Ráncfeltöltő Spa Tech Oxigén és Kollagén Infúziós Arcfiatalító Terápia + mezoterápia a fiatalságért!

Te is fiatalos, élettel teli és üde arcbőrre vágysz, ugye? Persze, mint a legtöbbünk... Add meg bőrödnek a fiatalság frissességét Spa Tech Oxigén és Kollagén Infúziós Arcfiatalító Terápiával és mezoterápiás kezeléssel. A Kontúr Alakformáló Központ ajánlata most csupán 4.390 Ft!
Ár:5.390Ft31.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
85% kedvezmény
31.980 Ft
85%
26.590 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.03. - 2018.05.31

budapesti ráncfeltöltés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Spa Tech Oxigén és Kollagén Infúziós Arcfiatalító Terápia, mezoterápiás kezeléssel. 

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Spa Tech Oxigén és Kollagén Infúziós Arcfiatalító Terápia + KollagénDerm LEDMask kezeléssel - 31.980 Ft helyett 5.390 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.03. - 2018.05.31 között

  • Időpontot egyeztetés a +36-30/716-5443-as telefonszámon!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Ha már közel vagy a lejárati dátumhoz, akkor a kuponodat e-mailen is küldd el, hogy biztosan igénybe tudd venni a kezelést.
  • FONTOS, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal!

További információk

  • Szeretnél pár évet letagadni, és ismét ráncok nélkül mosolyogni? Akkor ez az ajánlat neked szól!
  • A kezelés fájdalommentes, és a műtéti hegektől, tű okozta sebhelyektől sem kell tartanod, hiszen csak rádióhullámok jutnak majd át a bőrödön!
  • Az arcfiatalító terápia után bőröd feltűnően hidratáltabb és simább lesz, ráadásul kiválóan veszi fel a harcot a kezdődő ráncocskák, öregségi és pigment-foltok ellen is! 
  • A KollagenDerm Ledmask drasztikusan beindítja a kollagén termelődését, javítja a bőrhibákat.
  • Megújítja a sejtműködést, ezen felül:
    • segíti a hatóanyagok beépülését a sejtjeinkbe
    • ránctalanít, feszesít
    • finomítja a pórusok szerkezetét
    • növeli az öngyógyító folyamatot
    • erőteljesen gyulladáscsökkentő hatású!
  • Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.

Ellenjavallatok

A kezelést terhesség ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe. A kizáró okokról érdeklődj a szolgáltatónál!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legfeljebb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés telefonon 9-17 óráig, Hétfő Péntek 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B.
A szalon utcafrontról nyílik!

budapesti ráncfeltöltés kuponunk leírása

Az éltető oxigén!

Fiatal korban a véredények általi oxigénszálíltás még jól működik, idővel azonban a hajszálerek funkciója romlik, így a bőr oxigéntartalékai fokozatosan kimerülnek. És hogy mi a megoldás? A Kontúr Alakformáló Központ tálcán kínálja! 

Nézd!

Spa Tech Oxigén és Kollagén Infúziós Arcfiatalító Terápia!

Az oxigén terápiás kezelésnél a gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig, táplálva és azt. A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meg lévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, a vérkeringést, elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

A kezelés 4 lépése:

  • Hidroabrázió/Peeling/Mikrodermabrázió:

Célja a felső, elhalt hámréteg eltávolítása. A bőr hatóanyag felvevő képessége javul, az egyenetlenségek, bőrhibák eltűnnek. A bőr tónusosabbá válik, a pórusok mérete csökken.
A bőr oxigénfelvétele pedig a többszörösére növekszik, ha eltávolítjuk a stratum corneumot, így készítjük elő a bőrt a következő lépésekre.

  • Kollagénes hatóanyag infúzió nagy nyomású, sűrített oxigénpisztollyal/Mezoterápiával

Ez a forradalmian új módszer az aktív hatóanyagokat nagy nyomás -2 bar- segítségével képes a felhám legalsó rétegébe juttatni. A tiszta oxigént és a kollagént a bőr felszínére visszük, majd belövelljük a felhám legalsó, 5. rétegéig. A kollagén mélyhidratálja, feszesíti és feltölti a bőrt.

Kontúr Alakformáló Központ

  • Oxigén infúzió

Az Oxigén infúziós spray-el történő kezelés során a tiszta oxigént nagy nyomással belőjük a bőrbe. A kezelés valójában nagyon kellemes, enyhén masszírozó hatású a nagy nyomású oxigén bőrre érkezése miatt. Az oxigén infúzió behatol az irha mély rétegeibe, újjáéleszti a sejteket, javítja a bőr textúráját, tónusát, színét, fényét. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású.

  •  Oxigén Búra

A tiszta oxigén inhalációja stimulálja az immunrendszert, javítja a teljes szervezet oxigén ellátottságát, harmonizálja működését, relaxál, stressz oldó, nyugtató hatású.

Klinikai tanulmányok szerint a bőr hidratáltsága 40-50%-al nő egy oxigén terápiás kezelést követően és jelentős javulás tapasztalható a kisebb ráncok, vonalak esetében.

A KollagenDerm LedMask kezelésről

A KollagenDerm LedMask hihetetlenül nagy mértékben csökkenti az öregedés jeleit az arcon és a nyakon, illetve javítja a bőr hibáit. Azon technológiák új generációjához tartozik, melyeknek célja a fény általi fiatalítás.

A  KollagenDerm LedMask ugyanis 70 vörös LED segítségével fejti ki jótékony és áldásos hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm: ez az infravörös fény stimulálja az úgynevezett fotoreceptorok működését, jótékony hatással van a szövetek komplex biokémiai reakcióira, mivel fokozza azokat, emellett pedig erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját. 

A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.

A  KollagenDerm LedMask olyan alacsony intenzitású energiát szabadít fel, amely serkenti és fokozza a kollagén termelést. Önmagában kúraként alkalmazva 6-8 alkalom szükséges, heti rendszerességgel a bőr látványos megerősítésének érdekében!

A Kontúr Alakformáló Központ Téged is szeretettel vár megújult, igényes szalonjában!

Kontúr Alakformáló Központ

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu