Szépítő arckezelés, masszázs és 3D szempilla építés - Minden, ami egy sugárzó nőnek kell!

  • 3 kozmetikai kezelést kínálunk Neked, amely minden nő számára nélkülözhetetlen!
  • 60 perces relaxációs masszázs, fiatalító ultrahangos hatóanyag bevitel és 3D szempillaépítés segít most, hogy mindig a legjobb formádban mutatkozhass meg a nagyvilágnak!
  • Kényeztesd magad egy szépségcsomaggal, vagy vásárold meg szerettednek ajándékba!
  • A Király utcai villamosmegállótól csak pár percet kell sétálnod, és már ott is vagy a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!
Ár:9.990Ft43.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
43.600 Ft
78%
33.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.05.24. - 2021.11.24

Masszázs és arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 részes kozmetikai és fiatalító kezelés csomag, mely a következőket tartalmazza:

  • A 3D szempillaépítéssel profi kozmetikus segítségével gyönyörű, hosszú és dús szempilláid lesznek.
  • Ultrahangos hatóanyag bevitel a fiatalos, üde és egészséges arcbőrért. Tű és fájdalom nélkül töltődik fel a bőröd vitaminokkal és nyomelemekkel, miközben te relaxálsz és megújulsz.
  • 60 perces narancs-fahéjas izomlazító masszázs, mely teljes testre szól, és tapasztalt női masszőr végzi.
  • A masszázs fizikai és szellemi felfrissülést biztosít. Javítja a vér-és nyirokkeringést, oldja a befeszült izmokat, fájdalomcsillapító hatása vanOldja a stresszt és javítja a közérzetet.
  • A masszázst és az arckezelést lehet egyszerre is igénybe venni, viszont a 3D pillák esetében, a tartóssága érdekében, külön időpont javasolt rá.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.05.24. - 2021.11.24 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot és törölközőt hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A pillák felhelyezhető hossza függ a saját pillád állapotától és hosszúságától, ezért felhelyezés előtt konzultálnak veled.
  • A pillák tartóssága akár 7 hét is lehet, amely egyénenként eltérhet. Ritka esetben hormonális vagy más egészségügyi okok vagy változás miatt a felhelyezett pilla sűrűbb hullása tapasztalható (pl. terhesség ideje alatt).
  • Napjaink egyik legrelaxálóbb és egészségesebb módja a ránctalanításnak az ultrahangos hatóanyag bevitel. Non-invazív és fájdalommentes módon juttatja a bőrödhöz kiválasztott hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, így könnyedén tölti fel azokat vitaminokkal és nyomelemekkel.
  • A 60 perces relaxációs masszázs svéd jellegű fogásokat tartalmaz, tapasztalt női masszőr végzi el és narancs-fahéjas illóolaj segít a pihenésben.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Ismerd meg a Diamond Masszázs Stúdió legfontosabb tudnivalóit!

Ellenjavallatok

Daganatos megbetegedés, pacemaker, magas vérnyomás, epilepszia, trombózis, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, hormonális zavarok, bőrbetegség, fényallergia, szív vagy érrendszeri betegség, vesebetegség, csontritkulás, egyéb súlyos betegségek, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt a szolgáltatások nem vehetők igénybe.
Szemgyulladás, bőrbetegség vagy retinabetegség esetében a pilla felhelyezése ellenjavallott. Továbbá ritka esetben a pillaragasztó irritációt okozhat.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"A hely nagyon barátságos, mindenki kedves és segítőkész. Vivien pedig bűbájos, ügyes kozmetikus, mindjárt lefoglaltam a következő időpontot is"
Végh Tímea

Videó

Masszázs és arckezelés kuponunk leírása

Kényeztesd magad szépítő kezelésekkel és relaxáló masszázzsal

Most egy csomagba gyűjtöttük neked kozmetikai kezeléseink legjavát, ráadásul még egy 60 perces masszázs is gondoskodik felfrissülésedről. Miért hagynád ki ezt a lehetőséget? 

Mit rejt a kozmetikai kezeléscsomag?

Lefegyverző pillantások 3D szempillákkal!

A 3D pilla korunk egyik legdivatosabb szépészeti beavatkozása, amikor a műpillák felhelyezése a saját pilláinkra ragasztják. A pillák vastagsága, íveltsége és hosszúsága ma már számtalan fajtában létezik, ezért mondhatni, hogy akár egyénre szabottan mindenki megkaphatja az ellenállhatatlan pilláit. Természetesen a felhelyezhető pillák függnek attól, hogy milyen a saját adottságaink.

A 3D műszempillák nem károsítják a saját pilláidat, mégis nagyon tartósak. A pillák viselése a megszokottnál is észrevehetetlenebb. Különböző hosszúságú és vastagságú szálak közül választhatsz, így az összhatás teljesen természetes lesz.

Hogyan történik a 3D szempilla építése?

Te kényelmesen fekszel egy kezelőágyon, a kozmetikus lefedi az alsó pilláidat a kezelés előtt, hogy a két pillasorod ne ragadjon össze. Speciális, csakis erre a célra kifejlesztett, antiallergén ragasztóval megkezdi a pillák felhelyezését. Addig te kellemesen, lecsukott szemmel relaxálhatsz és kipihenheted a napi fáradalmakat. Kb. 60-90 perc elteltével kész is a nőies, csábító Istennői tekinteted.

Fiatalító arckezelés

Az ultrahangos kezelésrendkívüli hatékonysággal újítja meg a bőrödet, halványítja a ráncokat, feszesíti a bőrt, csökkenti a bőrhibákat. A bőrödhöz kiválasztott hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja, így azok a effektíven és sokáig váltják ki áldásos hatásaikat.

A kezelés során kozmetikusod különböző tápláló vitaminok és hatóanyagok bejuttatásával ápolja arcbőröd. Fájdalom és tűszúrás nélkül juttatja a bőrszövet mélyebb rétegeibe a vitaminokatnyomelemeket, ezzel egy relaxációként fogod megélni, és ráadásul bőröd is megszépülújjáépül.

60 perces relaxáló masszázs

A kellemes citrusos aroma, az édes fűszer kombinációja segíti az elmét kellemes hangulatba hozni. Felidézhetjük a kellemes családi estéket, vagy éppen a pihenéssel töltött, csak magunkra szánt időt. Bármelyik emlék is villan fel bennünk, garantáltan kellemes lazulást fog eredményezni.

A relaxációs masszázs segít oldani a befeszült izmokat, görcsöket. Csökkenti a hát, nyak, váll és egyéb testi fájdalmakat. Serkenti a vér-és nyirokkeringést, segíti a szervezet öngyógyító képességét, regenerációját és méregtelenítését. Nem mellékes, hogy a masszázs oldja a stresszt, így bármilyen okból is feszültek lennénk, ezt elfeledheted a masszázzsal.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogy meglephesd vele magadat vagy azt, aki kedves neked!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu