Személyiség és egészségteszt, biorezonanciás felméréssel, tanácsadással és ajándék talpmasszázzsal

  • Akkor tudsz igazán foglalkozni az egészségeddel, ha tudod mire kell odafigyelni. A személyiség és egészségteszt kitöltése utáni kiértékelés rámutat a szervezeted rendellenességeire, hogy orvosolni tudd őket, a hosszú, kiegyensúlyozott, boldog életért!
  • A biorezonanciás felmérés, gyors és fájdalom mentes, ám pontosan feltérképezi a testedet, kimutatja a probléma okát és forrását! 
  • Életvezetési, és életmód tanácsadásban, és grátiszként egy profi, reflexzóna masszázsban is részesülsz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott légy!
Ár:6.990Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
16.000 Ft
57%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.03.31. - 2018.05.30

Biorezonanciás állapotfelmérés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • Személyiség és egészségteszt és annak kiértékelése, konzultációval.
  • Biorezonanciás mérés a hiányok feltárása, 
  • Személyre szóló Nutrilite Vitamin és ásványi anyag nyomelem ajánlás a teszt alapján, 
  • Ajándék reflexológiás talpmasszázs

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.03.31. - 2018.05.30 között

Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkódod megadásával a +36-70/363-8094-es számon Szigeti Erzsébet életvezetési trénernél.

Bármennyi kupon felhasználható mennyiségi korlátozás nélkül.

További információk

Modern orvostudományi eszközzel derítik fel a lappangó betegségeidet előzetesen egy személyiség és egészségteszt kitöltésével, és annak kiértékelésével, konzultációval.

  • A biorezonanciás mérés, teljesen fájdalommentes, gyors, kényelmes és megbízható. 
  • A mérés alapján személyre szabott minőségi, NutriLite vitamin-ásványi anyag kiajánlásban, életvezetési, életmód tanácsadásban, és egy professzionális reflexzóna talpmasszázsban is részesülsz. 
  • A reflexológiai talpmasszázs erősíti immunrendszert, serkenti a vérkeringést, és ezzel gyorsítja a letapadt méreganyagok kiürülését a szervezetből. Csillapítja a fájdalmat, és oldja a stresszt.
  • A kezelés hölgyek és urak számára egyaránt ajánlott.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

Biorezonanciás állapotfelmérés kuponunk leírása

Csak akkor tehetsz a betegségek ellen, ha ismered azokat! Tudj meg mindent magadról a biorezonanciás állapotfelméréssel!

A betegségek gyakran csendesen emésztenek minket belülről, tünet nélkül. Ilyenkor nagyon nehéz tenni ellenük, akkor is nagyon nehéz a probléma gyökerét megtalálni, ha tünetekkel jelentkezik.

A gyógyulási folyamatban nagyon fontos, hogy ne csak a tüneteket kezeljük, hanem gyökerestül szüntessük meg a rendellenesség okát, hiszen így lehetsz boldog és nyugodt a napjaid során! A betegségek nem csak az egészségünkre, hanem a közérzetünkre is rossz hatással vannak, így érdemes minél hamarabb megszabadulni tőlük. Érted!

Személyiségteszt biorezonenciával kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A megelőzés fontossága

A XXI. századi ember nem képes elhinni, hogy vele is megtörténhet a baj. Azt hisszük, minket minden veszedelem és baj elkerül, és csak mással történhet probléma. Sajnos ez nem így van.

Jobb félni, mint megijedni. Már az ősi mondás is azt vallotta, hogy érdemesebb kikerülni a bajt, mint szembesülni vele. A megelőzés a legfontosabb az életben, hiszen érdemes minden betegséget elkerülni, amit csak lehet, az egészségünk megőrzése érdekében. Ne feledjük el, lehetünk közkedveltek, lehet rengeteg pénzünk, szerető családunk. Ha az egészséggel van baj, az azonban mindent felborít.

Ha betegek vagyunk, az a legfontosabb, hogy meggyógyuljunk. Láss előre, és ismerd meg a kezelendő gondokat időben, hogy hosszan egészséges, és boldog legyél, hiszen a családodnak és a barátaidnak szüksége van rád!  A biorezonanciás állapotfelmérés fájdalommentes, gyors, és biztonságos a speciális Nelson géppel:

 

Személyiségteszt biorezonenciával kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A biorezonanciáról - Nelson Biofeedback mérés

Az egészségügyben egyre gyakrabban használják a biorezonanciát. Ez nem is véletlen, hiszen kiváló lehetőséget ad arra, hogy teljesen feltérképezze a testünket. A kezelés alatt 150 paraméter megfigyelésére van lehetőség. Felderíti a szövetek és sejtek állapotát és feltárja a lehetséges betegségeket és a stressz lehetséges okait. Több mint 10.000-féle anyagra vizsgálható a páciens reakciója. A kezelés fájdalommentes, gyors és megbízható!

A vizsgálatot a már több mint 20 éve a természetes gyógymódok területén, megelőzéssel foglalkozó személyes életvezetési tréner végzi, aki több módszert ötvözve a Nelsont hívja segítségül. A szervezet, mint minden körülötted különböző rezgéseket ad le. A gép a tested, a szerveid különböző rezgéseit figyeli, így rendellenesség esetén beazonosítható a hiba oka és forrása.

A kezelés eredménye

A gépezet hihetetlen eredményességgel talál rá a lappangó betegségekre, amikről eddig nem is tudtál. Ezek a test, a lélek, és a szellem gondjaiból fakadnak. Ez után tanácsokkal lát el tapasztalt gyógyászod, hogy segítsen kilábalni a fennálló problémákból.

Személyiségteszt biorezonenciával kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A talpreflexológiai talpmasszázs

A masszázs segítségével kipihent és relaxált leszel. Csökkenti a stresszt, nyugtatja az idegeket és a közérzeteden is javít. Azonnal! De ez nem csak ennyi... a masszázsnak rengeteg jó hatása van, például serkenti a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, és fájdalmat is csillapít. A szövetek friss vérhez juthatnak, így fellélegeznek.

A talpreflexológia nem csak ennyi. A talpon található rengeteg idegvégződés összefüggésben áll a szervezet működésével. Különböző pontok stimulálásával a szerveid pozitív irányba lehet befolyásolni!

Legyen a Te életed is probléma mentes, egészségben és sikerekben gazdag!

Személyiségteszt biorezonenciával kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Még nem kattintottál a Megveszem gombra? Talán számodra nem fontos a kiegyensúlyozott, boldog, egészséges élet? Most tehetsz ellene! Tudd meg mi az állandó levertség és fáradtság oka! Hagyd el a gyógyszereket, válaszd a természetes utat, hogy az unokáid esküvőjén is táncolhass a menyasszonnyal!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu