Romantikus pihenés Bécsben, 1 éjszaka 2 főnek svédasztalos reggelivel a Hotel Klimt***-ben

  • Bécs hangulata télen-nyáron utánozhatatlan, kihagyhatatlan. Tapasztaljátok meg ti is!
  • A Bécsben fekvő háromcsillagos Hotel Klimt két csodás napra/1 éjszakára nyújt otthont számotokra, svédasztalos reggelivel, felszerelt szobáival, segítőkész személyzettel.
  • A Szallodavoucher.com és a DD ajánlata révén kedvezményes áron lesz lehetőségetek kikapcsolódni, ehhez csak vásároljatok DD kupont!
Ár:25.990Ft44.230 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
42% kedvezmény
44.230 Ft
42%
18.240 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.01.15. - 2020.03.02

Bécs szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

2 nap/1 éjszaka szállás 2 fő részére az ausztriai Bécs városában, Hotel Klimt*** szálláshelyen, az alábbiak szerint:

  • Elhelyezés kényelmes standard kétágyas, vagy telítettség függvényében egy kategóriával jobb szobában.
  • 1x svédasztalos reggeli 2 fő részére.
  • 1 üveg bor ajándékba.
  • 1 gyermek 3 éves korig ingyenesen elhelyezhető a szülőkkel egy szobában, ha pótágyat nem igényel.
  • Ingyenes internet elérhetőség.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.01.15. - 2020.03.02 között

A Diamond Deal-től kapott kupont, szállodavoucherre kell váltania a kupon érvényességi időn  belül  a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével 

Az így kapott voucher a kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható.

FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!

A foglalás a szabad helyek függvényében közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik, a voucher számának megadásával az office@klimt-hotel.at emailcímen.

Check-in 12:00-00:00, Check-out: 05:00-12:00

Kizárt időszak: kiemelt ünnepek.

Felárak, opciók

Helyszínen fizetendő kötelező felár:

Idegenforgalmi adó (18 év felettieknek)

Helyszínen fizetendő opcionális felárak:

  • Pótágy: 15 EUR/éjszaka (reggelivel)
  • Parkolás: 8 EUR/nap - előfoglalás szükséges

További információk

Utazással kapcsolatos tudnivalók:

  • A szálláshelyet a következő térképen megtalálod: https://tinyurl.com/y7fshlho
  • Az utazást egyénileg szükséges megoldani.
  • Ausztriába érvényes személyi igazolvánnyal és/vagy érvényes magyar útlevéllel lehet beutazni, kiskorúaknak is.

Lemondási feltételek

Meglévő, visszaigazolt foglalás lemondása vagy módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, közvetlenül a szállodánál. Szabadon át is ruházhatod a már voucherre váltott kuponodat, a lemondási határidőn belül, különben a kupon felhasználtnak minősül.

Helyszín

Hotel & Apartments Klimt
Ausztria, 1140 Bécs, Felbigergasse 58

Bécs szállás kuponunk leírása

Ízelítőként, Bécsről

Hogyha elszántátok magatokat, hogy felkerekednétek egy olyan útra, mely már elég távol van otthonotoktól ahhoz, hogy utazásnak minősüljön, de elég közel néhány napos kiruccanáshoz, Bécs egy igazi főnyeremény lehet számotokra!

A város

Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egész napos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található.

Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumot. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az „Óriáskapu” (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható.

Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt.

Innen a Kärntner, majd a Mariahilfer Straßén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.

Hotel Klimt***

A Klimt Hotel Bécs egyik csendes, napos kerületében található a belvárostól nyugatra, a Schönnbrunni kastély közelében. A szállodából az U3 és az U4-es metróállomások teszik lehetővé a város főbb nevezetességeinek egyszerű elérését.

A családias szállodában pótágyazható szobák és apartmanok állnak rendelkezésre. A kétágyas szobák elegáns bécsi stílust kaptak és megtalálható bennük a kényelmet szolgáló fő berendezések: hatalmas francia ágy, síkképernyős TV, íróasztal, vízforraló, telefon, wifi. A fürdőszobák tusolóval vagy fürdőkáddal felszereltek és mindegyikben található hajszárító is.

Érdemes Bécsbe ellátogatnotok, hogyha szeretitek a tartalmas napokat, vásároljatok kedvezményes DD kupont, hogy pazar szálláshelyetek is legyen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu