Siklóernyős trájk tandemrepülés választható időtartamban, Budapesten vagy akár vidéken

FlyGuru | Budapest, XIII. ker.
  • Mindig is vonzott a repülés izgalma? Akkor próbáld ki a motoros siklóernyős tandemrepülést és biztosan nem bánod meg!
  • A tandemrepülést kipróbálhatod Budapest és környékén, vagy akár vidéken is, emellett különböző időtartamok közül is választhatsz!
  • A siklóernyős trájk tandemrepülés segítségével repülhetsz akár csupán pár méterrel a föld felett, vagy több száz méter magasan is, a döntés a Tiéd!
  • Add át magad az adrenalinnak és élvezd a teljes panorámát és a repülés felejthetetlen, mámorító élményét, vagy ajándékozd meg szerettedet!
Ár:55.990Ft59.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
59.900 Ft
13%
3.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.05.30. - 2022.08.30

Siklóernyős trájk tandemrepülés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Siklóernyős Trájk tandemrepülés választható időtartamban egy fő részére egy alkalommal

  • A repülést igénybe veheted Budapesten és környékén, vagy akár vidéken, a Dunakanyar (Vác és környéke), Velencei-tó és környéke (Iváncsa-Pusztaszabolcs), Mindszent és környéke (Tisza, mártélyi holtág) területeken is!
  • Amennyiben tartasz kissé a repüléstől, úgy akár a föld felett pár méterrel is élvezheted az élményt, hogy komfortosan érezd magad, de több száz méter magasan is élvezheted a panorámát.
  • Mivel Te fogsz elől ülni, így semmi nem fogja zavarni a kilátásodat, teljesen kiélvezheted a lehengerlő látványt.
  • A legkiválóbb időpontokban, a kora délutáni órákban, vagy a naplementében is gyönyörködhetsz!

Add át magad az igazi szabadság érzésnek és repülj egy festői környezetben, vagy lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel bármilyen alkalomra!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 60 perces élményrepülés - 59.900 Ft helyett 55.990 Ft.
  • 30 perces élményrepülés - 35.900 Ft helyett 28.990 Ft.
  • 40 perces élményrepülés - 43.900 Ft helyett 37.990 Ft.
  • 15 perces élményrepülés - 22.900 Ft helyett 19.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.05.30. - 2022.08.30 között

Beváltás:

  • A kupon tulajdonosának mindenképpen fel kell vennie a kapcsolatot a szolgáltatóval a vásárlás után, mivel szükséges a kupon voucherre váltása. Ezt megteheted emailen a flygurufly@gmail.com címen. A kapott voucher a kiállítástól számított fél évig érvényes.
  • Ugyan ezen az emailcímen szükséges érdeklődni szabad időpontokkal kapcsolatban is.
  • A kupon voucherre váltása mindenképpen érvényességi időn belül szükséges, a lejárt kuponokat nem tudják voucherre váltani!

Felhasználás:

  • FONTOS! A repülések március 1. és december 1. között jöhetnek létre, jó időjárási viszonyok mellett, így láthatóan rossz időjárás esetén szükséges új időpontot egyeztetni.
  • A repüléshez felső korhatár nincs, viszont 14 éves életkor alatt csakis szülői beleegyezéssel történhet.
  • Biztonsági okokból a repüléshez minimum 30 kg szükséges és maximum 115 kg súlyú utasok vehetnek részt.
  • Javasolt a kényelmes és sportos, időjárásnak megfelelő öltözék és emellett a napszemüveg ajánlott.
  • Az egyéb szükséges tudnivalókat (érkezés, öltözék, stb.) a repülés előtti lehet egyeztetni a szolgáltatóval.

1 fő akármennyi kupont felhasználhat, emellett még a kuponok pedig össze is vonhatóak, tehát például 2 kupon összeadásával akár 60 percet is repülhetsz.

További információk

  • A Siklóernyős Trájk tandemrepülés többféle területen is felhasználható, mint: Budapest és környéke, Dunakanyar (Vác és környéke), Velencei-tó és környéke (Iváncsa-Pusztaszabolcs), Mindszent és környéke (Tisza, mártélyi holtág)
  • Alsó és felső súlykorlát szükséges biztonsági okokból: minimum 30 kg és maximum 115 kg.
  • A tandemrepüléseket a kora délelőtti órákban vagy naplemente előtti 2-3 órába lehet igénybe venni.
  • Amennyiben kissé tartasz a repüléstől, nem kell aggódnod, hiszen akár a földtől csupán pár méterrel magasabban is repülhetsz, de akár élvezheted a gyönyörű panorámát több száz méter magasan is.
  • Mivel a program időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén szükséges másik időpontot egyeztetni.
  • Tandemrepüléseket igénybe venni kizárólag március 1. és december 1. között lehetséges.
  • Célszerű kényelmes, sportos, időjárásnak megfelelő öltözetben megjelenni, valamint a napszemüveg ajánlott.
  • Kiváló ötlet azok számára, akik szeretnének egy felejthetetlen élményt és kipróbálni a repülés izgalmát, ezáltal akár remek ajándékötlet bármilyen alkalomra!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Ez alól kivételt képez az az eset, amikor rossz időjárás miatt történik a szolgáltató által egy másik időpont biztosítása.

Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Gömb utca 35.

Videó

Siklóernyős trájk tandemrepülés kuponunk leírása

Szállj a széllel motoros trájk tandemrepülés által!

Izgalom, adrenalin és szabadság az ami kell? Tárd ki a szárnyaid és repülj siklóernyős trájk tandemrepülés segítségével! Suhanj a föld felett pár méterrel és csodáld meg a tó visszatükröződését szinte közvetlenül, vagy élvezd a panorámát több száz méter magasan, ez az élményrepülés mindent megad, amire szükséged van!

Motoros trájk tandem élményrepülés

A Siklóernyős trájk tandemrepülésről

Ez egy teljesen biztonságos módja annak, hogy új élményt szerezz és kalandot próbálj ki, hiszen nem szükséges a repüléshez domboldal és kifogástalan időjárás, elég akár egy 20-30 méteres füves, vagy betonos pálya.

Mivel motor hajtja a repülőszerkezetet, könnyedén és elegánsan kormányozható és ha bizonytalan vagy a repülést illetően, maradhattok akár a földfelszínhez közel, csupán pár méter magasságban is, hogy komfortosabban éld meg ezt a leírhatatlan élményt.

Ha szeretnél bevállalósabb lenni, aki inkább megnézné a nagytotált, úgy felrepülhettek a pilóta segítségével több száz méter magasra is és élvezheted a lélegzetelállító, panorámás kilátást is. Ne aggódj, mivel a siklóernyős trájk tandemrepülés alatt Te fogsz elől ülni, így nincsen konkrétan semmi, ami zavarhatná a kilátásodat, így mindent látni fogsz, amit csak szeretnél!

Mivel ez a fajta élményrepülés kissé függ az időjárástól, így láthatóan viharos, rossz idő alatt nem lehet igénybe venni, viszont ebben az esetben egyszerűen csak egy új időpontot szükséges egyeztetni. Emellett mivel március 1. és december 1. között lehet igénybe venni ezt a tandemrepülést, így eléggé eltérő lehet, hogy milyen öltözet szükséges hozzá. Javaslatunk az, hogy első sorban az időjárásnak megfelelően öltözz és lehetőleg kényelmes, akár sportos ruházatban. Annak érdekében, hogy mindent tökéletesen láthass, ajánljuk, hogy vigyél magaddal egy napszemüveget is.

Motoros trájk tandem élményrepülés

Ennek a kedvezményes kuponnak a segítségével megnézheted madártávlatból Budapestet és környékét, a Dunakanyart, a Velencei-tavat és környékét, valamint Mindszentet és környékét, természetesen egy alkalom alatt egyet tudsz választani.

Nem utolsó sorban a biztonságos élményrepülés érdekében a motoros trájk tandemrepülés súlykorláthoz kötött, amely azt jelenti gyakorlatilag, hogy a vendégnek minimum 30 kg-nak kell lennie és maximum 115 kg-os lehet a súlya.

Éld át az igazi szabadság érzését és szállj magasan vagy alacsonyan a Siklóernyős trájk tandemrepüléssel, vagy ajándékozd meg a legkedvesebb szeretteidet.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu