Sminktanfolyamon lesheted el a jó smink titkait - tedd megjelenésed még exkluzivabbá!

Nem tudod, hogy barna szemeidhez milyen smink illik, vagy hogy milyen alapozót vegyél bőrödnek megfelelően? Szeretnél minden nap jól kinézni a munkahelyeden, de nem tudod, hogy rittyents 5 perc alatt csodás sminket? Gyere el a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontba, mert most egy smink tanfolyamon vehetsz részt, ahol profi sminkestől tanulhatod meg a sminkelés csínját-bínját, csak 4.990 Ft-ért!
Ár:4.990Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
20.000 Ft
76%
15.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.09.25. - 2017.11.28

Sminktanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy teljes körű sminktanfolyam, egy fő részére.
  • A sminkoktatás program kiscsoportos max. 4 fő részére kb. 4 óra, azaz 1 fő kb. 1 óra.
  • Az alapanyagokat és eszközöket az oktatásra a szolgáltató biztosítja.
  • Csúcsminőségű professzionális termékeiket meg is vásárolhatod a szolgáltatótól!
  • Megtanulod a nappali, esti és 5 perces reggeli smink elkészítésének fortélyait.
  • Az oktató lépésről, lépésre megmutatja a számodra ideális smink trükköket, hogy saját magad is elkészíthesd az ideális sminket.
  • Segítséget nyújt a bőrödnek leginkább megfelelő termékek kiválasztásában.
  • A kupont ajándékba is megveheted! Így, meglepheted anyukádat, a nővéredet vagy a legjobb barátnődet is egy ilyen közös, csajos programmal.
  • A kupont 2017. november 28-ig veheted igénybe, előzetes bejelentkezés alapján. Kérjük, egyeztess időpontot Ferró Anikóval a +36-30/565-8257 telefonszámon.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a lefoglalt időpont előtt legalább 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P:8:00-20:00
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas u. 22.

Sminktanfolyam kuponunk leírása

Mutasd meg legszebb arcodat!

Minden nőben ott rejlik a valódi szépség, csak észre kell venni és megfelelően ki kell emelni! A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont jóvoltából most egy egy teljes körű smink tanfolyamon vehetsz részt, ahol megtanulod a nappali, esti és 5 perces reggeli smink elkészítésének fortélyait!

A sminkelésnek számos módja és fajtája van, hiszen teljesen más sminket kell elkészíteni egy hétköznapi viselethez, mint egy színházi esthez. Sokszor irigykedve nézed a sztárokat, hogy mindig, mindenhol tökéletesen néznek ki, bárcsak te is ilyen lennél. Nos, elárulunk egy titkot, miszerint a helyes smink biztosítja számodra, hogy mindig mindenhol a megfelelő megjelenést nyújtsd. A helyes smink elkészítése elrejti a kisebb hibáidat és kiemeli az előnyeidet. A helyes sminknek nem kell feltűnőnek lennie, hanem annál inkább természetesebbnek.

Sminktanfolyam a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban

Mindig figyelemmel kíséred a divatlapokban található szépségtippeket, de úgy érzed, hogy ezek nem válnak be? A környezetedben senki nem tanított meg sminkelni, így már az alapozó választásnál is elveszel. Az alapozás a kezdet, amivel elrejtheted a bőrhibáidat, szeplőidet, szem alatti táskákat és karikákat, majd erre tudunk kiemelést végezni, pirosítóval, szemfestéssel, száj kiemeléssel. Egy helyes arcpirosító új arcformát is adhat neked, a megfelelő szemfestés pedig akár tágabbra nyílt tekintetet is varázsolhat. Számtalan trükk létezik, amivel lehet alkotni, azonban minden ember más, ezért nagyon fontos az egyénre szabott sminktanfolyam és tanácsadás. Ez most csak Neked szól, hogy valóban saját részedre sajátítsd el a smink trükköket és megtanuld kiemelni a benned rejlő valódi szépséget.

Mi vár rád a sminktanfolyamon?

Először az oktató megismerteti veled az ecsetek helyes használatát, utána elkészíti neked a sminket, majd te magadnak, úgy hogy minden mozdulatodat segíti az oktató. Nappali és esti változatot is megtanulhatsz készíteni. Közben mindent megbeszéltek, hogy milyen smink kellékeket, kozmetikumokat érdemes használnod.

A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont igényes környezetben vár!

Sminktanfolyam a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban.

Természetesen, ha a barátnőddel szeretnéd megtudni, hogy szépüljetek a következő buliba, vagy anyukáddal akarsz egy valódi szépítő programot, akkor egyszerre ketten is eljöhettek!

 Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu