Szemöldök sminktetoválása szálas vagy satír technikával, szükség esetén ajándék korrekcióval

Boros Kozmetika | Budapest, XVI. ker.

Smink nélkül is mindig tökéletes szemöldök? Ha ez a vágyad, most teljesülhet!

Szálas vagy satír technikával készülhet sminktetoválásod a Boros Kozmetikában (XVI. kerület)!

Válaszd a tartósan szép szemöldököt, ehhez vásárolj kupont, és jelentkezz be!

Ár:14.990Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
40.000 Ft
63%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.05.12. - 2020.08.31

Szemöldöktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szemöldök sminktetoválása szálas vagy satír technikával, szükség esetén ajándék korrekcióval.

Neked ajánljuk, ha elégedetlen vagy szemöldököddel, és már eleged van a szemöldökceruzával rajzolgatásból, mert valami tartósabb megoldásra vágysz!

A kétféle technika közül kiválaszthatod, melyiket szeretnéd. A szálas technika természetesebb megjelenést biztosít, vagy válaszd a satír technikát, ha igazán hangsúlyossá szeretnéd tenni tekintetedet.

A sminktetoválások után szükség lehet korrekcióra. Ez más szolgáltatóknál ez minimum 5.000 Ft felárral is járhat, de ez a kupon tartalmaz egy ajándék korrekciót (ha szükséges), melyet 1-3 hónapon belül használhatsz fel.

A tetoválás hatása kb. 1-2 évig tart, de ez egyéni adottságoktól függően mindenkinél eltérő lehet.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.05.12. - 2020.08.31 között

Bejelentkezéshez és időpont foglalásához hívd a +36-70/607-7112 telefonszámot hétköznapokon, 08:00-20:00 óra között, és add meg kuponkódodat.

Egy személy egy kupont használhat fel saját részre

Ellenjavallatok, kizáró okok:  Terhesség,idegrendszeri betegség, cukorbetegség, vérzékenység, fertőző betegség, lázas állapot, alkohol, tudatmódosító szerek hatása, véralvadásgatló gyógyszert szed

Megközelítés: Az üzlet előtt lehet parkolni, vagy 31es busszal az Örstől megközelíthető.

További információk

A kezelés után 2 hétig kerülni kell, hogy direkt víz érje a szemöldököt, tilos közvetlen UV sugárzásnak kitenni (napozás, szolárium), a szauna, uszoda, gőzfürdő kerülendő, tilos kapargatni vagy letépkedni a lehámló bőrdarabkákat is!

A sminktetoválás utáni korrekció nem minden esetben szükséges, de ha a te esetedben igen, akkor a kupon egy ajándék korrekciót tartalmaz, melyet a sminktetoválás elkészítése utáni 1-3 hónapon belül használhatsz fel.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával korábban lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Menyhért utca 53.

Szemöldöktetoválás kuponunk leírása

Mindig szép szemöldök sminkelés, rajzolgatás nélkül?

Olyan szemöldököt szeretnél, ami tényleg minden tekintetben illik hozzád? Mely a lehető legjobban kiemeli szemeid szépségét? És azt is szeretnéd, hogy ez a nap 24 órájában így legyen, mindenféle szemöldökceruza nélkül? A te vágyaidat a sminktetoválás teljesítheti, amit szerencsére most tálcán kínálunk fel neked.

Sminktetoválás ajándék korrekcióval a Boros Kozmetikánál a XVI. kerületben, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Szálas- vagy satír szemöldöktetoválás

Ha eldöntötted, hogy akarod, akkor már csak egy fogas kérdés áll előtted: szálas vagy satír? Előbbinél szép, kis szálakat tetoválnak számodra, melyek maximálisan természetes hatást garantálnak, míg utóbbi a "hagyományos" szemöldöktetoválás, mely látványosabb, és igazán hangsúlyossá teszi a tekintetet. Hogy melyiket válaszd? Amelyik jobban illik hozzád, arcodhoz, személyiségedhez. De ha bizonytalan vagy, a sminktetoválást készítő kozmetikusod is segíthet a döntésben.

Sminktetoválás ajándék korrekcióval a Boros Kozmetikánál a XVI. kerületben, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Előzetesen megrajzoljátok majd az elképzeléseteket, és addig nem kezdődik el a tetoválás, amíg áldásodat nem adod a megrajzolt mintára. És ami szintén biztos, hogy a tetoválás folyamata során végig biztonságban leszel. A sminktetoválásodhoz csak biztonságos anyagokat, és tökéletesen steril eszközöket használnak majd, így semmitől nem kell tartanod. Csak lazulj el, és várd, míg elkészül a remekmű.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: egy alkalom korrekció!

Ha szükséges a korrekció...

A sminktetoválás jellegéből adódóan előfordulhat, hogy kisebb területeken nem kerül a festékanyag elég mélyre, ami így napokon, heteken belül kikopik a bőrből. Ilyenkor szükséges a korrekció, melyet ez a kupon ajándékként tartalmaz. Ekkor gyakorlatilag áthúzzák a kikopott részeket, ahol szükséges. Erre a tetoválás elkészültétől számítva 1-3 hónapon belül van lehetőséged.

Tegyél szert tartósan csodás szemöldökre ezzel a kuponnal, mellyel nem csak a tökéletes szemöldökív garantált az ajándék korrekció révén, hanem az óriási kedvezmény is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu