Soft Powder satíros szemöldök tetoválás Pesterzsébeten! - A mindig tökéletes sminkért!

4,7/5Unisex Szépségszalon | Budapest, XX. ker.

Elegyengetnéd szemöldököd hiányosságait, vagy kiemelnéd színét, formáját?

  • Akár sminkhatású, akár természetes szemöldök híve vagy, csodás hatás érhető el a Soft Powder satír technikával.
  • Bízd magad a XX. kerületi Unisex Szépségszalon több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakemberére, aki mindig ügyel a sterilitásra, minőségre és biztonságra, vedd meg kedvezményes DD kuponunkat, és szépülj velünk!
Ár:14.490Ft39.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
39.900 Ft
64%
25.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.11.21. - 2022.02.21

Szemöldök tetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Választható szemöldök tetoválás minőségi, Magyarországon bevizsgált sminktetováló pigmenttel, 60 perc alatt Soft Powder satíros kivitelezésben, az alábbiak szerint:

  • A Soft Powder technikával gyönyörű satírozott, szemöldököt kapsz, így bátran eldobhatod a szemceruzát.

Tetoválást követően 2-3 hétig nem szabad szaunázni, szoláriumozni és napozni, és be kell tartani a szakember javaslatait.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.11.21. - 2022.02.21 között

Bejelentkezés

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-20/520-7350 számon, vagy az uniszexszepsegszalon@gmail.com e-mail címen, kuponkódod megadásával.
  • Partnerünk ezen ajánlatával elsősorban az új vásárlóknak szeretne kedveskedni, így saját részre 1 fő, 3 kupont használhat fel. A felhasználás után, igénybe vehető törzsvásárlói kártya is, érdekli a szolgáltatónál lehet.

Megközelítés

  • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt. Határ úti metrótól, 52-es villamossal megközelíthető. Ingyen parkolás a szalonnal szemben! 51, 52 villamos megállók pár méterre, 35, 23, 23 E, 66, 66 E, 148, 151-es buszmegállók pár méterre.

Felárak, opciók

A kupon nem tartalmazza a korrekció költségét, így ha szükséged lesz rá, 7.000 Ft/kupon felár ellenében kérheted.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok. Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 48 órával, második időpont módosításra csak 2.000 Ft felár megfizetése mellett van lehetőség.

★★★★★
★★★★★
9 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-16:00 K-P 9:00-19:00 Szo:9:00-14:00 Sze: zárva
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63/a.

Unisex Szépségszalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"A jó minőségű anyagok, gyors és hatékony munkavégzés eredményével nagyon elégedett vagyok. "
Szatmáriné Erzsébet

Szemöldök tetoválás kuponunk leírása

Satírozott Soft Powder szemöldök tetoválás

Gyakran a sminktetoválás nem konkrétan sminkről szól, hanem korrigáljuk amit nem kedvezően kaptunk a sorstól, vagy az idő múlásával előnytelenül megváltozik a forma, szín. Nagyon természetes hatással, lágy satírozást kap szemöldököd, így nem kell minden reggel a szemceruzával kezdened, ugyanis anélkül is tökéletes, egyenletes lesz szemöldököd.

A sminktetoválás menete

A fertőtlenítés és érzéstelenítést követően természetes hideg vagy meleg színárnyalatokból választhatsz minőségi, Magyarországon bevizsgált sminktetováló pigmentet. Kozmetikusod véleményét is kérheted az ideális szín, forma kiválasztásában. Ezután előkészítésként közösen megtervezitek, majd kozmetikusod bejelöli számodra a kívánt formát.

Korábban elrontott sminktetoválás korrekciót is vállalnak, amennyiben és amennyire lehetséges azt javítani. Az ilyenfajta korrekciónak kedvezményesen megszabott felára van, kivéve, ha nem kell lefedni pigmentet pl. korrektor színnel. Ajánlat kérésre, személyes konzultációra van lehetőség időpont egyeztetéssel.

Optikai trükk

Minden hölgy számára kedvező lehet a sminktetoválás, úgy ahogy a smink is. Extra nőiességet és magabiztosságot nyerhetnek általa fiatalabbak és idősebbek egyaránt. Egy igazi profi sminkes, csal sminkeléskor. A sminktetoválással tartósan lehet javítani, korrigálni a szemöldököt aszerint, hogy melyik részét érdemes kiemelni, illetve besatírozni.

Ahogy idősödünk, úgy sajnos arcunk, szemünk megereszkedik, a pigmentek elhalványodnak. Nos, mindezen rengeteget tudunk optikailag javítani, anélkül, hogy feltűnjön a kis ,,csalás”. Ha szeretnéd diszkrét sminknek fog tűnni szemöldöktetoválásod, ha pedig jobban tetszik, úgy is el tudják a micropigmentációt készíteni számodra, hogy szebb és fiatalosabb lesz a hatás, optikailag lecsalnak korodból pár évet.

Vásárolj kedvező árú DD kuponunkból a készlet erejéig, és bízd magad az Unisex Szépségszalon évtizedes tapasztalattal rendelkező kozmetikusára, igényes, kellemes környezetben.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu