Relax stresszcsökkentő csomag, talpreflexológiával, Wu-féle fejmasszázzsal, tanácsadással

Fényerő Központ | Budapest, XI. ker.

Vannak emberek, akik könnyedén megbirkóznak a stresszel, és vannak akiknek nagyon nehezen megy, ezért fáradékonyak, ingerültek, nem önmaguk. Ha az utóbbiak közé tartozol ne hagyd, hogy átvegye feletted az irányítást, mert most a Fényerő Központban (XI. ker) tökéletes kezelést kapsz a stressz eltüntetésére. 1 alkalom talpreflexológiás kezelés, fejmasszázs és fitoterápiás tanácsadás 6.490 Ft-ért!

Ár:6.490Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
15.000 Ft
57%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.16. - 2018.06.06

stresszcsökkentés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Relax stresszcsökkentő csomag, talpreflexológiával, állapotfelméréssel, Wu-féle fejmasszázzsal és fitoterápiás tanácsadással.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.16. - 2018.06.06 között

  • Az ajánlatot csak új vendégek vehetik igénybe!
  • Elegendő az első alkalmat a kupon felhasználásának időpontjáig lejárnod a további alkalmakról egyeztess a szolgáltató partnerünkkel. A kezelést nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik.
  • A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés a +36-30/960-9506 számon, a kuponkód utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba pedig maximum 5 db. 
  • A kuponodat kinyomtatva vidd magaddal a kezelésre!

További információk

  • A reflexológiás kezelés a talpon található idegvégződések ingerlésével jó hatással van a keringés és a méregtelenítő funkciók gyorsítására. 
  • Az állapotfelmérés során a talpadat vizsgáló szakember sok információt kaphat pillanatnyi egészségi állapotodról.
  • Wu-féle fejmasszázs kiváló a fejfájás megszüntetésére, a nyak és a váll feszültségoldására, csökkenti az arc ráncait, élénkít, javítja az arcbőr rugalmasságát.
  • A kezelés után ellazultnak, relaxáltnak érzed magad. És a hatás nem egyszeri, hanem szerencsére sokáig érezhető.
  • A természetgyógyász fitoterápiás tanácsot is ad arra vonatkozóan is, hogy mely gyógynövények azok, amelyek segítenek megőrizni egészségedet és hozzájárulnak ahhoz, hogy a kezelés alatt elért egyensúlyi állapot fenn is maradjon.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Kérjük, figyelj oda a pontos érkezésre és ne tarts fel másokat, mert 5 percet meghaladó késés esetén a szolgáltatás idejéből levonásra kerül a késés ideje. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 09:00-tól - 20:00-ig.
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Karolina út 10.

stresszcsökkentés kuponunk leírása

Nyugodt, harmonikus élet!

Szakértő segítségét kérni sosem szégyen! Most hozzáértőtől hallhatod mit javasol a stresszes élet elkerülésére, elvégzi a különböző masszázsokat is. Érdemes mindent megtenni a stresszmentes életért, mert gyökerestül megkeserítheti életünket.

Talpreflexológiás kezelés

A talp az egyik legfontosabb része a testünknek. A zónáinak ingerlésével, masszírozásával kapcsolatba tudunk kerülni a testünkben lévő szervekre, szervrendszerekre, ez pedig vica versa működik, hiszen a talpon lévő elváltozás, érzékenység vagy lerakódás a szervezeten belüli problémákra utal.

Rengeteg idegvégződés található talpunkon. Az ingerlésekkel nem csak a szervekre, de a testben áramló energiákra is képesek vagyunk hatni.

A masszázs oldja a testi-lelki feszültséget, csökkenti a fájdalmat, és szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. A szervezet öngyógyító erejét is pozitív irányba befolyásolja, mert hat a központi idegrendszerre is.

És ez még nem minden! A talpmasszázshoz most fejmasszázs is társul, mely segíti a tökéletes ellazulást, oldja a stresszt és maximálisan relaxált állapotba kerülsz.

Igényes, szép környezetben vár megújulni a Fényerő Központ!

Vár a Fényerő Központ!

A Wu-féle fejmasszázs

Több módszert is ötvözött módszerében a Kanadában élő kínai orvos-természetgyógyász, Dr. Wu Bin Jiang. A helytelen életvitel és a folyamatosan növekvő stressz miatt egyre többet panaszkodtak a klasszikus stresszes életmódot élők problémáira: álmatlanságra, emésztési zavarokra és fejfájásra. A speciális fejmasszázs a fej és a nyak tartományait ingerli, kiegyensúlyozza a Yin és Yang energiákat, nyugtató és csillapító hatást vált ki.

 A fejmasszázs:

  • Kiváló a fejfájás megszüntetésére
  • Csökkenti az arc ráncait
  • Javítja az arcbőr rugalmasságát
  • Élénkíti az energiaáramlást az egész testben
  • Ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltatónál.
  • Alkalmas a nyak és a váll feszültségoldására

Fitoterápiás tanácsok

Szakképzett természetgyógyász és fitoterapeuta ad tanácsot!

Ha már mindened ellazult, szakszerű tanácsot kaphatsz arra vonatkozóan is, hogy mely gyógynövények azok, amelyek segítenek megőrizni egészségedet és hozzájárulnak ahhoz, hogy a kezelés alatt elért egyensúlyi állapot fenn is maradjon!

Érezd a békességet a mindennapjaidban, hiszen teljesen máshogy látod majd nyugodtan, kiegyensúlyozottan a világot! Vásárold meg még ma a kupont a Megveszem gombra kattintva, mert most hihetetlen áron juthatsz hozzá!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu