Szemöldök tetoválás ajándék korrekcióval, minőségi amerikai festékekkel, választható technikával

  • Fakó és ritka szemöldök helyett, válaszd a tartós szemöldöktetoválást soft púderes, púderes, vagy félsatíros, satíros vagy szálas technikával.
  • Természetes szemöldök kiemelés a legújabb technikával, profi kozmetikustól.
  • Kedvezményes DD kuponunkkal MOST szemöldöktetoválást vásárolhatsz, amellyel megspórolhatod a reggeli sminkelésre szánt időt!
Ár:25.990Ft55.000 Ft
Ár: 7.280 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 18.710 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
55.000 Ft
53%
29.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.29. - 2022.05.31

Sminktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely tartalma egy szemöldöktetoválás soft púderes vagy púderes, vagy félsatíros vagy szálas technikával.

Választható: több színből.

Technikák:

Soft Púder technika: halványabb, lágyabb, természetes hatást kölcsönöz.

Púderes technika: karakteresebb, tartósabb, mint a soft púder, de a természetes hatás itt sem marad el.

Ombre vagy félsatíros technika: Erősebb hatású, karakteresebb hatást kölcsönöz.

A kupon 1 korrekciót tartalmaz.

Fontos: Csak 18. életévüket betöltöttek vehetik igénybe!

Akinek már van régi tetoválása, küldjön a megadott email címre képet, a tetoválásról a szolgáltatónak!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.29. - 2022.05.31 között

Bejelentkezés:

Előzetes időpontfoglalás szükséges az ffarkasjulia@gmail.com e-mail címen, a +36- 30/541-4050 telefonszámon vagy a https://www.facebook.com/hiperrelax/ facebook oldalon lehetséges kuponkód megadásával.

FONTOS! Amennyiben már van tetoválásod ezen a területen, mindenképpen küldj fényképet a ffarkasjulia@gmail.com címre,  mert ebben az esetben nem végezhető el bármelyik típusú technika.

A helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni, enélkül nem vehető igénybe a kezelés.

Helyszín:

2-es metróval a Kossuth tér metrómegállónál. 3-as metró esetén az Arany János utcai megállónál. 2-es villamossal a Széchényi térig kell menni. 

1054 Budapest, Akadémia utca 9.

Parkolási lehetőség: este 8-ig fizetős. 

Kizáró okok:

terhesség, menstruáció, szülés után 3 hónapig, ill. szoptatási idő alatt. Bármilyen krónikus betegség esetén csak írásos szakorvosi engedéllyel (vesebetegség, májbetegség, cukorbetegség, daganatos betegség). Bármilyen vírusos vagy bakteriális betegség esetén. Lázas állapot. Lézeres szemöldök eltávolítás után csak 2 hónappal. Herpesz. Bármilyen rendszeresen szedett gyógyszer esetén csak orvosi engedéllyel. Véralvadást gátló gyógyszer szedése esetén. Rozáceás , véranyajegy, tűzfolt, ekcémás terület, gyulladt bőrfelület. 

Amennyiben meg vagy fázva, influenzás vagy, lázad van, bármilyen bőr illetve egészségügyi problémád van, a tetoválást nem áll módomban elvégezni, ezért kérlek mielőbb jelezd!

További információk

  • Amennyiben plasztikai beavatkozáson, botox vagy hyaluronsavas feltöltésen vettél részt az elmúlt három hónapban, kérlek feltétlenül jelezd!
  • Kontaklencse viselése a tetoválás alatt nem ajánlott!
  • A tetoválás esetén 1-3 hónap közt korrekciós tetoválásra lehet szükség, ennek díját a kupon ára nem tartalmazza! 
  • A tetoválás 2-3 évig tart, fokozatosan halványodik el, Teljesen csak lézeres vagy kémiai úton lehet eltávolítani.
  • A festékmegmaradásra és a színárnyalatokra a bőr egyéni tulajdonsága miatt nincs garancia.
  • Az elkészítése egyénenként változó fájdalomérzettel jár.
  • Előtte nem szabad: tartós szempilla vagy szemöldökfestést 2-3 napon belül. Fehérítő, hámlasztó kozmetikai kezelés 1 héten belül. Szemöldök gyanta 3-4 napon belül. Koffein tartalmú ital fogyasztása előtte 2-3 órával. Alkohol fogyasztása előtte 4-6 órával. Nyugtató szedése (elernyed az izom). Bármilyen anfetamin használata. 

  • Utána nem szabad: Napozni, szoláriumozni 8-10 napig (UV elváltoztathatja a festék színét). Erős verejtékezéssel járó sport 4-5 napig. Uszoda, szauna 10 napig. Leszedni a varrt. Műszempillát felrakatni, szempillát és szemöldököt festetni a tetoválás utáni egy hónapban tilos!A tetoválást megelőző héten és a tetoválás utáni két hétben szoláriumozni tilos! Utána is jobb ha lefeded a tetoválásod vagy bekened 50 faktoros védőkrémmel.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.280 Ft-ért! A különbözetet, ami 18.710 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Amennyiben foglalósan vásárolsz, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Akadémia utca 9.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon segítőkész volt. Tájékoztatott, hogy mit fog csinálni, és mire vigyázzak otthon a kezelés után."
Gabriella Kubinyiné Iglai

Sminktetoválás kuponunk leírása

A tökéletes szemöldök titka

Ha az alábbi problémák valamelyike fennáll a szemöldököd esetében, akkor válaszd a  sminktetoválást. Ha túl ritka, vagy fakó, nem megfelelő a formája vagy színe. Vagy, ha a szőr részben vagy egészben kikopott. Most elhoztuk neked a legújabb szemöldöktetoválási technikákat egy nagyon kedvező ajánlat formájában.

Soft púderes vagy púderes technika. Ennél a variációnál nincs határozott kontúr, hanem ez egy lágysatír a szemöldökön, amely természetesen kiemeli a szemöldököt. Púderes, lágy satírozási technikával inkább a sminkszerű megjelenést tükrözi a szemöldökön. A szemöldök eleje és felső része nincs kiemelve, de a közepe hangsúlyósabb. Olyan, mintha a szemöldöködet por és ecset segítségével formázták volna. Az egyik legnépszerűbb szemöldöktetoválási technika a sztárok világában.

Félsatíros szemöldök tetoválás lényege, hogy ha hiányos a szemöldök, akkor ezeket a részeket összedolgozzuk a szélekkel, hogy minél jobb formát kapjunk. Hangsúlyosabb megjelenést biztosít, azonban a természetes szemöldökformához igazodik.

Hibrid technika: itt a szemöldök szálnövekedés irányával megegyező módon kerül tetoválásra részben szálas technikával. A szemöldök eleje és felső része pedig a lágy satírozási technikával kerül kiemelésre. Ha valaki egy kicsit hangsúlyosabb szemöldökre vágyik, mint a sima szálas technika, bátran választhatja ezt a fajtát. Készülhet egy, vagy több színnel is, szemöldöktől és a viselőjétől is függ.

Ha te is kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálod a sminktetoválást, csapj le MOST kedvezményes DD kuponunkra és élvezd a természetes hatású szépséget, ami mellé most egy ajándék korrekció is jár.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu