Szabadulj meg a narancsbőrtől! 10 alkalmas Magic Roll kezelés a Siluett Beautyban!

  • Szívesen lemasszíroztatnád hasadról, fenekedről és combjaidról a narancsbőr és felesleges zsírsejtek nyomait?
  • A 10x50 perces Magic Roll kezelés szépségednek, és egészségednek egyaránt jót fog tenni, a vér- és nyirokkeringés szabályozásával.
  • Téged is szeretettel vár a Siluett Beauty Szépségszalon a XVII. kerületben!
Ár:9.990Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
20.000 Ft
51%
10.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.10.28. - 2020.01.28

Narancsbőr kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szabadulj meg a narancsbőrtől! 10 alkalmas zsírtörő Magic Roll kezelés a Siluett Beauty Szépségszalonban, 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • a kezelés alkalmanként 30 perc has-, comb-, fenékmasszázsból, és
  • 20 perces Magic Roll gépi zsírtörő tornából áll.

A gördülő masszázsgép egy bevált módszer, mellyel feszes alakot lehet elérni a karcsúsító, nyirokmasszázs funkcióknak köszönhetően.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.10.28. - 2020.01.28 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges, a +36-30/894-4962 számon, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Bármennyi kupon felhasználható és ajándékozható. Bármely korosztály igénybe veheti a kezelést, akár már 15 éves kortól egészen 80 éves korig.
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Elegendő az első alkalmat a kupon lejáratáig elkezdened a további alkalmakról egyeztess  szolgáltató partnerünkkel. 
  • Hölgyek és urak is igénybe vehetik a kezelést, kellemes környezetben.
  • A kezelést kedves és szakképzett hölgy végzi.

További információk

  • Egy kezelés után a szervezet 4-600 kalóriát éget el könnyedén, ami nagyjából 3-5 km futással érhető el. 
  • A kezelés jótékonyan hat a sejtek anyagcsere működésének serkentésére, az izomzat erősítésére, a zsírszövet tömegének csökkentésére, a bőr és a szövetek revitalizálására.
  • A gép színterápiás funkciója elősegíti a mentális kikapcsolódást a masszírozás közben. Kellemes és felszabadító érzés, látványos eredménnyel!

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
November 7-től hosszú és hétvégi nyitvatartással is várják a vendégeket
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Uszoda utca 2.
Füstifecske Újlak u. sarok
★★★★★
★★★★★
"Erről a masszázsról is csak a legjobbakat tudom elmondani, maga az arcmasszázs a finom könnyedségével valósággal elvarázsolt."
Sélyi Katalin

Narancsbőr kezelés kuponunk leírása

Gépi nyirokmasszázzsal a céljaidig

A Magic Roll nyirokmasszázs gép remekül segíti a célzott fogyást, segíti a narancsbőr eltüntetését, méregtelenít és ellazít! Sokoldalúságának köszönhetően akár az egész testet át tudják masszírozni vele. Egy kezelés 50 percig tart az előre programozott gyakorlatsorokkal.

Próbáld ki a Magic Roll narancsbőr eltávolító kezelést 10 alkalmas bérlettel, kedvezményes DD kuponunkkal, a 17. kerületi Siluett Beauty Salonban!

Bővebben, a Magic Roll-ról

A masszázshenger sokféle pozícióban használható, és jóval erősebb hatású, mint egy emberi kézzel végzett cellulitmasszázs. A henger fordulatszám erőssége változtatható, egyénre szabható. A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, így gyorsítva a nyirokkeringést.

Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A még jobb eredmény elérése érdekében a készülék kollagén lámpával illetve infravörös sugárzás beépítéssel van ellátva mely bőrfiatalító, méregtelenítő hatással bír! Az infravörös fény pedig nemcsak kellemesebbé teszi a masszázst, de a jótékony hatásokat is erősíti.

A megfelelő testhelyzetekben alkalmazva a lábfejtől kezdve a vádlin át a combok első és hátsó, oldalsó része, a fenék alatti rész, a fenék, has, hát, alkar, felkar, kéz egyaránt kezelhető. Az eredmény rendkívül hamar látható, mert egyszerre masszíroz, felmelegít, valamint a beépített kollagén fénnyel bőrfeszesítést végez a henger. Hatékonyan segíti a súlycsökkentést, alakformálását.

Próbáld ki a Magic Roll narancsbőr eltávolító kezelést 10 alkalmas bérlettel, kedvezményes DD kuponunkkal, a 17. kerületi Siluett Beauty Salonban!

Használd ki a szuper lehetőséget, válaszd a 10 alkalmas zsír- és cellulittörő Magic Roll bérletet, kedvezményes DD kuponunkkal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu