Svéd- és shiatsu masszázselemekkel tarkított 60 perces relaxáló masszázs, teljes testre

Kalanit Stúdió - régi | Budapest, XIII. ker.
  • Fáradt, stresszes vagy, vagy egyszerűen egy kellemes órára vágysz?
  • A shaitsu masszázselemek  a testben lévő meridiánokat stimulálják a svédmasszázs során, kellemetlenség érzete nélkül, ujjnyomásos módszerrel. 60 perc, csak magadra figyelve, átadva magadat a teljes testmasszázs minden pillanatának.
  • A Kalanit Stúdió Budapest XIII. kerületében található, ahol kedvezményes DD kuponunkat beválthatod.
Ár:2.990Ft6.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
6.990 Ft
58%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.30. - 2019.01.31

Teljes testmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces teljes testre szóló, relaxációs masszázs, 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • Svédmasszázs ÉS,
  • Shiatsu masszázselemeket tartalmaz.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.30. - 2019.01.31 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés kizárólag telefonon, a +36-30/230-3398 számon, kuponkódod megadásával.
  • A szolgáltatást 18 éves kor felett mindenki igénybe veheti.
  • Egy fő maximum 3 kupont vásárolhat, melyből egyet használhat fel saját részre, a másik kettőt 2 megajándékozott, mivel mindenki fejenként 1-1 kupont használhat fel.
  • A szolgáltatást férfi masszőr végzi.
  • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 09:00-tól 19:00-ig.
  • Érkezés a helyszínre, kezelés előtt mindenképpen 10 perccel, ahová kinyomtatott kuponodat is vidd magaddal.
  • Kizárólag elektronikus számlaigénylés lehetséges, neved és címed megadásával.

További információk

A masszázzsal, stúdióval kapcsolatos tudnivalók:

  • A masszázs svédmasszázs és shiatsu ( a testben lévő meridiánokat stimulálja) elemeket egyaránt tartalmaz, így mindenkinek ajánlott, aki a felszabadultság érzésére, egy kellemes órácskára vágyik.
  • A kezelés egy különlegesen kialakított masszázságyon történik, ami egyedülálló az országban. Kényelmes és masszírozás közben meleget sugároz, így a hő az izmokba hatolva lazítja el az egész testet,az infravörös sugarak jótékony hatással vannak a szervezetre, emellett rendkívül magas teherbírása van.
  • Semmit nem szükséges magaddal vinni, mert a masszázst fehérneműben végzik el rajtad. Hölgyeknek ideális esetben melltartó nélkül, amit akkor vesznek le, amikor a masszőr nincs a szobában.
  • Bár a masszőr mindig szakszerűen végzi munkáját, az első kezelések, főleg idősebb, keveset mozgó vendégeknél, izomlázszerű érzést válthatnak ki.
  • A masszázs során alkalmazott organikus kókuszolaj hatóanyagai azonnal felszívódnak, és nem tartalmaz allergén anyagokat.
  • Külön kérés esetén a masszőr az általad választott területre koncentrál.
  • Zuhanyzási lehetőség a stúdióban nem biztosított.
  • Bejutás 57 -es kapucsengő megnyomásával.
  • A Reitter Ferenc utcában fizetős parkolási lehetőség van, mely kb. 175 Ft/óra.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása legalább 48 órával, vagyis két munkanappal a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00 - 19:00
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 33-37 5/48.

Teljes testmasszázs kuponunk leírása

Teljes testes kókuszolajos svédmasszázs, Shiatsu masszázselemekkel

Adni és kapni, az egyik legszebb dolog az életben. Most mindkettőt megteheted egyszerre. Hiszen időt szánsz önmagadra, ez voltaképp saját magad megajándékozása, valamint kapsz egy 60 perces nagyon kellemes, egészségedre is jótékony hatással lévő teljes testmasszázst. Az önmagadra szánt idő és a masszázs együttvéve, az áhított relaxált állapotot is képes elhozni számodra, mely többletet ad életedbe.

Ne csak magadra gondolj, lepd meg szeretteidet is Karácsonyra ezzel a fantasztikus ajánlattal! Hiszen ki ne örülne egy ilyen csodás ajándéknak?! :)

Svédmasszázs teljes testre

A masszázst kókuszolajjal végzi masszőröd, mely hipoallergén, mindenféle bőrtípuson alkalmazható, szagtalan, táplálja a bőrt, nem zárja le a pórusokat, így egész nap kellemes érzetet ad. Bár a masszázs fehérneműben történik, a kókuszolaj jó tulajdonsága, hogy nem hagy nyomot a textíliákban. Külön kérés esetén a masszőr az általad választott területre koncentrál.

A masszázságy infrasugarakat bocsát ki, a Nap melegítő sugaraival megegyező fényhatással, de természetesen UV-sugaraktól mentesen. Ezáltal belülről melegíti fel a testet, izzadás, bőrpír és egyéb mellékhatások nélkül. Ez a kellemes melegérzet megmarad a kezelés után is valamennyi időre, így hazaviheted magaddal új életérzésedet.

Shiatsu masszázselemek jótékony hatásai

A shiatsu (siacu) eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, folyamatosan fejlődő japán gyógymód, jelentése ujjnyomás, ami elsősorban a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal. A kezelések célja a testünkben található életenergia (Kí) természetes egyensúlyának helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása.

A modern shiatsut nyugtató technikaként lehet elképzelni, melynek során a test, szellem és lélek képes újra egyensúlyba kerülni, egyesével önkontrollt gyakorolni. Tehát, ha vannak is testi tünetek már, a lélekre hatva megszüntethetők egyes panaszok, anélkül, hogy orvoshoz kellene menni.

Terápiás alkalmazása különféle betegségek visszaszorítására, energiánk növelésére illetve, vitalitásunk megőrzésére kiválóan alkalmas. Tehát, ha többször részt veszel a kezelésen nagyobb eséllyel, de akár már egy alkalmat követően is aktívabb, mozgékonyabb lehetsz. Mivel testedet és elmédet megszabadítod a feszült állapottól, lelked pedig erővel, élettel, vitalitással teli lesz, szó szerint is fellélegzel.

A masszázs fő célja és hatásai: izomcsomók szétoszlatása; anyagcsere és keringés fokozása; fájdalomcsillapítás.

Gyarapítsd Te is az elégedett ügyfelek körét, vásárold meg még ma a kupont, hiszen fillérekért juthatsz hozzá egy szuper kombinált masszázshoz!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu