Smokey Eyes, azaz füstös szemhéj sminktetoválás készítése a XI.kerületben

Napi rutinod része a szemhéj sminkelés, de úgy érzed, túl sok időt vesz el tőled? Jobbak lennének enélkül a reggeleid?

Ébredj minden nap sminkelt szemhéjjal a Smokey Eyes, azaz füstös szemhéj sminktetoválás révén, melyet különleges vonalvezetés és árnyékolási technikák ötvözésével készít el profi sminktetováló, a hatás pedig éveken át tart.

Vásárolj kupont, és kedvezménnyel szabadulhatsz meg a sminkelés gondjától a Naturelles Szépségklinikán (XI. kerület)!

Ár:19.990Ft69.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
69.900 Ft
72%
49.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.02.28. - 2021.05.28

szemhéj sminktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Smokey Eyes, azaz füstös szemhéj sminktetoválás készítése 1 fő részére, 1 alkalommal.

Mindig csodás, drámaian gyönyörű és elegáns sminked különleges eljárással, különböző árnyékolási és vonalvezetési technikák ötvözésével, mindössze 1-1,5 óra alatt elkészülhet, és akár évekig tartós maradhat.

Válaszd ezt a sminktetoválást, ha igazán hangsúlyos tekintetre vágysz, mely reggel is tökéletes, és soha nem kenődik el.

A szolgáltató munkáit láthatod a szolgáltató oldalára kattintva.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.02.28. - 2021.05.28 között

Fontos! A szolgáltatás csak beleegyező nyilatkozat aláírásával vehető igénybe.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy egy időben egyszerre csak egy vendéggel tud foglalkozni a szolgáltató, így a kezelésre lehetőleg egyedül érkezz, a szalonban várakozni nincs lehetőség.

Bejelentkezés:

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Keresd Korányi Szilviát a +36-70/627-2180 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
  • A kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.

Ellenjavallatok:

Cukorbetegeknek és véralvadásgátlót szedőknek a kezelés nem ajánlott. További ellenjavallatokról egyeztess partnerünkkel.

Felárak, opciók

Kérjük, vedd figyelembe, hogy problémás (rosaceás) bőr kezelése esetén előfordulhat, hogy vérzés tapasztalható. Ilyenkor vérzéscsillapító használata ajánlott, melynek helyszínen fizetendő felára van. (5.000 Ft)

További információk

  • A sminktetoválás átlagosan 1, de egyéni jellemzőktől függően akár 3 évig is tökéletes maradhat.
  • Nem szükséges attól tartanod, hogy egyszer ráunnál, de nem tudod eltávolítani, mivel a pigmentek idővel teljesen elhalványulnak, és kikopnak a bőrből.
  • A szalonban a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelő sminktetováló festékeket használják, a legmagasabb fokú sterilitás alap követelmény.
  • A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal egyéni tulajdonságoktól függően. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek.
  • A kezelés napján nem javasolt koffeines, illetve alkohol tartalmú italokat fogyasztani, ezek ugyanis növelik a vérzékenységet.
  • A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag megbízható anyagokat használ.

Korrekció

A sminktetoválás elkészülte után nem látható azonnal a pontos végeredmény, így később korrekcióra szükség lehet. A korrekcióra leginkább a tetoválás elkészülte után 4-8 héttel érdemes visszamenni. Ennek árát a kupon nem tartalmazza.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon, vagy sms-ben! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, max. 15 perc késés elfogadott!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig 12-18-ig
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Kondorosi út 10/A B. épület 7.em.7.
176.-os kapucsengő

szemhéj sminktetoválás kuponunk leírása

Mindig tökéletes szemhéj sminkkel pompáznál?

A reggeli készülődés kész gyötrelem: ugyanazokat a tusvonásokat, ecsetmozdulatokat csinálod évek óta, és már kezd eleged lenni. Nem csoda, hiszen ezt az időt tölthetnéd a kávéd mellett ücsörögve, vagy elindulhatnál 10 perccel korábban, megkímélve magadat a stressztől. Sőt, akár alhatnál tovább is. Gondolkodtál már, hogy egy mindig gyönyörű sminktetoválással mentsd meg magad a reggeli pepecseléstől?

Sejtelmesen elegáns, mindig dögös - a füstös szemhéjtetoválás

Egy igazán extravagáns technika a szemhéj sminktetoválások között, melynél éles kontúrok nélkül, finom átmenettel elsatírozott fekete színnel készül a tartós sminked, így garantálva a füstös hatást. Drámaian gyönyörű, mindig elegáns és igazán hangsúlyossá teszi tekintetedet. Na és persze jó hosszú ideig nem kell majd a szemhéj sminkeléssel bajlódnod.

Ajánljuk leginkább azoknak:

  • ha nincs kedved minden reggel sminkelni,
  • ha gyakran elkenődik sminked a nap végére,
  • ha különleges technikával szeretnéd hangsúlyosabbá tenni szemeidet.

A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használják,de igény szerint a barna, zöld és kék szín árnyalatait is elkészítik. A sminktetoválás elkészítése 1-1,5 órán át tart. A tetoválás után vékony varr képződhet, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A sminktetoválást követően 4-8 hét múlva ajánlott elvégezni az esetleges korrekciókat.

A szolgáltató által használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végzik, és mindvégig gumikesztyűben dolgoznak az egészséged érdekében.

A szolgáltató munkáit láthatod a szolgáltató oldalára kattintva.

Meddig tartós?

A szemhéj tetoválás átlagosan körülbelül egy évig tart, ennek ellenére bőrtípustól és más egyéni jellemzőktől függően akár 2-3 évig is bent maradhatnak a pigmentek. A pigmentek azonban idővel biztosan elhalványulnak. Utóbbi miatt nem kell attól tartanod, hogy később megunnád, és költséges tetoválás eltávolítást kell végeztetned.

Érdemes tudni, hogy rendszeres tartós szempilla festés esetén a sminktetoválás gyorsabban halványodik, mint az arc bármely más területén.

Korrekció

A sminktetoválás elkészülte után nem látható azonnal a pontos végeredmény, így később korrekcióra szükség lehet. A korrekcióra leginkább a tetoválás elkészülte után 4-8 héttel érdemes visszamenni. Ennek árát a kupon nem tartalmazza.

Kell-e fájdalomtól tartanom?

A tényleges eljárás előtt egy érzéstelenítő krémet alkalmaznak a területre. Amint a zsibbadást érzed, addigra már a fájdalmat sem fogod érezni. Mindazonáltal mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, ami miatt néhány ember csak minimálisan találja kényelmetlenek az eljárást, míg mások fájdalmasnak találják (még egy zsibbasztó krémmel is).

A Sminktetoválás folyamata

  • Színkiválasztás és a festék bekeverése.
  • Bőrfelület fertőtlenítése.
  • A kívánt forma berajzolása.
  • A kezelendő felület érzéstelenítése.
  • A sminktetoválás elkészítése.
  • Sminktetoválás utáni kezelés.
  • 4-8 hét múlva az esetleges korrigálás elvégzése

Legyen drámaian gyönyörű szemhéj sminked minden nap, minden órájában füstös hatású szemhéj sminktetoválással! Ehhez csak válaszd a DiamondDeal kuponját nagy kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu