Rally csomag: Subaru Impreza WRX és Ford Fiesta RS élményvezetés

  • Vezess Ford Fiesta RS-t és Subaru Impreza WRX-et 3-3 körön át a Kakucs Ringen, és próbáld ki te magad, hogy miért ezek a rallysport közkedvelt típusai!
  • Összesen 6 körön keresztül taposhatod a gázpedált, miközben érezheted a 350 és a 450 "ló erejét" magad alatt. 
  • Őrületes verdák, pálya és sebesség, mindez a te kezedben! Vásárolj kedvezményes DD kupont foglalóval 11.225 Ft-ért, és biztosítsd be helyedet!
Ár:44.900Ft99.800 Ft
Ár: 11.225 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 33.675 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
99.800 Ft
56%
54.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.09. - 2019.05.22

Élményvezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Élményvezetés a Kakucs Ringen, az alábbiak szerint:

  • 3 körös Subaru Impreza WRX,
  • 3 körös Ford Fiesta RS vezetés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.09. - 2019.05.22 között

Fontos!Hideg, fagyott pályán nem lehetséges felhasználni a kupont, ezért általában április és november között vannak az élménynapok a balesetek elkerülése érdekében.

  • Bármennyi kupon felhasználható saját célra, és adható ajándékba.
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.
  • B kategóriás jogosítvány szükséges a program igénybevételéhez.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a vezetésre.

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330 telefonszámon.

Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.

További információk

Extrém élmény, igazi adrenalin bomba vár rád, ha a kormány mögé ülsz! Komplett biztonsági felszerelés véd majd (4 pontos biztonsági öv, tűzálló maszk, versenyülés, bukósisak), és a vezetés előtt rövid oktatásban is részesülsz az autó sajátosságairól, a vezetéstechnikáról. A vezetés alatt szakértő kísérő segít majd.

  • Versenyre felkészített, nem közúti autót vezethetsz!
  • Nagyszerű ajándék autókedvelőknek, az extrém élmények szerelmeseinek. A hölgyek se ijedjenek meg, őket is szeretettel várják, hiszen gyakran jobban vezetnek a férfiaknál!

Az autók fő paraméterei:

Ford Fiesta RS:

  • 2000 cm3-es turbó motor, 450 LE,
  • 5 sebességes manuális váltó,
  • sport futómű, verseny-ülés, verseny-öv.

Subaru Impreza WRX:

Műszaki adatok: 350 lóerő, 480 Nm nyomaték, 4x4 sperr dif., gyorsulás: 4,3 mp 100 km/h-ra, Max. sebesség 240 km/h. A Subaru Impreza WRX kormánya mögött igazi raliélményben lehet részed, egy bivalyerős autóban.

A pálya

A Kakucs Ring tökéletes terep egy élményvezetéshez, és a programot az időjárás sem befolyásolja. Esőben csak nagyobb élmény lesz a vezetés!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 11.225 Ft-ért! A különbözetet, ami 33.675 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2366 Kakucs Ring

Élményvezetés kuponunk leírása

2 igazi klasszikus csodaverda: Ford Fiesta RS és Subaru Impreza WRX

Nem csak a rally kedvelőinek, de nekik feltétlenül sokat mond a név: Subaru Impreza WRX. A távol-keleti gyártó rallyra specializált, különleges mélykék színű járművei bárhol nagy feltűnést keltenek, még akkor is, ha csak egy helyben állnak. Neked azonban nem kell beérned ennyivel! Társad lesz még egy 450 lóerős Ford Fiesta RS határait feszegetheted a Budapest melletti Kakucs Ringen. A két járgányt 3-3 körön keresztül érezheted magadénak a pályán!

Hölgyek, lányok, asszonyok, titeket is vár a Kakucs Ring! Legyetek bátrak, a nők sokszor jobban vezetnek, mint a pasik, és ezt most be is bizonyíthatjátok!

Subaru Impreza WRX és Ford Fiesta RS:Subaru Impreza WRX és Ford Fiesta RS élményvezetés a Kakucs Ringen, kedvezményes DD kuponnal!

Élményvezetés egy Subaru Impreza volánja mögött

Pattanj be, vedd szemügyre a puritán belsőt, amiben minden arról szól, hogy könnyű legyen a jármű, de ugyanakkor biztonságos. Indítsd be, halld, ahogyan felbőg a 350 lovas motor. Ízlelgesd kicsit a hangját, az erejét, amely csak jobb lábadra vár, hogy az szabadjára engedje.

Subaru Impreza WRX élményvezetés a Kakucs Ringen.

Adj gázt, és életed végéig emlegetni fogod a napot, amikor beültél, és körökön át vezetted ezt a csodát! Az autót, ami a világ rallypályáin számtalan győzelmet, jó helyezést ért el, az autót, amely fiatal kora ellenére máris legenda, az autót, amelyet vezetni leírhatatlan élmény! Hajtsd meg jól a Kakucs Ringen, ahol minden tudását alaposan letesztelheted! 4,3 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsul, erre ott vannak az egyenesek, a négykerékhajtás gyönyöreiért pedig ott van a rengeteg technikás kanyar!

Száguldj egy szélvészgyors Ford Fiestával!

Ennek az autónak a motorháztetője alatt egy valódi szörnyeteg várja, hogy végre elszabadulhasson! Élvezd a 450 lóerős "kicsike" hangját, teszteld a kis méregzsák teljesítményét a hosszú egyenesekben és tedd próbára vezetési tudásodat a ring technikás kanyarjaiban! A Kakucs Ring ideális terepe lesz az élményvezetésnek, egészen biztosan nem okoz majd csalódást a vonalvezetése.

Vezesd a Ford Fiesta RS Ken Block Editiont a Kakucs Ringen a DiamondDeal kuponjával!

Vár rád az élményvezetés a Kakucs Ringen!

Ugye, nem riadsz meg egy kis kalandtól? Most 6 körön át úgy dolgozik majd ez az óriási ménes, ahogy csak hajtod őket! Persze a jobb egyesből segítséget is kapsz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az autóból (és persze magadból).

A Kakucs Ring tökéletes helyszín lesz az élményvezetéshez, hiszen gyors egyenesből és trükkös kanyarból is bőven találsz rajta, így akár gyorsulásról van szó, akár kanyarodási és fékezési technikáról van szó, kiderül majd, hogy mit tudsz!

A Kakucs Ring alább szemléltetett, aszfaltozott nyomvonalán csapathatsz a szervező instrukciói alapján:Élményvezetés a Kakucs Ringen, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Eleged van a városi tötyörgésből? Gyere ki egy valódi versenypályára és nyomd tövig a gázpedált, miután beváltottad kedvezményes DD kuponunkat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu