Reflex-zóna terápiás állapotfelmérés, személyre szabott gyógymasszázs kezeléssel, a Főnix Rendelőben

Főnix Rendelő | Budapest, VIII. ker.
  • Az állapotfelmérés után a számodra legalkalmasabb kezelést kapod!
  • Felejtsd el a fájdalmat és a rossz közérzeted, hiszen itt a megoldás arra, hogy ismét fájdalommentes, harmonikus életed legyen.
  • A rendelő az Orczy tértől csak röpke 5 perc sétára található!
Ár:3.990Ft9.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
9.000 Ft
56%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.05.09. - 2018.08.15

Állapotfelmérő vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Reflex-zóna terápiás állapotfelmérés a talpadról, személyre szabott gyógymasszázs kezeléssel, így megismered a tested állapotát, és helyben megkapod a szükséges kezelést is!

A kezelések lehetnek:

  • Gyógymasszázs megfelelő rész területeken, hát nyak vagy végtagok,
  • Energetikai kezelés érzelmi blokkok feloldására (bio energiával érintéses módszerrel),
  • Moxa terápia (hagyományos kínai orvoslás, felmelegítik az akupunktúrás pontokat),
  • Köpölyözés (vákuumot hoznak létre a testeden apró üvegharangok segítségével)

A kezelések és az állapotfelmérés időtartama kb. 60 perc együttesen.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.05.09. - 2018.08.15 között

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Időponttal kapcsolatban, hívd Kocsiczki Ingridet a +36-20/958-0233 számon a kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával.

Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi adható de a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel saját részre. 

Ingyenes parkolási lehetőség a Kőris utcában.

A Főnix rendelő könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel: 9-es busz-Kálvária téri megálló, 99-es busz-Kőris utcai megálló, 83-as troli-Csobánc utcai megálló.

Ellenjavallatok

A kezelésen nem vehetnek részt lázas betegségben vagy fertőző betegségben szenvedők (előbb orvosi kezelés szükséges), és daganatos betegségekben szenvedők (orvosi szakvélemény szükséges).

Felárak, opciók

Az állapotfelmérés után olyan betegségeid derülhetnek ki, aminek kezeléséhez kinezio tape vagy lágylézer terápia javasolt, ezt a kupon ára nem tartalmazza, azonban szolgáltató partnerünknél felár kifizetése mellett lehetőséged van ezen kezelések igénybevételére is. Ennek áráról érdeklődj a szolgáltató partnerünk fenti elérhetőségén!

További információk

  • A reflex-zóna terápiás állapotfelmérésnek köszönhetően azonnal megismered a tested pontos állapotát, így azokat a problémákat is, amiknek még nincs tünete.
  • A gyógymasszázs nem csak fájdalmat csillapít, de hihetetlenül jó hatással van a szervezetedre és az egészségedre.
  • A köpölyözés a keleti orvoslás egyik módszere, amikor kis üvegharangokat tesznek a bőrödre, és ezekből kiszívják a levegőt. Így vákuum keletkezik, serken a vérkeringés és az anyagcsere.
  • Az energetikai kezelés kézrátétellel történik, a tapasztalt szakember így szabadít meg azoktól a blokkoktól, amik gátolják a jó közérzetedet, és betegségeket okoznak.
  • A Moxa terápia a hagyományos kínai orvoslás egyik módszere, ahol egy speciális szivarhoz hasonló tárggyal felmelegítik az akupunktúrás pontokat, így gyógyítva a szervezeted.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül! Ügyelj a pontos érkezésre, max.15 perc késés elfogadott, ne tartsd fel az utánad következő pontosan érkező vendéget. 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:9.00-20.00-ig, Szombaton előre egyeztetett időpontban
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Kálvária Tér 13. 1/9. 16-os kapucsengő

Állapotfelmérő vizsgálat kuponunk leírása

Ismerd meg a szervezetedet állapotfelmérő vizsgálattal, és zsebeld be hozzá a megfelelő kezelést, a kuponunkkal!

Az egészséged a legfontosabb! A megelőzés sajnos nem 100 %-os, ráadásul nagyon kevesen fordítanak rá elég hangsúlyt. Gyakran azonban ki lehetne kerülni a fájdalmakat és kellemetlen tüneteket, ha időben elkezdjük a rendellenességek orvoslását. Ebben segít a kuponunk, hiszen megismerheted a szervezeted problémáit, és megkapod rá a megfelelő kezelést, hogy ismét boldog és erős legyél!

Állapotfelmérés a megfelelő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A Reflex-zóna terápiás állapotfelmérés

A talpon mintegy 70.000 idegvégződés található. Ezek az idegvégződések a szervezet egy-egy részére vannak hatással, mindegyik szervnek vagy szervrendszernek megvan a pontja a talpon. Ha ezeket a pontokat megfelelően nyomjuk, stimulálhatjuk a ponthoz tartozó szerv működését, és fordítva is, megismerhetjük hol van rendellenesség a testünkben.

Állapotfelmérés a megfelelő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

 A gyógymasszázs

A gyógymasszázs orvosilag elismert módszer a fájdalom csökkentésére és a rehabilitáció segítésére. Alapja a svédmasszázs, de többféle speciális fogást is kombinál bele, például szegment-, vagy kötőszöveti masszázst is. Kifejezetten arra a területre koncentrál, ahol valamilyen rendellenesség van. Jó hatással van az egészségre, és csökkenti a fájdalmat.

Állapotfelmérés a megfelelő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Az energetikai kezelés

A keleti gyógyászat szerint mindent energiaáramlás vesz körül. Így a szervezetedben is folyamatosan áramlik az energia. A stressz, és a lelki eredetű problémák azonban blokkokat képezhetnek az utakban, és az energia nem tud megfelelően eljutni A-ból B-be. Ezek rossz közérzetet, és különböző megbetegedéseket eredményeznek. A tapasztalt gyógyítód bio energiával érinti meg a megfelelő pontokat, hogy a blokk feloldódjon, és visszakapd az energiát!

A Moxa terápia

A hagyományos kínai orvoslás egyik fontos eszközével történik, a moxa rúddal. Erről is kapta a nevét a terápia. A rúd egy fekete ürömből összesodort szivarszerű eszköz, amely segítségével felmelegítik a különböző akupunktúrás pontokat. Az eszköz infravörös fénnyel is rendelkezik, így serkenti az energiaáramlást, a keletkezett füst pedig a légúti megbetegedésekre van jó hatással.

Állapotfelmérés a megfelelő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A köpölyözés

A köpölyözést a keleti orvoslás régóta használja, megelőzésre is. Több üvegharangot helyeznek a hátadra, majd ezekből kiszívják a levegőt. Így vákuum keletkezik, ami hihetetlenül jó hatással van a szervezetedre. Serken a vérkeringés és az anyagcsere, így a méreganyagok kiürülnek a szervezetedből, a szövetek pedig friss oxigénhez jutnak, így megújulnak.

Állapotfelmérés a megfelelő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Válaszd a Diamond Deal kuponját, és ismerd meg a szervezeted minden problémáját, hogy mihamarabb megkezdhesd a gyógyulás folyamatát, így erős és egészséges lehetsz, ráadásul a közérzeted is sokkal jobb lesz!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu