Seprűvéna kezelés professzionális E-light technológiával, hogy visszakapd vonzó lábaid!

  • Akár egyetlen alkalommal megszabadulhatsz a seprűvénától!
  • Nem csak esztétikai problémáról van szó, de az egészségednek sem jó. Válaszd a kuponunkat, és szabadulj meg tőle!
  • Az E-light a legprofesszionálisabb  eljárás a piacon, amivel búcsút mondhatsz a lilás-kék vonalkáknak!
Ár:19.890Ft100.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
100.000 Ft
79%
80.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.05.07. - 2018.08.15

Seprűvéna kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Seprűvéna kezelés professzionális E-light technológiával, tetszőleges helyen egy alkalommal 5x5 cm-es területen, hogy ismét magabiztos lehess!

A ma elérhető leghatékonyabb professzionális eszközzel az e-light villafényes géppel gyorsan és kíméletesen szabadulhatsz meg a zavaró értágulatoktól. 

A  kezelés alkalmanként 15-20 percet vesz igénybe, attól függően, hány alkalommal szeretnéd, hogy ne a seprűvéna hálózza be a lábaidat. 

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Seprűvéna kezelés E-light technológiával 10 alkalommal - 100.000 Ft helyett 19.890 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.05.07. - 2018.08.15 között

A kupon beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/894-4962 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával. A kuponodat kinyomtatva is vidd magaddal, amikor mész a kezelésre!

Ha a 10 alkalmas ajánlatot választod akkor elegendő az első alkalmat a kupon felhasználási idejéig elkezdened a további alkalmakról egyeztess a szolgáltató partnerünkkel.

A kupon saját célra korlátlan darabszámban felhasználható, de ajándéknak is kitűnő választás. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

További információk

  • A kezelés E-light technológiával történik, a villanófény hatására a seprűvénát okozó sérült hajszálerek nyomtalanul felszívódnak. 
  • A probléma a nőket és a férfiakat egyaránt érinti, így mind a két nemnek ajánljuk a kezelést!
  • Tetszőleges helyen 5x5 cm-es területen történik a kezelés.
  • A lézeres kezeléssel most olyan seprűvénák és tágult hajszálerek is sikeresen eltüntethetők, melyek nagyságuk és elhelyezkedésük miatt más kezelésre nem reagálnak. 
  • Az eljárás során a kezelt terület enyhén kipirosodhat, amire kiváló gyógyír az aloe verás otthoni ápolás.

Ellenjavallatok

Pacemaker, herpesz vagy sérülés, nyílt seb, pörsenéses bőr, terhesség, szoptatás ideje alatt, fényre vagy gyógyszerekre történő hiperintenzitás, fényérzékenységet okozó gyógyszerek és készítmények szedése esetén, nem jellegzetes anyajegy vagy rosszindulatú elváltozás a kezelt területen.  Egyéb egészségügyi rendellenességek, mint pld.: erős cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, rák, kemoterápia, epilepszia, szívelégtelenség esetén kérd kezelő orvosod véleményét.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
November 7-től hosszú és hétvégi nyitvatartással is várják a vendégeket
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Uszoda utca 2.
Füstifecske Újlak u. sarok
★★★★★
★★★★★
"Erről a masszázsról is csak a legjobbakat tudom elmondani, maga az arcmasszázs a finom könnyedségével valósággal elvarázsolt."
Sélyi Katalin

Seprűvéna kezelés kuponunk leírása

Csúcstechnológiával a seprűvéna ellen!

A seprűvéna nem csak esztétikai, de egészségügyi probléma is. Elvezheti az ember kedvét a rövid nadrágtól, vagy a szoknyától, hiszen nem szívesen mutogatjuk, ha van ilyen kitüntetésünk. Itt az alkalom, hogy megszabadulj tőle fájdalommentesen, kedvezményesen!

Mi a seprűvéna?

A seprűvéna korunk egyik leggyakoribb problémája, amely férfiakat és nőket egyaránt érint.  Olyan bőrfelszínhez közeli erekből álló hálózatok, amelyek a túlnyomástól kitágultak és már nem képesek összehúzódni. Egészségügyi szempontból csak akkor jelentenek gondot, ha túlságosan elszaporodnak és „nehéz-láb” érzéssel párosulnak. Ne várd meg, hogy fizikai tünete legyen  rendellenességnek, szabadulj meg Tőle kuponunkkal kedvezményesen, fájdalommentesen!

Az E-light technológia

A legforradalmibb kezelés, ha a pókháló erektől meg akarsz szabadulni. Két hatásos, közkedvelt módszert ötvöz, az IPL-t, amit a tartós szőrtelenítéshez használnak, és a rádiófrekvenciát. A láb teljes területén megszabadít a zavaró lilás-kékes vonalaktól, hatására visszaszerezheted a magabiztosságod, és fiatalságod!

A kezelés teljesen fájdalommentes! Az eljárás során a kezelt terület enyhén kipirosodhat, amire kiváló gyógyír az aloe verás otthoni ápolás.

Szépülj kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Személyre szabott kezelés

A kezelés megkezdése előtt felmérik a bőröd állapotát, és hozzá állítják a lézert. Így biztonságosan szabadulhatsz meg a felesleges pókhálóktól. A forradalmian hatékony technológia révén az IPL fényhosszát a fókuszba helyezett seprűvénák nyelik el, melyek hatására szétroncsolódnak és felszívódnak, anélkül, hogy nyomot hagynának maguk után, így az eredmény makulátlan.

Általános ellenjavallatok

Terhesség, szoptatás ideje alatt, fényre vagy gyógyszerekre való hiperintenzitás esetén, fényérzékenységet okozó gyógyszerek és készítmények 4 héten belül, nem jellegzetes anyajegy vagy rosszindulatú elváltozás a kezelt területen.  

Pacemaker vagy szívritmus szabályozó használatakor, herpesz vagy sérülés, nyílt seb esetén,pörsenéses bőrön. Véralvadásgátló szerek használatakor (legalább két héttel kezelés előtt abba kell hagyni). 18 év alatti életkor.

A kezelést megelőzően 4 héttel napozás, szoláriumozás, vagy barnító krém használata, a kezelendő területen történt borotván kívüli egyéb szőrtelenítők használata, tetoválás eltávolítás helye, gyantázott bőrfelület, korábbi keloid képződés helye, hypertróniás forradások helye, egészségügyi rendellenességek, mint pld.: erős cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, rák, kemoterápia, epilepszia, szívelégtelenség esetén kérd kezelő orvosod véleményét. 

A kezelés előtti két hétben végzett antibiotikum kúra. A kezelés előtti egy hétben történt szőkítés esetén. A kezelés előtti 48 órában fejfájás csillapító, vagy antidepresszáns szedése. A kezelést megelőző napon testápoló, izzadásgátló, fényvédő krémek használata! 

Szépülj kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Most itt az alkalom, hogy ép, egészséges és "pókháló" mentes lábakkal libegj a munkahelyedre, a gyermekedért, vagy egy pihentető üdülésre. A Siluett Beauty Szalon professzionális ajánlata segít Neked ebben. Vedd meg még ma a kupont és legyen  ismét fiatalos lábad!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu