Szemüvegkészítés, vékonyított 1,6-os Hoya lencsével, a Nádor Optikától!

Nádor Optika | Budapest, V. ker.
  • Divatos, elegáns megoldást szeretnél szemüveg tekintetében is? Ajánlatunkat Neked találták ki!
  • Egyedi, vékonyított lencsés dioptriás szemüveged lehet kedvezményes kuponunk révén!
  • Komplett szemüveg készítése látásvizsgálattal, trendi szemüvegkerettel + AJÁNDÉK mikroszálas törlőkendővel DD kuponnal csak 16.990 Ft-ért a Nádor Optikában!
Ár:16.990Ft40.600 Ft
Ár: 3.570 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 13.420 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
40.600 Ft
59%
23.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.08. - 2019.01.31

Vékonyított lencsés szemüveg kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Vékonyított lencsés, dioptriás szemüveg készítése az alábbiak szerint:

  • Választható, egyedi szemüvegkeret 10.000 Ft-ig
  • 2 db 1,6-os vékonyított, Hoya szemüveglencse (+/-6,00 D, +2.00 cyl)
  • Látásvizsgálat
  • Műhelymunka, csiszolási költség
  • Mikroszálas törlőkendő
  • 15% kedvezmény szemüvegkészítésre, későbbi vásárlás esetére

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.08. - 2019.01.31 között

Fontos: Megvásárolt kuponodat vidd magaddal kinyomtatva, vagy nadoroptika@gmail.com e-mail címre küldd el, vagy mutasd be okostelefonod segítségével.

  • A kupon korlátlan mennyiségben megvásárolható.
  • Legfeljebb egy hét alatt elkészülnek el a szemüvegek. Extra, az ajánlaton túlmutató igények esetén nőhet az átfutási idő.
  • A látásvizsgálaton 14 éven felüliek vehetnek részt, mely teljes mértékben fájdalommentes!

Bejelentkezés:

Nyitva tartási időben, a +36-1/317-1719 vagy +36-30/858-2400 telefonszámon lehetséges,

Látásvizsgálat nyitva tartási időn túl, 10:00 és 18:00 óra közötti időpontra is egyeztethető.

Az optika 2018. augusztus 15-31. között zárva lesz, így a szolgáltatás igénybevétele és a bejelentkezés sem lehetséges ez idő alatt!

Felárak, opciók

Az ajánlatban szereplő paraméterektől (dioptria, cilinder, lencse vastagsága, szemüvegkeret értéke) eltérni felár ellenében tudsz, melyről a szolgáltatónál érdeklődhetsz.

További információk

Neked ajánlott a látásvizsgálat és a szemüvegkészítés ha:

  • szakértő optometristára bíznád a vizsgálatot,
  • tartós, minőségi, vékonyított lencséket szeretnél,
  • széles termékpalettából (Viewoptics, TrendM vagy hasonló kategória, 100 db feletti készlet) szeretnél válogatni szemüvegkeretet illetően,
  • szemüveged elkészítését személyre szabottan, egyedileg szeretnél,
  • nemcsak az éles látás, hanem a megjelenés is fontos: szeretnél magasabb dioptria mellett is elegánsabb szemüveget viselni.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.570 Ft-ért! A különbözetet, ami 13.420 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt a szolgáltatónál készpénzben tudod kiegyenlíteni!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H, K, Sz, P: 10-16-ig; Cs: 10-17-ig
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Nádor utca 24.

Vékonyított lencsés szemüveg kuponunk leírása

Unod már a hagyományos, vastag lencsés szemüvegeket?

Persze, hisz elegánsan öltözködsz nap mint nap, ezért jobbat érdemelsz! Vékonyabb szemüveglencséhez vékonyabb keret dukál, most ezt is megteheted!

Mit kínál számodra a Nádor Optika?

Ingyenes műszeres szemvizsgálaton vehetsz majd részt, ahol az optometrista korszerű eszközökkel méri fel a szükséges dioptriát, majd ezután több mint 100-féle szemüvegkeret közül kiválasztjátok a stílusodhoz és az egyéniségedhez leginkább illő keretet. Fontos a stílusban leginkább hozzád passzoló keret, hogy minél elégedettebb lehess, hiszen új szemüveged amellett, hogy a tökéletes látásodat szolgálja majd, mindennapi öltözéked egyik fontos eleme is lesz.

A vékonyított lencse pedig ráadásul sokkal elegánsabb, még nagyobb dioptria esetén is, mint a normál lencse, hiszen lehetőség van ezen típusú lencsére könnyedebb keretet választani. Tehát, ha fontos számodra a jó megjelenés, és többre vágysz, mint egy olvasószemüveg, akkor érdemes a vékonyított lencsés szemüvegre szavaznod.

Az ajánlat révén 1,6-os törésmutatójú, Hoya gyártótól származó, vékonyított lencsét (+/- 6,00 sph. Dioptria +2.0  cylinderig) kapsz szemüvegkeretedbe.

Javasoljuk irodai alkalmazottaknak, recepción dolgozóknak, és diákoknak, illetve mindazoknak, akik munkájuk nagy részét monitor előtt töltik, és vagy "találkozik" a szemük digitális kijelzőkkel, műfény megvilágítással, és a fentebb említett panaszaik fennálnak.

Digitális világban élünk!

Mai modern világunkban reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, a munkában csakúgy, mint otthon, útközben vagy pihenés közben.

Ha eddig hezitáltál, hogy elmenj-e szemvizsgálatra, van egy megnyugtató tényünk számodra: a Nádor Optikában a szemvizsgálat a legmodernebb műszerekkel, maximális figyelemmel és hozzáértéssel történik, így biztos kezekben leszel.

Gyakorlatilag egész nap a monitor előtt ülünk, mely még LCD-kijelző esetén is fárasztó, ártalmas a szemnek. Szabadidőnkben az okostelefont nyomkodjuk, majd mikor hazaérünk, még a tévét is bekapcsoljuk. Időnként rájövünk, hogy inkább hagyományos módon, papíralapú olvasmányokat érdemes a kezünkbe vennünk, hisz az kíméli a szemet. Ekkor azonban arra jövünk rá, hogy a számunkra fontos, naprakész információ mégiscsak az interneten lelhető fel idő-és pénztakarékossági szempontból.

A legjobb ha ez esetben szakértő optometristát keresünk fel, hogy megvizsgálja látásunkat, és helyben egyedi szemüveget is el tud számunkra készíteni. Bátran keresd fel a Nádor Optikát, ahol tüneteid enyhítésén fáradoznak a szakemberek.

Zsebeld be a kupont, ha fontosnak tartod a szem egészségét, és Te, vagy kedves ismerősöd a digitális eszközökkel éli az életét minden nap.

Tetszik az ajánlat? Akkor csatlakozz te is a DiamondDeal a közel 300.000 fős rajongó táborához, lájkold és értesülj te is naponta a legcsillogóbb kedvezményeiről. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu