Szépség tuning: arctisztítás szemöldökszedéssel + testmasszázs arany arcmaszkkal az Oktogonnál

  • Neked ajánlunk egy teljes körű arctisztítást szemöldökszedéssel és választható olajos 60 vagy 90 perces teljes testmasszázst 24 karátos arany arcmaszkkal!
  • Profi kozmetikus kezeskedik arról, hogy arcod megkapja a kellő gondoskodást és gyakorlott masszőr lazít el egy igazi stresszoldó masszázzsal, miközben további tápanyagokat kap arcbőröd!
  • Vedd meg most kedvezményesen DD kuponunkat mely a VII. kerületben, Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba szól.
Ár:13.990Ft31.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
31.990 Ft
53%
18.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.04.08. - 2022.10.07

Kozmetika és masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom teljes körű arctisztítás szemöldökszedéssel, az alábbiak szerint

  • Arcbőr letisztítása.
  • Peeling.
  • Gőzölés.
  • Arcmasszázs.
  • Dekoltázsmasszázs.
  • Kozmetikai tisztítás.
  • Gríz és mitesszer eltávolítása.
  • VIO- fertőtlenítés, mely különösen ajánlott a pattanásos és tág pórusú arcbőr kezelésére.
  • Ultrahangos hatóanyagbevitel.
  • Arcpakolás.
  • + Szemöldökszedés, a hibátlan külsőért!

Arcbőröd tökéletesen megtisztul a szennyeződésektől, gríztől, mitesszerektől a szakszerű, több lépéses kezelés során.

1 alkalom 60 vagy 90 perces választható olajos, teljes testmasszázs és közben 24 karátos hyaluronsav- és kollagéntartalommal rendelkező arany arcmaszk felhelyezése.

  • A masszázs oldja a befeszült izmokat, fájdalomcsökkentő, lazító. Emellett javítja a vér-és nyirokkeringést, jobb közérzetet biztosít és a lelkedet is nyugtatja.
  • A kezeléseket külön-külön és együttesen is igénybe lehet venni.
  • Az arany arcmaszk masszázs közben kerül felhelyezésre, miközben a hátadon relaxálsz.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Kozmetikai kezelések + 60 perc masszázs - 31.990 Ft helyett 13.990 Ft.
  • Kozmetikai kezelések + 90 perc masszázs - 35.990 Ft helyett 16.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.04.08. - 2022.10.07 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre!

Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Kérünk veddd figyelembe, hogy nem minden esetben tudunk mind a két szolgáltatásra egy napon időpontot biztosítani.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Daganatos megbetegedés, pacemaker, magas vérnyomás, epilepszia, trombózis, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, hormonális zavarok, bőrbetegség, fényallergia, szív vagy érrendszeri betegség, vesebetegség, csontritkulás, egyéb súlyos betegségek, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt a szolgáltatások nem vehetők igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Köszönöm szépen minden rendben volt!!!"
Koloszár Inci

Videó

Kozmetika és masszázs kuponunk leírása

Álomszerű kezelések Neked, a valóságban!

Jutalmazd meg magad a hétköznapok rohanása közben, töltődj fel testestől-lelkestől! Mind a kozmetikai kezelések, mind a testmasszázs és az ahhoz tartozó arcmaszk ezt a célt szolgálja!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió csomagajánlata: Teljes körű 10-lépéses arctisztítás, szemöldökszedéssel + 90 perces teljes testmasszázs 24 karátos arany kollagénes arcmaszkkal. Teljes regenerálódás Neked!

Feszes egészséges sima arc

Hogyan zajlik az arctisztító kezelés?

A kozmetikus az alap letisztítással kezdi a kezelést, arctejjel, tonikkal. Mindig figyel a fertőtlenítésre és egyszer használatos kendőt, a tisztításhoz szükség esetén, steril tűt használ. Az egész kezelés kellemes és ellazító, már csak azért is, mert a nyugodt környezetben maximálisan kényelembe helyezheted magad, és a kezelés ideje alatt csak a szépségeddel törődnek. A gőzöléssel megfelelő módon felpuhítják a bőrödet, aztán jöhet a kezelés nagytisztítás része.
Közben egy lazító, stresszoldó arc-és dekoltázsmasszázsban is részesítenek. Miután arcod megszabadult a felgyülemlett mérgektől, jöhet a fertőtlenítés és az összehúzó pakolás. A VIO-kezeléssel bőröd pórusait lezárják és fertőtlenítik a speciális áramhatással. Végül, de nem utolsó sorban, az ultrahangos hatóanyag bevitel segít arcodat feltölteni értékes tápanyagokkal, hogy üde és egészséges legyen.

Szemöldökszépítés

A tökéletes szemöldök is elengedhetetlen ahhoz, hogy külsőd ellenállhatatlan legyen, ezért a szemöldökszedésben is részesítenek, ezáltal igézővé varázsolva tekinteted!

Egy jó kozmetikus profin és gyorsan megszabadít az oda nem illő pihéktől, márpedig biztos lehetsz benne, hogy a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban kiváló kozmetikus vár téged!

Kellemesen lazító masszázs

Hogyan segíti felfrissülésed a testmasszázs?

Jöhet még több kényeztetés, a 60 vagy 90 perces teljes testre szóló, svédmasszázs elemeket tartalmazó relaxációs masszázs. A masszázs lazít, frissít, megszabadít az izomgörcsöktől, a fájós hát-és vállaktól és javítja a vérkeringést, a közérzetet. Az általad választható illóolajok egytől egyig biztosítják a bőr megfelelő ápolását. Illatuk magával ragadó, különleges hangulatot biztosítanak. Garantált kikapcsolódás és feltöltődés!

Arany arcmaszk felhelyezése, masszázs közben

Az arany bőrrel való érintkezése csodákra képes, melyet már több ezer éve is alkalmaztak különböző bőrbetegségek orvoslására. A csodamaszk hatóanyagtartalma az arany mellett kiegészül gyógynövény-kivonatokkal, vitaminokkal, melyek táplálják, kisimítják és ragyogóvá teszik az arcbőrt.

Amellett, hogy a luxus arcmaszk 24 karátos mikroszemcsés aranyport tartalmaz, hatóanyagtartalma kiegészül még aranylemezkékkel, és a szervezetben is megtalálható hialuronsavval, valamint kollagénnel.

Könnyen kapcsolatba lép a bőrrel, és szinte azonnal megkezdi a fáradt bőr regenerálását. Javítja a sejtek megújulását, hatékonyan alakítja a durva bőrszerkezetet puha tapintásúvá, tehát hidratálja a bőrt. Érzékeny bőrre is kiváló megoldást jelent, mivel amellett, hogy megnyugtatja, feszesebbé, rugalmasabbá is teszi azt. A maszk által a sejtek megújulnak, a fáradt bőr elindul a regenerálódás útján. Ezzel a maszkkal megszabadulhatsz a szem alatti karikáktól, és az esetleges májfoltoktól is. Gyulladáscsökkentő hatásával pedig az aknék és műtéti hegek halványítására is megoldást jelenthet, többszörös használatot követően.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, töltsd hasznosan idődet, kapcsolódj ki és szépülj, akár egyszerre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu