Szépülj és hidratálódj tű nélkül! Mezoterápiás kezelés ultrahanggal és mini arcmasszázzsal Neked!

  • A változékony időjárás komoly negatív hatással lehet arcbőrünkre, ezért mindenképpen ajánlott felkészülni erre az időszakra.
  • Szeretnél egy arcbőrödnek megfelelő, hatékony arckezelést amivel gondoskodhatsz arcbőröd tápanyag tartalmáról és hidratációjáról
  • Akkor ez szuper kezeléscsomag Neked való: tű nélküli mezoterápiás kezelés, ultrahanggal és mini arcmasszázzsal, amely bármely korosztály számára ápolt és egészséges arcbőrt varázsol!
  • Vásárolj kedvezményes DD kupont, melyet a VII. kerületi, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található a Diamond Masszázs Stúdióban tudsz felhasználni.
Ár:2.990Ft8.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
8.500 Ft
65%
5.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.07.27. - 2020.10.27

Mezoterápia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Tápláló és hidratáló mezoterápiás arckezelés ultrahanggal+ jojoba- és argánolajos mini arcmasszázzsal, 1 fő részére, 1 alkalommal.

  • A mezoterápiás kezelés fájdalommentes, tű használata nélkül segíti elő a kollagén és elasztán képződést, ezáltal az egyik legkiválóbb ránctalanító kezelések egyike!
  • Az ultrahangos kezelés során, értékes, a bőrödnek megfelelően kiválasztott hatóanyagot juttatnak az arcbőrödbe, így az eredmény gyönyörű, friss üde bőr,  szintén fájdalommentesen!

Válaszd a hatékony liftinget fájdalommentesen a tű nélküli mezoterápia segítségével és töltsd fel értékes, bőrtípusodnak megfelelő tápanyagokkal arcbőröd ultrahanggal, hogy sokáig fiatalos és egészséges maradjon!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.07.27. - 2020.10.27 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi mezoterápia kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Az egész kezelés egy kellemes regenerálódás, ami egy finom jojoba-és argánolajat tartalmazó masszázsvajas arcmasszázzsal zárul le, melynek köszönhetően a korábban bejuttatott bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagok több héten keresztül fiatalos és üde arcot varázsolnak.
  • Az egész kezelés kb. 60 percet vesz igénybe.
  • Bármilyen korosztály igénybe veheti a kezeléseket!
  • Egy különleges ajándéklehetőség mindenki számára! Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallat:

Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelések nem vehetők igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Másik nagyszerű munkája a hidratáló és tápláló UH.-os kezelés, NEM BESZÉLVE ügyes kezéről a sminkelésnél. Csak ajánlani tudom! Gratula!!!"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

Mezoterápia kuponunk leírása

Igazi wellness-program az arcodnak

A Diamond Szépség Stúdió egy olyan gondoskodó csomagot állított össze Neked, amelynek minden perce rólad szól és arról, hogy arcbőröd megkapja a számára létfontosságú tápláló anyagokat. Ez a fájdalommentes akciós kezeléscsomag egyrészt fantasztikus lehetőséget nyújt egyrészt a kezelések kipróbálására, másrészt, hogy olyan törődést kapjon az arcod, hogy minden szempontból kielégítő végeredményt kaphass!

Fiatalos egészséges arcbőr

Mire jó a mezoterápiás kezelés?

A tű nélküli mezoterápia egy nagyon hatásos és kíméletes eljárás, hiszen segítségével a hatóanyagokat pontosan oda lehet eljuttatni, ahova azt a kozmetikus szánja, így biztosítva azt, hogy arcod hatékonyan regenerálódjon és fiatalodjon egyszerre.

A ránctalanításra alkalmazott mezoterápiás eljárás elősegíti a kollagén és elasztán képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). Lényeges, hogy emellett méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása van, valamint serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő. Ehhez nyújt még segítséget a megfelelő tartalmú hatóanyag bevitele, ami a te bőrigényeidnek megfelelően kerül kiválasztásra.

A mezoterápiás bőrfiatalítás előnyei: 

  • Maximális hatékonyság, mert a hatóanyagok valóban eljutnak a megfelelő bőrrétegekbe.
  • A kezelés során alkalmazott anyagok a közvetlen felhasználás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hatóanyag veszteség nélkül
  • Bármilyen korban elvégezhető, nem allergizál, nincs kockázat, nem igényel gyógyulási időt.
  • A kezeléseket szakképzett kozmetikus végzi.
  • A terápia után bőrünk enyhén pirospozsgás lehet, de pár óra múlva nyomtalanul eltűnik 

Ultrahangos arckezelés

Napjainkban az egyik legkedveltebb kezelés a hölgyek körében. Gyors és látványos eredményt biztosít, már azonnal.

A kezelés során az alacsony frekvenciájú ultrahang segítségével értékes hatóanyagot juttatnak a bőr legalsó rétegében. Az ultrahang apró rezgései ezt a hatóanyagot finoman beütögetik a bőrbe, belülről fejtve ki hatását. Az eredmény, friss üde és bársony sima arcbőr.

Az ultrahangos és a mezoterápiás kezelés kéz a készben hozzájárulnak ahhoz, hogy arcbőröd hosszú napokon át, üde és feltöltődött legyen, a változó időjárással szemeben.

+ Ajándék mini arcmasszázs jojoba- és argánolajjal!

A komplex kezelés után azonnal érezhető a bőr simasága és feltöltődése! Ezen kívül nemcsak teszel a szépségedért, ápoltságodért, hanem teljes kikapcsolódást nyújtunk a kezelés ideje alatt.

Hogyha elnyerte tetszésed az ajánlat, vásárolj kedvezményes DD kupont, akár ajándékba is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu