Szilikon sütőlap, sütőtálca

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.794Ft2.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
40% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
2.990 Ft
40%
1.196 Ft

Szilikon sütőlap, sütőtálca legfontosabb tudnivalók

Tedd a sütést könnyebbé és ne aggódj az odatapadt ételmaradékokért!

Igazi kis konyhatündér vagy? Nem jelent kihívást az aprósütemények, piskóták vagy kekszek sütése sem? Azonban a tepsihez ragadt darabkák még mindig fejfájást okoznak mosogatás közben?

Még a leggyakorlottabb szakácsokkal is előfordul, hogy egy-egy sütés után a tepsiben levakarhatatlan ételmaradékokkal találkozzon. Azonban van megoldás! Használd Te is a szilikonos sütőlapot, amellyel örökre búcsút mondhatsz a leragadt daraboknak!

A sütőtálca használatával a mosogatással nem lesz többé gond. A termék szilikon anyagának köszönhetően nem tapad rá semmilyen anyag, így nem kell hosszas perceket súrolással vagy áztatással eltöltened. A sütőtálcáról törés-és tapadásmentesen tudod leemelni az elkészült ételeket. A sütőlapot nem kell kikenned semmilyen zsiradékkal. 

Sütőben és fagyasztóban is használhatod

Hűtött desszertek készítéséhez is ideális, ugyanis a lehűtött krémek, csokoládék és bonbonok nem tapadnak rá a sütőtálcára. 

Hőálló, ezért a sütőben akár 220°C-on is használhatod. A sütőtálcát tudod alkalmazni elektromos -és gáz sütőkben, mikrohullámú sütőben valamint mosogatógépben és fagyasztóban is. A tálca rugalmas, ezért akár feltekerve is tudod tárolni. 

A szilikon sütőlap, tulajdonságai:

  • Méret: 30*25 cm
  • Súly: 150 gramm
  • Anyag: szilikon
  • Hőállóság: -50°C és 220°C között

Mit rejt a termék doboza?

1 db szilikon sütőlap, sütőtálca

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)