciens egyes szívütéseinek variációs távolságát.

Ha a mérés elkészült, az eredmény a színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Numerikusan jeleníti meg a stressz értéket (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia egy perc alatt mért átlagát, a QRS komplexus időtartamát millisecundumban, a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) elváltozásainak mértékét, és feltünteti a lehetséges szívritmus zavart is.

Gondolom Neked is fontos, hogy tudd szíved rendes egészségi állapotát, így ne halaszd el ezt a nagyszerű lehetőséget, hiszen most kedvezményesen vehetsz részt a vizsgálaton! Ne engedd meg magadnak, hogy egy ilyen fontos szervünk elhanyagolva legyen és még a baj előtt tudd meg mennyire élsz stresszmentes életet! 

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu