Stresszoldó élménylövészet! 30 lövés AK47 Kalasnyikovval és 10 lövés Dragunov mesterlövész puskával!

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE | Budapest
Stresszoldó élménylövészet! 30 lövés AK47 Kalasnyikovval és 10 lövés Dragunov mesterlövész puskával!
Legyűrt a stressz, az állandó feszültség? Gyere, tombold ki magadat a Duna Lövész SE lőterén! Vidd magaddal megunt telefonodat, laptopodat, volt párod fényképét, a főnöködtől ajándékba kapott kacatokat, tedd ki egy roncsautóra vagy céltáblára, és adj nekik az AK47 Kalasnyikovval vagy a Dragunov mesterlövész puskával! Vásárolj feszültségoldó élménylövészetet csupán 13.500 Ft-ért, és irány a lőtér!
Ár:13.500Ft27.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
50% kedvezmény
27.000 Ft
50%
13.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 3 óra 24 perc múlva.
A kupon beváltható:
2018.01.30. - 2018.05.15

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A kupon tartalma egy feszültség levezető élménylövészet:

 • 30 lövés AK 47 Kalasnyikov gépkarabéllyal
 • 10 lövés Dragunov mesterlövész puskával

A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.30. - 2018.05.15 között

 • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
 • Bármennyi kupon vásárolható, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:

 • Bíró István +36-30/961-8506,
 • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
 • Bálint Béla +36-30/427-2231

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

További információk

 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
 • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is! Csapatépítésnek is elsőrangú!

Az élményről:

 • Az élménylövészet során valódi fegyverekkel intézheted el megunt tárgyaidat, exektől kapott giccses kacatokat, esetleg gyűlölt kollégád, netán főnököd fényképét, melyet egy roncsautóra vagy céltáblára rögzítenek.
 • Ideális kikapcsolódás, stresszoldás, feszültség levezetés a dolgos hétköznapok után.

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközököt nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda - Vasárnap 9:00-18:00
Szolgáltatás helye
2300 Ráczkeve, Újhegy
2300 Ráckeve, Újhegy Szabadtéri Lő Park

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Feszültségoldó élménylövészet, amire vágysz egy fárasztó nap után!

Fojtogat a stressz, szorítanak a határidők, idegesít már szinte minden? Vagy szeretnél stílusosan leszámolni a múlttal, esetleg minőségi szórakozásként átadni a múltnak egy régi használati tárgyat? Irány a Duna Lövész SE ráckevei lőtere, ahol egy AK47-tel, azaz a híres-hírhedt Kalasnyikovval tehetsz pontot a feszültség végére, és hogy biztos legyen a dolog, még Dragunov mesterlövész puskával is tehetsz mellé pár lyukat.

A DiamondDeal kuponjával stresszoldó élménylövészetben lehet részed a Duna Lövész SE jóvoltából!

Csak tedd céltáblára vagy roncsautóra megunt kacatjaidat!

Lecserélted telefonodat, vagy az évek során csigalassúvá vált laptopodat? Nem tudsz mit kezdeni az évtizedek alatt felhalmozódott giccses kacatokkal? Céltáblára vagy roncsautóra velük, és adj le rájuk egy sorozatot vagy célzott lövést a Kalasnyikovval, vagy ha biztosra akarsz menni a mesterlövészek egyik kedvencének tartott Dragunovval!

A DiamondDeal kuponjával stresszoldó élménylövészetben lehet részed a Duna Lövész SE jóvoltából!

Kedvezményes kuponunkkal Te is átélheted, milyen érzés valódi fegyvert kézben tartani, és éles lőszerrel pár tucatszor megsorozni az előtted álló autóroncsot. Nem lesz semmi gond, ha párszor elvéted a célt, mindig jön a következő lehetőség! S a nap végén érezni fogod, hogy a stressznek már nyoma sincs, arcod kisimult, és széles mosollyal fogsz visszagondolni a napra.

A szép környezet is segít feledni a szürke hétköznapokat

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE szakértő oktatói mindvégig szakértő tanácsokkal látnak el közben. Ennek, és a magad mögött hagyott lőgyakorlatnak köszönhetően pedig az utolsó lövés eldördülése után más szemmel nézed majd a filmes akciójeleneteket is, ezt garantáljuk!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

Vedd meg most kedvezményes kuponunkat, jelentkezz be, és irány a lőtér!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 26% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ránctalanító HIFU kezelés teljes arcra vagy több területre a legújabb HIFU készülékkel!
24.900 Ft kupon ár helyett MA csak 18.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu