Szerezz masszőr szakmát profi oktatóktól! Svédmasszázs tanfolyam vizsgadíjjal oktatással tananyaggal

Masszázs Oktatási Központ | Budapest, XIII. ker.
  • Szerezz új szakmát, legyél te is gyógy kezű masszőr! Komplett, 50 órás svédmasszázs tanfolyam profi oktatóktól személyesen, gyakorlattal, anatómia ismeretekkel, bizonyítvánnyal, kinyomtatott tananyaggal és vizsgadíjjal a Masszázs Oktatási Központtól.
  • Több választható esti vagy hétvégi induló időponttal! Szerezz menő szakmát 25.900 Ft-ért, vagy lepj meg vele valakit!
Ár:25.900Ft54.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
54.900 Ft
53%
29.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.05.20. - 2020.08.31

svédmasszázs tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Svédmasszázs tanfolyam alapképzés felnőttek részére, egy fő részére.

Az ajánlat tartalmazza a tanfolyam árát, képzéshez szükséges eszközöket, a kinyomtatott jegyzetet, a gyakorlati részről készített videó anyagot és a vizsgadíjat is.

A tanfolyam hétvégente zajlik. 
A tanfolyam időtartama 50 óra (10 óra személyesen leadott elmélet, 40 óra gyakorlat).

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.05.20. - 2020.08.31 között

A kupon vásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy melyik képzésre szeretnél jelentkezni.

Ügyfélfogadás:

Szerda: 9-17, a többi napon előzetes egyeztetés után.

További információk

Sok éves tapasztalat, legmagasabb szintű szakmai képzést biztosítanak a számodra.

  • Minden tanfolyamhoz biztosítják a szükséges tárgyi feltételeket: jegyzet, masszázságy, eszközök, olajok-krémek, lepedőt.
  • Minden hallgatóval tanulmányi szerződést kötnek.
  • Sikeres vizsgát követően névre szóló, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas, hiteles oklevelet, tanúsítványt kapnak a tanulók. Szükség esetén angol illetve német nyelvű bizonyítványt is kiállítanak.

Az Oktató Központ által kiállított tanúsítvány, egyéni vállalkozói igazolvány és a végzettségnek megfelelő TEÁOR szám kiváltására jogosít.

Időbeosztás:

A képzés elméleti és gyakorlati része ebédszünettel együtt 2 hétvége, szombat és vasárnap 9 órától kb. 18.30–ig tart.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

svédmasszázs tanfolyam kuponunk leírása

Tanulj piacképes szakmát igazi profiktól

A svédmasszázs a nyugati masszázs típusok alapja. Nagyon fontos hogy ennek a masszázs típusnak sziklaszilárd alapjai legyenek mind elméleti mind gyakorlati téren egy képzésen.

A Masszázs Oktatási Központban rendkívül nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a tanfolyam keretein belül minden tudást átadhassanak, mindezt egyedülálló módon. Tehát az elméleti oktatáson a legfontosabb tudni valókat, amit egy masszőrnek tudnia kell mind saját tanulandó szakmájáról mind a vendégekkel való bánásmódról. Gyakorlati képzéseken pedig minél átfogóbb, pontosabb fogásokat és technikákat, illetve szemlélet módot sajátítsanak el.

Miért pont a svédmasszázs?

A svédmasszázs tanfolyam alapképzés segít a sportolás közben szerzett húzódások, zúzódások, ficamok kezelésében, a fizikai munka során megterhelt izmok, végtagok lazításában. Hatékony a szellemi és más ülőmunka végzésekor kialakuló derék- és hátfájás megelőzésében, a kialakult panaszok megszüntetésében, vagy a munkahelyi és magánéleti stressz oldásában. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik.

A vérkeringés fokozásával felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Lassítja a bőr öregedését illetve rugalmassá teszi azt. Rendszeres masszázs után az izomzat teljesítőképessége akár 30%-al is megnövekedhet. Sportolás előtt és után a fáradtságérzet leküzdésére, izomláz csökkentésére, esetlegesen mozgásszegény életmód tüneteinek csökkentésére, betegségek utáni rehabilitációs idő lerövidítésére ajánlott.

Bizonyos mértékig pótolja, illetve kiegészíti az aktív mozgást. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését és az esetleges betegségek gyógyulását. Csökkenti a fájdalmakat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Ez a masszázs az egész testre kiterjed így a képzés során mindenki elsajátítja, a teljes test masszázsát mely tartalmazza az alsó és felső végtagok, hát, has, mellkas és arc kezelését.

Képzés elméleti része:

  • alapvető anatómia-élettani ismeretek: az emberi test felépítése csontok, izmok, ízületek, keringés, légzés, idegrendszer, anyagcsere)
  • masszázselmélet (masszázs hatása az emberi szervezetre, fogások, ellenjavallatok, masszázs technikai feltételei, olajok és krémek megfelelő alkalmazása)

Képzés gyakorlati része:

  • testtájak és teljes test masszázsa: hát, alsó és felső végtagok, has, mellkas és arc masszírozása.
  • A tanfolyam végén következik a záróvizsga. a hallgatók elméleti írásbeli és gyakorlati vizsgát tesznek.

A sikeres tanfolyam elvégzése után a tanulók bizonyítványt kapnak, amely névre szóló, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas. Szükség esetén angol illetve német nyelvű bizonyítványt is kiállítanak.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik.

Kiknek ajánljuk?

    • elsősorban azoknak, akik még soha nem foglalkoztak masszázzsal, és szeretnék elsajátítani ennek a csodálatos szakmának az alapjait, de azokat is várjuk, akik más típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.
    • akik új szakmát szeretnének, pályamódosítóknak vagy akik egy hatékony mellékállásban szeretnének gondolkozni
    • akik szeretnének a családjukban, vagy a baráti, ismeretségi körben előforduló mozgásszervi panaszokat megszüntetni, vagy esetleg egy tartósan beteg, lesérült családtagon segíteni.

Még egyszer összefoglalva, most rendkívűli kedvezménnyel megtanulhatsz egy új szakmát. Sajátítsd el a svéd masszázs alapjait kevesebb mint féláron!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu