Rejtélyes Vacsora - Logikai Társasjáték a Rejtélyek Háza szervezésében

  • Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok?
  • Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megoldani rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, hanem az asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket.A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.
  • Ha ajánlatunk téged is izgalommal töltött el, nincs más dolgod, mint megvásárolni DD kuponunkat, és nagy kedvezménnyel részt venni az izgalmas programon!
Ár:22.500Ft31.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
30% kedvezmény
Már csak 19 db maradt!
31.980 Ft
30%
9.480 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.23. - 2023.02.23

kalandjáték kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Részvétel a Rejtélyes Vacsora Logikai Társasjátékán, 3 fogásos ínycsiklandó vacsorával, kb. 2 órányi játékkal.

Vegyél vagy vegyetek részt egy izgalmas játékkal egybekötött finom vacsorán!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 2 fő részére - 31.980 Ft helyett 22.500 Ft.
  • 1 fő részére - 15.990 Ft helyett 11.250 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.23. - 2023.02.23 között

  • Egy fő bármennyi kupont vásárolhat, ajándéknak is kiváló!

Kupon beváltása és időpontfoglalás:

  • www.rejtelyekhaza.hu ➡ Rejtélyes Vacsora program kiválasztása ➡ Nyílt
    eseményre regisztrálás
  • A kupont Rejtélyes Vacsora Szerepjáték Est, vagy Logikai Társasjáték nyílt eseményeken lehet felhasználni
  • A kuponokat kizárólag a Rejtélyek Háza által szervezett nyílt eseményeken lehet felhasználni! Privát időpont igénylésére nem alkalmas, teljes létszám (minimum 10 fő) esetén sem!

HELYSZÍN:

Több helyszín közül is választhattok. Foglalásnál válasszátok ki a legszimpatikusabbat!

Felárak, opciók

Az italfogyasztás önköltséges.

További információk

Elegáns étteremben, finom étel mellett, kiváló társaságban gazdagodhatsz új élményekkel, s valódi nyomozásban vehetsz részt. Használd logikádat, s segíts a bűntény felderítésében!

Dress code:

Minden játékos élménye érdekében fontos, hogy korhű vagy ennek hiányában elegáns, modern öltözetben gyertek. Utcai ruhában a programon nem lehet részt venni!

A vacsoráról:

  • A vacsorán a gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók, felár nélkül (az igényt foglaláskor, a megjegyzés rovatban kell feltüntetni). Az italfogyasztás önköltséges!
  • A játékon minimum 10 és maximum 16 fős csapat részeként vehetnek részt.

Lepd meg szeretteidet egy kalandos estével, s játsszátok együtt a játékot!

Rejtélyek Háza

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás:  mivel a létszámnak fontos szerepe van a programban, ezért lemondásra/ időpont módosításra legkésőbb az esemény előtt 3 nappal van lehetőség.

Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Köszönjük!

Szolgáltatás helye
Több helyszínen - lásd a Fontos tudnivalókban

kalandjáték kuponunk leírása

Vár rád egy Rejtélyes Vacsora!

A Rejtélyek háza már több éve várja a nem mindennapi szórakozásra és sok-sok kalandra vágyó látogatót 10 különböző városban. Komplex, egész estés programjuk, a Rejtélyes Vacsora, ami új szintre emeli az ilyen játékokról alkotott elképzeléseidet, emellett pedig akár egyedi randevúhelyszínnek, családi programnak is tökéletes választás. A garantált kikapcsolódást jelentő program hátteréül ráadásul az általad kiválasztott elegáns étterem szolgál, ahol egy háromfogásos vacsorát is elfogyaszthatsz! Miközben a finom falatokat fogyasztod, érdemes figyelned az apró jeleket.

REJTÉLYEK HÁZA VILÁG

A Rejtélyek Háza 2013 őszén kezdte meg működését nyomozószobákkal - és szabadtéri nyomozós játékokkal, azoknak a krimi kedvelőknek, akik szívesen átélnék a nyomozás élményét a szabad ég alatt is. Az izgalmas cselekmények szálai egy idő után összefonódnak. Krimi történeteinkben időről-időre össze fogsz futni ismerős nevekkel - lehet, hogy barátként, lehet, hogy ellenségként. Járj csapatoddal a csavaros bűnügyek végére és rántsátok le a leplet a rejtélyekről!

Logikai Társasjáték, melyben az egyik főhős Te vagy

Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy háromfogásos vacsora közben nyomoznotok? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megoldani rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, mint a Szerepjáték Est programunkon, hanem az asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.

Szuper programot kínálunk neked, akár egymagadban, akár családtagjaiddal, barátaiddal érkezel. Vásárolj kupont, és lépj ki a mindennapok egyhangúságából egy Rejtélyes Vacsorán, vagy lepd meg szeretteidet is egy-egy kuponnal, és játsszatok többen!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu