Szempilla sűrítés alul-felül, az elbűvölő tekintetért IX. kerületben, Hungária körúton!

Sminktetováló Stúdió | Budapest, XIV. ker.
  •  Váltsd le a szempillaspirált és tedd hangsúlyosabbá a tekintetedet!
  • Szempillasűrítés tetoválással. A lehetőség számodra ahhoz, hogy tartósan megváltoztasd a tekintetedet, csábítóbb légy, mint valaha!
  • Szakértő újdonsült kozmetikusod szeretettel vár a stúdiójában, a IX. kerületben, Hungária körúton! (Stadionok metrómegállóval szemben)
Ár:11.990Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
30.000 Ft
61%
18.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.01.18. - 2020.04.17

Szempilla sűrítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szempilla sűrítés alsó-felső szemhéjon kb. 2 óra alatt.

A kezelés során a szempillák közötti területet tetoválják, ezáltal sokkal hangsúlyosabb tekintetet alakítanak ki. Ajánlott azoknak akik nem szeretik sminkelni magukat. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.01.18. - 2020.04.17 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges kizárólag telefonon a +36-20/805-9296 számon.
  • Egy személy maximum kétszer vehet részt kuponnal a szalon kezelésein.Ha vérzéscsillapítóra lenne szükség, az ár részét képezi.
  • A szolgáltató 3 hónap garanciát vállal a munkájára, így amennyiben ez időn belül szükségét látod a korrekciónak, azt megkapod ingyen.
  • Ellenjavallatok, kizáró okok: terhesség szoptatás kizáró ok, cukorbetegség magas vérnyomás és egyéb állandó betegség esetén orvosi beleegyező nyilatkozattal tetoválok. Lázas, beteg állapotban nincs tetoválás, a tetoválandó felület ép és egészséges legyen! Vérzékenység és keloidos hajlammal nem tetoválnak!
  • Nyitvatartás H-P 08:00-16:00

További információk

A kozmetikai tetoválás menete:

  • Az eszközök sterilizálása
  • Tetoválandó bőrfelület előkészítése, fertőtlenítése
  • Előrajzolás, pontos méréssel
  • Steril, egyszer használatos tű felbontása után következik a pigmentálás
  • Folyamatos érzéstelenítés a bőrfelületen.

Csak ellenőrzött pigmentekkel dolgozik a kozmetikus. A pigmentek szigorú minőségi és termékbiztonsági követelményeknek felelnek meg, ezért orvosi szakértők, kémikusok és termékfejlesztők szoros együttműködése mellett készülnek.

További információkért, kattints ide

Lemondási feltételek

Időpont lemondás-módosítás legkésőbb 24 órával korábban lehetséges. 

Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Hungária körút 15. 1/9.

Szempilla sűrítés kuponunk leírása

Vágysz egy olyan lehetőségre, hogy a tekinteted még varázslatosabb legyen mint most,  hogy a szempillád még sűrűbbnek látsszon, spirálozás vagy műszempillák felragasztatása nélkül? Vagy egészen egyszerűen csak szebb akarsz lenni, szebbnek akarod érezni magadat! Ez most valóban a TE lehetőséged, a TE ajánlatod!

Szempillasűrítés – tetoválással. A lehetőség számodra ahhoz, hogy tartósan megváltoztasd a szemedet, hangsúlyosabbá tedd a tekintetedet, hódítóbb légy mint valaha!

De mi is ez a szempillasűrítés: az igényes szemtetoválás természetes, diszkrét változata, melynek során a szempillák tövében fut végig egy nagyon vékony, pontos rajzolatú vonal. A szemhéj bőrén nem mutatkozik a vonal, kizárólag a pillák között. Ezáltal a szem ragyogóbb, a szempillák dúsabb hatásúak. Attól félsz, hogy esetleg fáj? Megnyugtatunk, a kozmetikus tapasztalata és az egyedülálló technológia alkalmazása nem csak a pontosságra, és a szépségre, de a fájdalommentességre is garancia. Természetesen, egyéntől függően, adódhat egy kis fájdalom, de a szépségért mindent meg lehet tenni!

Kiknek ajánlható? Akik nem használnak erőteljes sminket, mégis szeretnék, ha tekintetük igéző lenne, akiknek apró szemük van és szeretnék egy kicsit kiemelni. És kinek még ezen kívül? Mindenkinek aki úgy gondolja, ettől lesz szebb, akinek minden vágya az, hogy eldobhassa azt a szempillaspirált, ceruzát, amivel eddig rajzolt a szempilla tövére egy hangsúlyozó vonalat.

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DD-t a facebookon is, kövess minket, hogy időben értesülj a csillogó kedvezményekről. Legyél te is gyémánt tagja a 300.000 fős rajongó tábornak. Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu