Szépségcsomag masszázzsal, ultrahangos, bőrmegújító arckezeléssel, smink készítéssel az Oktogonnál

Profi nappali sminket szeretnél, és kisimult bőrt, amin az a legjobban mutat?

Hogy minden tökéletes legyen, egy 60 perces teljes testmasszázs lazít el a mangó vagy ananász illóolajával, majd bőrmegújító, ultrahangos arckezeléssel tesznek azért, hogy arcbőröd is a legjobb formájába kerüljön. Végezettül megkoronázzunk egy profi sminkkel.

Mindez a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, VII. kerületben, a Diamond Masszázs Stúdióban vár rád, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel.

Ár:5.990Ft13.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
13.100 Ft
55%
7.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.08.02. - 2019.11.04

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szépségcsomag masszázzsal, bőrújító arckezeléssel, sminkkel az alábbiak szerint:

  • 60 perces teljes test masszázs ananász vagy mangó illóolajjal,
  • hidratáló, bőrújító arckezelés ultrahanggal,
  • nappali smink készítése

Vedd igénybe kedvezményesen ezt a szépségcsomagot, hogy feltöltődj és megújulj!

Hölgy masszőrrel, teljes testes masszázs során lazulhatsz el, miközben a mangó valamint ananász illóolaj serkenti az anyagcserét, a méregtelenítést, tele van C-vitaminnal és kiválóan köti meg a szabad gyököket csökkentve bizonyos betegségek kialakulását, emellett illatuk kiváló relaxációt biztosít.

Az arckezelés során arcbőrödet letisztítják tejjel és tonikkal, majd ultrahangos hatóanyag bevitellel táplálják, ezután következik a nappali smink készítése.

Az ultrahangos kezelés azonnali segítséget nyújt a teljes bőrmegújításban, ránccsökkentésben, bőrhibák mérséklésében és megfelelő hatóanyag bejuttatásban, bőrfeszesítésben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.08.02. - 2019.11.04 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak. Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart. Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

További információk

A TELJES KUPON ÁRÁT SZÉP KÁRTYÁVAL SZERETNÉD FIZETNI?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"A hely nagyon barátságos, mindenki kedves és segítőkész. Vivien pedig bűbájos, ügyes kozmetikus, mindjárt lefoglaltam a következő időpontot is"
Végh Tímea

szépségcsomag kuponunk leírása

Szépségcsomag a kisimult külsődért

Három a magyar igazság, szól a jól ismert közmondás! Bizony, most mi is egy ilyen szuper hármas szépségcsomagot ajánlunk figyelmedbe, ami mellett nem lehet most szó nélkül elmenni. Ha vágysz egy kis kikapcsolódásra, melynek során mind külsőleg mind szellemileg, mind lelkileg is felfrissülsz, nincs más teendőd, csak ezzel a kuponnal ellátogatni a Diamond Masszázs Stúdióba, ahol szakértő kezek adják meg azt, amire szükséged van.

A csomagban: masszázs, bőrmegújító arckezelés és nappali smink

A masszázs, mely teljes testre szól, kiváló alkalom arra, hogy megfeledkezz, akár csak egy órára is a mindennapi gondjaidról. A finom mangó vagy ananász gyümölcsös illóolaj, mely elárasztja majd a szobát masszázs közben, csak fokozni fogja hangulatodat, jókedvedet.

A kezelés következő részében bőröd ápoltságáról, fiatalosságáról gondoskodnak, különböző tápláló vitaminok és hatóanyagok bejuttatásával. Hogy ezek a hatóanyagok eljussanak a bőr legmélyére is, és ott fejtsék ki hatásukat, ahol az a leghatékonyabb, arról ultrahangos eljárás tesz majd, mellyel fájdalom és tűszúrások, azaz a bőr megsértése nélkül a bőrbe juttathatók a különböző tápanyaggal teli kozmetikumok.

Zárásként, profi kozmetikus készíti el neked a nappali sminket, mely során meg tudjátok beszélni egymással, melyek azok a sminktrükkök melyet játszó könnyedséggel te is el tudsz majd készíteni magadnak otthon.

Ne habozz sokáig, ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis felüdülésre. Jelentkezz időpontra, vásárolj kupont, és hamarosan kezdődhet is a wellness programod!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu